Görüşlerinizi almak isterim intikam hakkında

Yok sayman, mutlu olman en büyük intikam

Söyleyeceğin her şey sana değer verdim anlamı taşır.
Adam yerine konulmamak insanın onuruna dokunur. Ki zaten size yaşattığı da bu .

Siz taş değil kaya atsanız nolur . Çocuk işi çözmüş hobi olarak ilgileniyor sizinle bir yazıyor bir kayboluyor.Dönüyor aaaa bı bakıyor paspasin altında anahtar misali siz cevap veriyorsunuz.Sonra sıkılıp gene gidiyor sonra canı istiyor bı bakıyor gene ordasiniz .Burada suçlu kim .Yani siz ona incitici mesaj yazsaniz ne olur kalbinde hükmünüz yokki.Yok hükmündesiniz.Bilmem anlatabildim mi Kırmak için demiyorum böyle insanlar sizin gibi insanların vereceği hiçbir tepkiyi dert etmez baştan bunu diyecek konuyu kapatacaksiniz.Yani beyhude cabaniz değer vermediği için size öyle davrandı size değer vermeyen insanı incitenezsiniz

Açın bir adil Yıldırım izleyin bunları tek tek anlatmış sırtlan diyor buna üç gün gidiyor beş gün geliyor sizde hepsinde cevap veriyorsunuz.
Bir tane erkek arkadaşım vardı normal arkadaşım şey demişti bana “ bir kıza bazen bir hafta yazmıyorum sonra tekrar yazıyorum cevap veriyor”
Ayıp ettiğini düşündüğü için cevap vermesini beklemiyormuş ve şaşırmıştı

emin ol ki cok incinir(!)
kahrolur

Ev boş diyip konum at,ama başka konum olsun

Ben olsam hic cevap vermezdim. Engellemek bile lutuf bu tipler icin.
Benim basima da gelmisti sonra sallamayinca daha cok ustume geldi sonrasinda hic sallamadim. Ugrasilmaz. Oyle saglam mesaj atinca da umrumda da olmaz. Baskasi var desen de bir anlam ifade etmez.
Yok saymak, unutmak, umruna getirmemek.

Aynısını yapıyorum, yazdı yazdı sallamadım. Bundan sonra da yok sayarım

Bu insanın sizi önemsediğini mi zannediyorsunuz? Cidden soruyorum, kaç yaşındasınız? Adam cepte tutuyor sizi, ilgi istediğinde dönüyor. Başkası var deseniz arkanızdan o**** der geçer, direkt konuşusanız da sallamaz. Çocukça işleri bırakın, zamanınıza yazık. Vakit değerli bir şey, sizi umursayan insanlar için harcayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…