Görüşelim deyip plan yapmayan erkek, storye yazan ama kendi konu başlatmayan erkek...

Cevap bile yazma cnm

İsteyen ülke değiştirip görmeye geliyor. Olsan da olur olmasan da olur gözüyle bakıyor demekki. Siz de boşverin. Şehrinizden mis gibi flört bulup takılın bunu mu bekleyeceksiniz.

İlgi duyan erkek bir şekilde yazıyor, görüşmek için çaba harcıyor. Bu adamın muhtemelen birden fazla konuştuğu kız var. Arada boşta kaldıkça da sizi yokluyor. Benimde vardı böyle konuştuğum biri, en sonunda engelledim çıkardım hayatımdan. Her ne kadar o kişiyi takmasam da kafama yedekte kalma olayı, boşlukta kaldıkça yazması çok sinirimi bozmuştu. Engelledim kurtuldum çok şükür. Bence sizde çıkarın hayatınızdan. Sadece yoruyor böyleleri.

ben şunu da anlıyorum. flört aşamasında birden cok konuştuğu olur iki tarafın da, görüştükce, tanıdıkca diğerleri elenir biri kalır. hani böyle şeylere kapalı, toksik biri değilim. ama o aşamayı da sağlıklı yaşayamıyoruz. bazı büyük cümleler sarf ediyor sonra dememiş gibi oluyor. yoksa zaten demiyorum ki benim için ölüp bitiyor.

Seni bi istiyor bi istemiyor muhtemelen başka flörtleri var ki sana yoğunlaşamıyor.

Bende de vardı böyle birisi
Hatta diş hastanesine giderken tanıştık, doktorumun iş arkadaşıydı. Sessiz benimle ilgili. 4 ay bekledi konusmak için, arada gözle selamlaşırdık ama. Sonra adımı öğrenmiş instadan ekledi önce tüm hikayelerimi beğendi ama yanında kız arkadaşlarım olmayanları sonra mesaj attı.Ama böyle Araaaaa araaaaa görüşelim yazdı. En son ben, babam, o karşılaştık. Baban mıydı o yazmış , evet dedim, çekindim gelmeye falan kahve içelim dedi. babam tedavide bekliyorum dedim, ek dedi. olmaz dedim öğlen dedi? eve gidicem dedim. aksam dedi işim var dedim. yarın dedi, babamlar gitsin dedim. neyse onlar gitti ben yazdım. persembe dedi o gün konsere gidicem dedim baska güne de yazmadı. artık hikayelerimi de beğenmiyor.

demem o ki yedek olmak böyle gerçekten
yalnız kalırsa yine yazar...

adamın yerinde olsam sana asla yazmazdım biliyor musun?
bi kendini adamın yerine koy ve kendine uzaktan bak
hoşlanıyorum ama belli etmiyorum diyorsun
hikayeme yazıyor cevap vermiyorum diyorsun
aşırı gururluyum adım atmam diyorsun
istiyorum ama güvenmiyorum diyorsun
adama verdiğin sinyal tamamen "seni istemiyorum" şeklinde
içten içe bazı duygular yaşayıp karşı tarafa tam tersiymiş gibi davrandığınız zaman erkekler neden gelsin yahu?
aksine kaçar adamlar.
adam 2 günlüğüne senin şehrine geliyorum diyor. aa güzelmiş deyip bırakıyorsun.
bu adam neden plan yapsın ki seninle?
sen burada böyle erkek istese olmazları oldurur diyen üyelere bakma
karşılık görmedikten sonra kimse kimse için olmazları oldurmaz, plan yapmaz
adam gibi adam karşılık alamıyorsa kendini çeker, ısrarcı olmaz
bazen gerçekten bazı şeyleri aşırı yanlış anlıyorsunuz ve saçma sapan öğrenmiş olduğunuz yanlışlarla dünya kadar ilişki hatası yapıyorsunuz, farkında değilsiniz
inanılmaz toksik bir milletiz ya.

