Görüp Görebileceğiniz En Gerçekçi Bir O Kadar da Korkunç Pastalar Yapan Bu Kadın Bir Harika!

Evet iğreti görünümleri var fakat harkulade bir el emeği var ortada .

teşekkür ederim canım emeklerimi taktir eden üyelerin olması güzel, sayemde zayıflıyorsunuz

girmez olaydım konuya midem allak bullak oldu yapılır mı benim gibi pasta düşkününe bu

Yok bence doğrudan en iğrençlileri seçiyor eğer Chess 'in iğrençlik belirleme ve denetleme kurallarından geçemiyorsa saylanmıyor

sizimi kırıcam arkadaşlar aşk olsun, bi kaç tane ekliyim Ama gördüğünüz gibi bu hiç dikkat çekmezdi, kaynanaya alsam eee okunmazda bunlar diye dır dır etcekti, burun kıvırcaktı

Evet iğreti görünümleri var fakat harkulade bir el emeği var ortada .
Yahu o el emeğinden doğru düzgün alçı yada plastilin, kil gibi heykel mazlzemelerinden heykel yapaydı
Sonuçta Türkiye de yaşamıyor, sanatına saygı duyulurdu yaşadığı yerdeSürrealist falan takılabilirdi
(illa işine karışmam lazım )

resim gibi yapmış ama , pastada bu hiç kolay değil pasta olarak bakmazsam tabi . Temem sustum

resim gibi yapmış ama , pastada bu hiç kolay değil pasta olarak bakmazsam tabi . Temem sustum
Hani bazıları derler ya yemin ederken 'şu nimete kör bakıyım' diye
İşte bu insanın bakmak istemediği bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…