Bebeğe kadar anatomik bilgisi ile pasta yeteneğini birleştirmiş , iğrenç ama takdir edilesi diyordum da ;
Yok bebek yapıp kolunu bacağını kesince , ruh sağlığından şüphe ettim arkadaşın .
Chess sana da ayrı bir teşekkür sunuyorum , akşam yemeği öncesi diyetime katkın büyük
Kitaplı olanları seçmemesinin sebebi subliminal bir mesaj olabilir mi? Okumuyorsunuz kitap şeklindeki pasta neyinize mi dedi acaba
Bak derin manalar aramaya başladım konuda, topik benim için şu an daha bir öğretici olmaya başladı
Yok bence doğrudan en iğrençlileri seçiyor eğerChess 'in iğrençlik belirleme ve denetleme kurallarından geçemiyorsa saylanmıyor
Yahu o el emeğinden doğru düzgün alçı yada plastilin, kil gibi heykel mazlzemelerinden heykel yapaydıEvet iğreti görünümleri var fakat harkulade bir el emeği var ortada.
Yahu o el emeğinden doğru düzgün alçı yada plastilin, kil gibi heykel mazlzemelerinden heykel yapaydı
Sonuçta Türkiye de yaşamıyor, sanatına saygı duyulurdu yaşadığı yerdeSürrealist falan takılabilirdi
(illa işine karışmam lazım)
Ben görebilir miyimTamamdır ama görseydin bir kere keşke
Hani bazıları derler ya yemin ederken 'şu nimete kör bakıyım' diyeresim gibi yapmış ama , pastada bu hiç kolay değil pasta olarak bakmazsam tabi . Temem sustum
Nevresteciğim, sadece chess değil sende yapmalısın benceBunlarda belki size fikir olur
Görüntüsü Tiksinç, Lezzeti 10 Numero 19 Yemek Çeşidi
Biz çok beğendik sizde görün istedikNevresteciğim, sadece chess değil sende yapmalısın bence
Sizden içinizdeki vahşeti gösteren performanslar bekliyoruz
Diyete girmek için gaz verdiBiz çok beğendik sizde görün istedikHata mı yaptık Sayemizde gözünüz gönlünüz açıldı
Bak ne güzel olduDiyete girmek için gaz verdi
Şuan çay içerken yanında canım tatlı bir şey istemiyor
Çok teşekkürlerBunlarda belki size fikir olur
Görüntüsü Tiksinç, Lezzeti 10 Numero 19 Yemek Çeşidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?