• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüp Görebileceğiniz En Gerçekçi Bir O Kadar da Korkunç Pastalar Yapan Bu Kadın Bir Harika!

Yav, pasta pasta dediniz, canimi pasta istettiniz..:63: Nerden bulcam simdi guzel pasta ben?:KK51:

Kitap konseptliyi tercih etsen ölürdün çünküm :KK70:
Kitaplı olanları seçmemesinin sebebi subliminal bir mesaj olabilir mi? Okumuyorsunuz kitap şeklindeki pasta neyinize mi dedi acabao_O
Bak derin manalar aramaya başladım konuda, topik benim için şu an daha bir öğretici olmaya başladı:KK70:

Kitaplı olanları seçmemesinin sebebi subliminal bir mesaj olabilir mi? Okumuyorsunuz kitap şeklindeki pasta neyinize mi dedi acabao_O
Bak derin manalar aramaya başladım konuda, topik benim için şu an daha bir öğretici olmaya başladı:KK70:
Yok bence doğrudan en iğrençlileri seçiyor eğer Chess Chess 'in iğrençlik belirleme ve denetleme kurallarından geçemiyorsa saylanmıyor :D

Bunları yeme cesareti gösterenleri tebrik etmek lazım.Bakmaya bile dayanamıyor insan.Ama yeteneğini de takdir ettim.Çok emek var:)

Bebeğe kadar anatomik bilgisi ile pasta yeteneğini birleştirmiş , iğrenç ama takdir edilesi diyordum da ;
Yok bebek yapıp kolunu bacağını kesince , ruh sağlığından şüphe ettim arkadaşın .

Chess Chess sana da ayrı bir teşekkür sunuyorum , akşam yemeği öncesi diyetime katkın büyük :confused:

Back