Görüp Görebileceğiniz En Gerçekçi Bir O Kadar da Korkunç Pastalar Yapan Bu Kadın Bir Harika!

Çok teşekkürler NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. , Chess 'le birlik olup önümüzdeki 10 yıl boyunca yemek yememize mani olduğun için, sana minnettarız
marilyn senden ve bu topikte işkenceye maruz kalan herkesten özür dilerim, Chess ve NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. 'nin işkenceci yanlarını göremedim, biri haber konularıyla, diğeri mutfaktaki hünerleriyle etkileyip gerçekleri görmeme engel oldular gözlerimdeki sis perdesi yavaş yavaş aralandı
Allahım bu kişiler yönetimde birde, ne yaptım ben ne yaptımmmmyakında bizi de kesip yerler

Önce senden mi başlayalım

Ahahaha dikkat et Mune. Müdür Bayramı ilan edip seni kesmesin bunlar

İğrenç ......beğenmedim

darbenin ayak sesleri...

Ben yemem bunları abi

Oooghhh igrenc o bebegin hali neydi ole piskolojim bozuldu bi dahakine canim pasta isteyince bunlara bakicam

Pasta gibi güzel birşeyi neden iğrençleştirir ki insan. Bunun adı sanat da değil pastacılık ta değil. Bunun adı kimse mutlu olmasın güzel şeyler olmasın

Bir de bebek yapıp kolunu bacağını yemişler sorunlu olduklarını düşünüyorum şahsen

Kesinlike hasta bu kadin. Bebegi paramparca etmis, pasta bile olsa cok vicdansizca, berbat bir sey..
Çocuğun kesilmesi çok irite bişey bencede.Eşime gösterirken oğlum gördü tuturdu anne çocuğa ne yapmışlar diye :)
Birde bizde nimetle dalga geçilmez anlayışı ne kadar güzel .Kadın şeysi ,doğum ani bile ayan beyan yapılmış.
Adı pasta..ama görüntü berbat. .
Yalnıs, ayıp, insani olmayan görüntüler. .

insan yüzü....bebek yüzü....bebe görüntüsü......hepsi..düşündürücü..sorunlu biri olduğunu düşünüyorum....sapık cani ruhlu kimselere fikir verebilir.SAKINCALI!

Eşime doğum günün de bu kalp pastadan mı yaptırsam acaba. Üstüne de bu kalp senle atıyor yazdırdık mj olur bu iş

Adam töbe billah bi daha pasta yemez
Valla bana doğumgünümde bu pasta gelse ben çok gülerdim Bebek falan neyse de bunun bence gayet oluru var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…