konu sahibi bu arada "bişe" diye bir kelime yok bizim dilimizde.
eğitim durumun nedir bilmiyorum ama bu kelimeyi çok sık kullanıyorsun ve her defasında yanlış yazıyorsun

bahsettiğin konunun yedekte olmakla hiç alakası yok
üzgünüm ama inanılmaz kötü bir iletişim tarzı yaşamışsınız
ilk kahve teklifine tedavi nedeniyle hayır demişsin
o esnada bir saatlik bi kahve için boşluk yaratma sorusuna da hayır demişsin
öğlen? demiş, hayır demişsin
akşam? demiş ona da hayır demişsin
yarın? demiş ona da hayır demişsin.
adam sana tam 5 kere teklif etmiş, 5ine de hayır demişsin
sonra sen yazmışsın, sana gün önermiş, konsere gidicem diyerek hayır demişsin
e bu adam tabii ki sana bir daha yazmaz
neden yazsın? objektif olarak hiç düşündün mü?
6 kere teklif etmiş hepsine de olumsuz cevap almış

ha şimdi diyebilirsin ki ya o da çok ters zamanlar için sordu, gerçekten müsait değildim
o zaman şöyle yapman gerekirdi: bugün veya yarın ne zamansa bu teklif, o gün şu şu işlerim var müsait değilim ama (atıyorum) cumartesi uygunum sen de müsaitsen.

bu buluşma işleri böyle olur arkadaşlar, sürekli hayır diyerek olmaz.
sürekli hayır cevabı alan birisi istemediğinizi düşünür ve bir daha size ilişmez haklı olarak
bu adamın yaptığı şey yedekte tutmak falan değil. şansını denemek istemiş, sen sürekli geri çevirmişsin
düzgün iletişim kuramamışsınız. baktın adam sahiden çok ters zamanlarda teklif ediyor, anında kontrolü eline alıp (çünkü sorduğu zaman müsait olmayan taraf sen olduğun için diyorum) gerçekten imkansız olan günleri söyleyip şu şu günler uygunum, sen de istersen o güne plan yapabiliriz deyip konuyu bağlayacaktın
yanlış yapmısşın.

şimdi böyle yapıp yapıp ondan sonra adamlara beni yedekte tutuyordu, zaten istemiyordu, istese dağları delerdi tarzında yaklaşmanız doğru değil
bu tarz şeyler sadece erkeğin istemesiyle ve adım atmasıyla olmuyor, sizin de istekli olduğunuzu belli etmeniz ve orta yolcu olmanız lazım
erkek olsam buluşma teklif ettiğim gün için konsere gidicem deyip başka uygun gününü söylemeyen kadına ben de bir daha asla yazmam. adam haklı yani yazmamakta.

sadece kafa karıştırıyor niyetı olsa bin kez gelmişti sen orada mısın değil misin diye seni arada yokluyo erkekleri sözleri ile değil davranışları ile konuşurlar

