Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben o bebeyi parçaladığı pastada bittim zaten. İğrenç tek kelimeyle. Hayır çok merak ediyorum,Chess bebeyim tek tek haber sitelerini arayıp tarayıp iğrençli içerik mi arıyorsun
![]()
Yemin ediyorum sayesinde pastadan soğudum
Chess gülüm en iğrenç konular kategorisi açmalarını isteyeceğim Enler yarışmasında, yemin ediyorum ipi göğüslersin
![]()
Ne zaman acıksam bu başlığa bakıcam![]()
Bizde fedakarlığını anladık, hatta duygularımız kabardı ağlaştık,sonunda sizler için yaptığım fedarkalıkları anlayan vefalı bir üye![]()
Kitap konseptliyi tercih etsen ölürdün çünkümyok canım ya onedio da var, kitap konseptli pasta konusu da vardı ama ben bunu tercih ettim![]()
Aynen doktorlar gözyaşı yetmezliği teşhisi koydu bana sırfBizde fedakarlığını anladık, hatta duygularımız kabardı ağlaştık,marilyn monroe 'nun gözyaşları sel oldu o derece
![]()
Yok, tukenmislik sendromudur o bence..Aynen doktorlar gözyaşı yetmezliği teşhisi koydu bana sırfChess yüzünden
![]()
Kitaplı olanları seçmemesinin sebebi subliminal bir mesaj olabilir mi? Okumuyorsunuz kitap şeklindeki pasta neyinize mi dedi acabaKitap konseptliyi tercih etsen ölürdün çünküm![]()
Yok bence doğrudan en iğrençlileri seçiyor eğerKitaplı olanları seçmemesinin sebebi subliminal bir mesaj olabilir mi? Okumuyorsunuz kitap şeklindeki pasta neyinize mi dedi acaba
Bak derin manalar aramaya başladım konuda, topik benim için şu an daha bir öğretici olmaya başladı![]()
Bi daha asla pasta yemicimm![]()