Cevap bile yazma cnmBu kişi ile senelerdir tanışıyoruz, ama uzak mesafe falan olduğu için somutlaşan vs. bişe olmadı ama sürekli online flört halinde olduğum biri.
Şuan 2-3 saat mesafedeyiz, arada buluşalım diyor, storylere yazıyor falan ama asla plan yok. geçen sene eylül de buluştuk sonra benim tr ye dönmem gerekti, o dönem ciddi olsun artık falan yazdı, ben bakarız dedim çünkü güvenmiyorum kendisine. neyse böyle gelgitli bi ilişki, kendisinden cok hoşlanıyorum. ama belli de etmiyorum.
neyse 2-3 hafta önce yine görüşelim yazdı yine kaldı orda. 2 gece önce bir günlüğüne benim olduğum şehre geleceğini söyledi, ama benim için değil başka bi plan. aa güzelmiş dedim, evet dedi orda kaldı. çağırsa da gitmezdim zaten, bugun gelmiş olmalı storysine bile bakmadım ama hiç bişe yazmadı. benim için gelmeyip iş için gelmesine de bozuldum, çağırsa da gitmezdim zaten ama yine de hiç bişe yazmamasına da bozuldum.
buluştuğumuzda bunu date olarak görelim mi bile demişti ama ağzının içinden, ben de o an duymazlıktan geldim, o da oyle kaldı. sürekli iletişimdeyiz bi şekilde ama asla somut adımlar atmıyor. istediğinde yaptığı kızlar oldu hani utangac cekingen biri değil.
aşırı dengesiz değil mi hareketleri? nasıl davranmam lazım. bidaha görüşelim yazdğında ne yazmalıyım?
ben şunu da anlıyorum. flört aşamasında birden cok konuştuğu olur iki tarafın da, görüştükce, tanıdıkca diğerleri elenir biri kalır. hani böyle şeylere kapalı, toksik biri değilim. ama o aşamayı da sağlıklı yaşayamıyoruz. bazı büyük cümleler sarf ediyor sonra dememiş gibi oluyor. yoksa zaten demiyorum ki benim için ölüp bitiyor.İlgi duyan erkek bir şekilde yazıyor, görüşmek için çaba harcıyor. Bu adamın muhtemelen birden fazla konuştuğu kız var. Arada boşta kaldıkça da sizi yokluyor. Benimde vardı böyle konuştuğum biri, en sonunda engelledim çıkardım hayatımdan. Her ne kadar o kişiyi takmasam da kafama yedekte kalma olayı, boşlukta kaldıkça yazması çok sinirimi bozmuştu. Engelledim kurtuldum çok şükür. Bence sizde çıkarın hayatınızdan. Sadece yoruyor böyleleri.
Seni bi istiyor bi istemiyor muhtemelen başka flörtleri var ki sana yoğunlaşamıyor.Bu kişi ile senelerdir tanışıyoruz, ama uzak mesafe falan olduğu için somutlaşan vs. bişe olmadı ama sürekli online flört halinde olduğum biri.
Şuan 2-3 saat mesafedeyiz, arada buluşalım diyor, storylere yazıyor falan ama asla plan yok. geçen sene eylül de buluştuk sonra benim tr ye dönmem gerekti, o dönem ciddi olsun artık falan yazdı, ben bakarız dedim çünkü güvenmiyorum kendisine. neyse böyle gelgitli bi ilişki, kendisinden cok hoşlanıyorum. ama belli de etmiyorum.
neyse 2-3 hafta önce yine görüşelim yazdı yine kaldı orda. 2 gece önce bir günlüğüne benim olduğum şehre geleceğini söyledi, ama benim için değil başka bi plan. aa güzelmiş dedim, evet dedi orda kaldı. çağırsa da gitmezdim zaten, bugun gelmiş olmalı storysine bile bakmadım ama hiç bişe yazmadı. benim için gelmeyip iş için gelmesine de bozuldum, çağırsa da gitmezdim zaten ama yine de hiç bişe yazmamasına da bozuldum.
