Görüp Görebileceğiniz En Gerçekçi Bir O Kadar da Korkunç Pastalar Yapan Bu Kadın Bir Harika!

Yav, pasta pasta dediniz, canimi pasta istettiniz.. Nerden bulcam simdi guzel pasta ben?

Kitap konseptliyi tercih etsen ölürdün çünküm
Kitaplı olanları seçmemesinin sebebi subliminal bir mesaj olabilir mi? Okumuyorsunuz kitap şeklindeki pasta neyinize mi dedi acaba
Bak derin manalar aramaya başladım konuda, topik benim için şu an daha bir öğretici olmaya başladı

Yok bence doğrudan en iğrençlileri seçiyor eğer Chess 'in iğrençlik belirleme ve denetleme kurallarından geçemiyorsa saylanmıyor

Bunları yeme cesareti gösterenleri tebrik etmek lazım.Bakmaya bile dayanamıyor insan.Ama yeteneğini de takdir ettim.Çok emek var:)

Bebeğe kadar anatomik bilgisi ile pasta yeteneğini birleştirmiş , iğrenç ama takdir edilesi diyordum da ;
Yok bebek yapıp kolunu bacağını kesince , ruh sağlığından şüphe ettim arkadaşın .

Chess sana da ayrı bir teşekkür sunuyorum , akşam yemeği öncesi diyetime katkın büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…