Katılıyorum
Artık erkekler de adım tacizciye çıkar diye çok üstelemiyorlar
konu sahibini bi analiz edelim:
Şuan 2-3 saat mesafedeyiz, arada buluşalım diyor, storylere yazıyor falan ama asla plan yok.
plandan kasıt ne mesela?
ben bana "görüşelim" diyen birine eğer ben de istiyorsam, "olabilir, ne zaman?" diye sorarım.
o dönem ciddi olsun artık falan yazdı, ben bakarız dedim çünkü güvenmiyorum kendisine. neyse böyle gelgitli bi ilişki, kendisinden cok hoşlanıyorum. ama belli de etmiyorum.
ciddi olsun artık diyene bakarız diye cevap vermek?? bakarız
hoşlandığını ama belli etmediğini de söylemiş. neden?
görüşelim, ben şu şehre geldim diyen insana "aa güzelmiş" diyen insana ne yazması gerekirdi?
"aa güzelmiş" diye bir cevap verilmez buna.
"ne zaman geldin? ne kadar kalacaksın? nerede kalıyorsun? ne zaman dönüyorsun?" gibi sorular sorarsın oradan muhabbet akar gider zaten bi bakmışsın buluşma planı yapılmış.
ayrıca çağırsa da gitmezdim zaten diyor. ama adam kendisine "akşam saat 8de seni evden almaya geliyorum, x mekana gidip bir yemek yiyeceğiz" demediği için çok bozuluyor konu sahibi.
bugun gelmiş olmalı storysine bile bakmadım ama hiç bişe yazmadı. benim için gelmeyip iş için gelmesine de bozuldum, çağırsa da gitmezdim zaten ama yine de hiç bişe yazmamasına da bozuldum.
burada adam belli ki bırakmış artık, kızımız tenezzül edip hikayesine bile bakmamış. ama adamın bişey yazmış olmasını beklemiş.
kendisine sürekli "istemiyorum" enerjisi gönderen adamın o şehre kendisi için değil de iş için gelmesine bozulmuş.
yine çağırsa da gitmem ama bişey yazmadığına da bozuldum diyor
hani yine yazsın ben yine reddedeyim egom tatmin olsun kafasında bence konu sahibi.
buluştuğumuzda bunu date olarak görelim mi bile demişti ama ağzının içinden, ben de o an duymazlıktan geldim, o da oyle kaldı.
bak burada da adam bunu date olarak görelim mi diye soruyor, konu sahibinden yine cevap yok.

adam 150 tane adım atmış, ciddi düşünelim bile demiş, hanım kızımız düzgün ve net bir cevap verme tenezzülünde bile bulunmamış
ama adamın adı burada "seni yedekte tutuyor"a , isteseydi dağları delerdiye falan çıktı.

şimdi soruyorum karşısında böyle bir kadın varken bu adam ne yapsın?
adamı plan yapmamakla suçluyor ama o planların yapılmasına kendisi engel olmuş aslında şu tavırlarıyla.

yani kızlar, ben hiç adım atmayayım, görüşme taleplerine cevap vermeyeyim, çağırsa bile gitmeyeyim, hikayelerine bile bakmayayım ama adam peşimde koşsun diye bir dünya yok artık. dışarıda bin tane cıvıl cıvıl dünya güzeli kız varken neden bu ne istediğini bilmeyen, parmağını bile kımıldatmaya gönlü olmayan, duygularının tam tersi davranan sizlere gelsin ki bu adamlar? kusura bakmayın ama objektif biçimde bi uzaktan bakın kendinize. siz olsanız size görüşelim yazmaya devam eder miydiniz?

bu adam bana ara ara görüşelim yazdı
ama asla ortaya çıkmadı
bu son ve en somut olayıydı
daha önceki muhabbetleri de açmış ama yarım bırakmışlığı var.

Ve o gün babamla kantine geçeceğiz dedim
arkamdan gelmiş ve dibime kadar yaklaştı.
babam hoşlanmaz bu durumdan diye epey de çekindim
o benim fotoğraflarımı beğeniyordu ben de onunkileri beğeniyordum
hep kaçtım modda davranmadım aslında

tatile gidecekti. önerdiği gün konserim var dedim de o da bir şey söyleyebilirdi.
hesabı da hafif kalabalık, ben bazen beni silmiştir diyorum da yok öylece duruyor
eskiden sürekli hikaye atardı, ki yakın arkadaşlara kendisini atmayı çok severdi... bunlar da kesildi. ben hayatında birisi olduğunu düşünüyorum açıkçası