buluştuğumuzda bunu date olarak görelim mi bile demişti ama ağzının içinden, ben de o an duymazlıktan geldim, o da oyle kaldı. sürekli iletişimdeyiz bi şekilde ama asla somut adımlar atmıyor. istediğinde yaptığı kızlar oldu hani utangac cekingen biri değil.
aşırı dengesiz değil mi hareketleri? nasıl davranmam lazım. bidaha görüşelim yazdğında ne yazmalıyım?
Yedeğin yedeği olarak görüyor yazmaya gelmiştim ben deErkek isterse alır.
Tesadüfe, ihtimale, ertelemeye bırakmaz.
Tam olarak aradığı şey değilsiniz.
Ama yoklukta gideriniz var.
Yedekte tutuyor.
Katılıyorumsen burada böyle erkek istese olmazları oldurur diyen üyelere bakma
karşılık görmedikten sonra kimse kimse için olmazları oldurmaz, plan yapmaz
bahsettiğin konunun yedekte olmakla hiç alakası yokBende de vardı böyle birisi
Hatta diş hastanesine giderken tanıştık, doktorumun iş arkadaşıydı. Sessiz benimle ilgili. 4 ay bekledi konusmak için, arada gözle selamlaşırdık ama. Sonra adımı öğrenmiş instadan ekledi önce tüm hikayelerimi beğendi ama yanında kız arkadaşlarım olmayanları sonra mesaj attı.Ama böyle Araaaaa araaaaa görüşelim yazdı. En son ben, babam, o karşılaştık. Baban mıydı o yazmış , evet dedim, çekindim gelmeye falan kahve içelim dedi. babam tedavide bekliyorum dedim, ek dedi. olmaz dedim öğlen dedi? eve gidicem dedim. aksam dedi işim var dedim. yarın dedi, babamlar gitsin dedim. neyse onlar gitti ben yazdım. persembe dedi o gün konsere gidicem dedim baska güne de yazmadı. artık hikayelerimi de beğenmiyor.
demem o ki yedek olmak böyle gerçekten
yalnız kalırsa yine yazar...
konu sahibini bi analiz edelim:Katılıyorum
Artık erkekler de adım tacizciye çıkar diye çok üstelemiyorlar
plandan kasıt ne mesela?Şuan 2-3 saat mesafedeyiz, arada buluşalım diyor, storylere yazıyor falan ama asla plan yok.
ciddi olsun artık diyene bakarız diye cevap vermek?? bakarızo dönem ciddi olsun artık falan yazdı, ben bakarız dedim çünkü güvenmiyorum kendisine. neyse böyle gelgitli bi ilişki, kendisinden cok hoşlanıyorum. ama belli de etmiyorum.
görüşelim, ben şu şehre geldim diyen insana "aa güzelmiş" diyen insana ne yazması gerekirdi?neyse 2-3 hafta önce yine görüşelim yazdı yine kaldı orda. 2 gece önce bir günlüğüne benim olduğum şehre geleceğini söyledi, ama benim için değil başka bi plan. aa güzelmiş dedim, evet dedi orda kaldı. çağırsa da gitmezdim zaten,
burada adam belli ki bırakmış artık, kızımız tenezzül edip hikayesine bile bakmamış. ama adamın bişey yazmış olmasını beklemiş.bugun gelmiş olmalı storysine bile bakmadım ama hiç bişe yazmadı. benim için gelmeyip iş için gelmesine de bozuldum, çağırsa da gitmezdim zaten ama yine de hiç bişe yazmamasına da bozuldum.
bak burada da adam bunu date olarak görelim mi diye soruyor, konu sahibinden yine cevap yok.buluştuğumuzda bunu date olarak görelim mi bile demişti ama ağzının içinden, ben de o an duymazlıktan geldim, o da oyle kaldı.
adam 150 tane adım atmış, ciddi düşünelim bile demiş, hanım kızımız düzgün ve net bir cevap verme tenezzülünde bile bulunmamışsürekli iletişimdeyiz bi şekilde ama asla somut adımlar atmıyor. istediğinde yaptığı kızlar oldu hani utangac cekingen biri değil.
bu adam bana ara ara görüşelim yazdıbahsettiğin konunun yedekte olmakla hiç alakası yok
üzgünüm ama inanılmaz kötü bir iletişim tarzı yaşamışsınız
ilk kahve teklifine tedavi nedeniyle hayır demişsin
o esnada bir saatlik bi kahve için boşluk yaratma sorusuna da hayır demişsin
öğlen? demiş, hayır demişsin
akşam? demiş ona da hayır demişsin
yarın? demiş ona da hayır demişsin.
adam sana tam 5 kere teklif etmiş, 5ine de hayır demişsin
sonra sen yazmışsın, sana gün önermiş, konsere gidicem diyerek hayır demişsin
e bu adam tabii ki sana bir daha yazmaz
neden yazsın? objektif olarak hiç düşündün mü?
6 kere teklif etmiş hepsine de olumsuz cevap almış
ha şimdi diyebilirsin ki ya o da çok ters zamanlar için sordu, gerçekten müsait değildim
o zaman şöyle yapman gerekirdi: bugün veya yarın ne zamansa bu teklif, o gün şu şu işlerim var müsait değilim ama (atıyorum) cumartesi uygunum sen de müsaitsen.
bu buluşma işleri böyle olur arkadaşlar, sürekli hayır diyerek olmaz.
sürekli hayır cevabı alan birisi istemediğinizi düşünür ve bir daha size ilişmez haklı olarak
bu adamın yaptığı şey yedekte tutmak falan değil. şansını denemek istemiş, sen sürekli geri çevirmişsin
düzgün iletişim kuramamışsınız. baktın adam sahiden çok ters zamanlarda teklif ediyor, anında kontrolü eline alıp (çünkü sorduğu zaman müsait olmayan taraf sen olduğun için diyorum) gerçekten imkansız olan günleri söyleyip şu şu günler uygunum, sen de istersen o güne plan yapabiliriz deyip konuyu bağlayacaktın
yanlış yapmısşın.
şimdi böyle yapıp yapıp ondan sonra adamlara beni yedekte tutuyordu, zaten istemiyordu, istese dağları delerdi tarzında yaklaşmanız doğru değil
bu tarz şeyler sadece erkeğin istemesiyle ve adım atmasıyla olmuyor, sizin de istekli olduğunuzu belli etmeniz ve orta yolcu olmanız lazım
erkek olsam buluşma teklif ettiğim gün için konsere gidicem deyip başka uygun gününü söylemeyen kadına ben de bir daha asla yazmam. adam haklı yani yazmamakta.
hayır bak konu şu; iletişim stilinizde hata var diyorum.bu adam bana ara ara görüşelim yazdı
ama asla ortaya çıkmadı
bu son ve en somut olayıydı
daha önceki muhabbetleri de açmış ama yarım bırakmışlığı var.
Ve o gün babamla kantine geçeceğiz dedim
arkamdan gelmiş ve dibime kadar yaklaştı.
babam hoşlanmaz bu durumdan diye epey de çekindim
o benim fotoğraflarımı beğeniyordu ben de onunkileri beğeniyordum
hep kaçtım modda davranmadım aslında
tatile gidecekti. önerdiği gün konserim var dedim de o da bir şey söyleyebilirdi.