hayır bak konu şu; iletişim stilinizde hata var diyorum.
doğru bir iletişim kurulmamış.
insan denk düşmeyebilir, buluşma teklifleri çok ters çok yanlış zamanlara denk gelebilir
bu çok insani bişey
konser var diyerek reddettikten sonra başka bir gün önermesi gereken taraf sendin, o değildi.
çünkü önerdiği gün müsait olmayan taraf sensin, o değil.
perşembe konser var, sonrasında sen de tatile gidiyorsun. tatil dönüşü ben şu şu günler uygunum, senin için de uygunsa o güne plan yapabiliriz deyip konuyu bağlayacaktın
böyle havada kaldıkça tabii ki plan falan yapılmaz.
her şeyi karşı taraftan beklememek lazım adamlar soruyor zaten, siz üst üste hayır dedikçe adamlar da istemiyor diye düşünüp bakıyorlar hayatlarına. çok normal.
buluşma planı yapmaya çalışırken doğru iletişim kurulmadığını fark ediyorum ben

hepimizin hayatında bir sürü meşguliyet var, günlerimiz denk gelmeyebiliyor. baktın adamın önerisi müsait olmadığın zamana denk geliyor, eğer buluşmayı sen de istiyorsan "o gün şu işim var ama şu güne ne dersin?" deyip rüzgarı kendi tarafınıza çevirmeniz lazım diye düşünüyorum
çünkü karşı taraf üstüne düşeni yapmış, gereken adımı atmış, sormuş, öneriyle gelmiş. gerisi sizde.
aksi halde sürekli hayır cevabı alan birisi elbette kendini çekip sizden umudu kesecektir.
e noluyor sonra, adam kendisine evet diyene koşa koşa gidiyor, ilişkinin her halini de dibine kadar yaşıyor başkasıyla.

bir de dağları delme seviyesine gelmek için arada bir etkileşim, bir sıcaklık olmalı yazacaktım ben de. cocuk hoşlanmıştır, karşılıklı adımlaşılacak. cocuk buna date diyelim mi demiş, konu sahibi duymazdan gelmiş, bana bunu bir erkek yapsa yüzüne bakmam. şuan ilişki daha hoşlanma aşamasında. benim şuanki sevgilim de benim için dağları delmedi. ben de çok adım attım olması için. uğruna dağlar delinen kadınlar da vardır elbet orası başka.

hayal edilen erkek kadın profilleri ve ilişki flört dinamikleri çok çok eskide kaldı
artık kimse böyle yaşamıyor. günümüze ayak uyduracak beklentilerde olmak lazım.

benim babam bazen anlatır annemle flört döneminden bahseder.
90ların başından bahsediyorum. ikisi de çalışan insanlar. buluşma ayarlama imkanları kısıtlı, iletişim imkanları kısıtlı.
babam her zaman annemin iş yerine gidemiyor çünkü patron hoş karşılamıyor
annem iş çıkışlarında anneannemden çekindiği için vaktince evine gitmek zorunda
babam seni şu gün şu saatte şurada bekleyeceğim dermiş, annem de annem izin verir mi bilmiyorum diye cevap verirmiş
babam ona rağmen gider saatlerce randevu verdiği yerde beklermiş. bazen gelir bazen gelmezdi diyor
tabii cep telefonu yok bişey yok, annemin evini de arayamıyor anneannemden çekiniyorlar
"gelmediğinde annesinden izin alamadı demek ki diye düşünüp evime dönerdim" diyor
ama adam bilirmiş yani anneden izin çıkmadığı için gelemediğini.
yine de vazgeçmez, her pazar aynı yerde beklermiş, zamanını ayırırmış.

günümüz ilişkileri böyle değil ki. belirsiz bir cevap aldığımızda veya ekildiğimizde hemen "demek ki başkasıyla konuşuyor" diye düşünüyoruz
çünkü artık işler böyle.
çünkü artık iletişim kurmak çok daha kolay ve çok fazla alternatif var hem kadınlarda hem de erkeklerde
dolayısı ile kimse kimseye fazla enerji harcamıyor özellikle başlarda.

ben de sizin gibiyim ben de çok adım atarım
bugüne kadar hiçbir zaman bütün adımları karşı taraf atmalı kafasında olmadım
çünkü bütün ilişkilerimi "2 kere hayır desem bi daha teklif etmeyecek" bilinciyle yaşadım
orta yol bulmayana ekmek yok artık öyle bir dönemdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…