hesabı da hafif kalabalık, ben bazen beni silmiştir diyorum da yok öylece duruyor
eskiden sürekli hikaye atardı, ki yakın arkadaşlara kendisini atmayı çok severdi... bunlar da kesildi. ben hayatında birisi olduğunu düşünüyorum açıkçası
bir de dağları delme seviyesine gelmek için arada bir etkileşim, bir sıcaklık olmalı yazacaktım ben de. cocuk hoşlanmıştır, karşılıklı adımlaşılacak. cocuk buna date diyelim mi demiş, konu sahibi duymazdan gelmiş, bana bunu bir erkek yapsa yüzüne bakmam. şuan ilişki daha hoşlanma aşamasında. benim şuanki sevgilim de benim için dağları delmedi. ben de çok adım attım olması için. uğruna dağlar delinen kadınlar da vardır elbet orası başka.konu sahibini bi analiz edelim:
plandan kasıt ne mesela?
ben bana "görüşelim" diyen birine eğer ben de istiyorsam, "olabilir, ne zaman?" diye sorarım.
ciddi olsun artık diyene bakarız diye cevap vermek?? bakarız
hoşlandığını ama belli etmediğini de söylemiş. neden?
görüşelim, ben şu şehre geldim diyen insana "aa güzelmiş" diyen insana ne yazması gerekirdi?
"aa güzelmiş" diye bir cevap verilmez buna.
"ne zaman geldin? ne kadar kalacaksın? nerede kalıyorsun? ne zaman dönüyorsun?" gibi sorular sorarsın oradan muhabbet akar gider zaten bi bakmışsın buluşma planı yapılmış.
ayrıca çağırsa da gitmezdim zaten diyor. ama adam kendisine "akşam saat 8de seni evden almaya geliyorum, x mekana gidip bir yemek yiyeceğiz" demediği için çok bozuluyor konu sahibi.
burada adam belli ki bırakmış artık, kızımız tenezzül edip hikayesine bile bakmamış. ama adamın bişey yazmış olmasını beklemiş.
kendisine sürekli "istemiyorum" enerjisi gönderen adamın o şehre kendisi için değil de iş için gelmesine bozulmuş.
yine çağırsa da gitmem ama bişey yazmadığına da bozuldum diyor
hani yine yazsın ben yine reddedeyim egom tatmin olsun kafasında bence konu sahibi.
bak burada da adam bunu date olarak görelim mi diye soruyor, konu sahibinden yine cevap yok.
adam 150 tane adım atmış, ciddi düşünelim bile demiş, hanım kızımız düzgün ve net bir cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış
ama adamın adı burada "seni yedekte tutuyor"a , isteseydi dağları delerdiye falan çıktı.
şimdi soruyorum karşısında böyle bir kadın varken bu adam ne yapsın?
adamı plan yapmamakla suçluyor ama o planların yapılmasına kendisi engel olmuş aslında şu tavırlarıyla.
yani kızlar, ben hiç adım atmayayım, görüşme taleplerine cevap vermeyeyim, çağırsa bile gitmeyeyim, hikayelerine bile bakmayayım ama adam peşimde koşsun diye bir dünya yok artık. dışarıda bin tane cıvıl cıvıl dünya güzeli kız varken neden bu ne istediğini bilmeyen, parmağını bile kımıldatmaya gönlü olmayan, duygularının tam tersi davranan sizlere gelsin ki bu adamlar? kusura bakmayın ama objektif biçimde bi uzaktan bakın kendinize. siz olsanız size görüşelim yazmaya devam eder miydiniz?
hayal edilen erkek kadın profilleri ve ilişki flört dinamikleri çok çok eskide kaldıbir de dağları delme seviyesine gelmek için arada bir etkileşim, bir sıcaklık olmalı yazacaktım ben de. cocuk hoşlanmıştır, karşılıklı adımlaşılacak. cocuk buna date diyelim mi demiş, konu sahibi duymazdan gelmiş, bana bunu bir erkek yapsa yüzüne bakmam. şuan ilişki daha hoşlanma aşamasında. benim şuanki sevgilim de benim için dağları delmedi. ben de çok adım attım olması için. uğruna dağlar delinen kadınlar da vardır elbet orası başka.