Tabikidene:).Seninkini görelim bide:)Normal pastaların köklerine kıran mı girdi yav
marilyn senden ve bu topikte işkenceye maruz kalan herkesten özür dilerim,
Önce senden mi başlayalımmarilyn senden ve bu topikte işkenceye maruz kalan herkesten özür dilerim,Chess ve Nevreste 'nin işkenceci yanlarını göremedim, biri haber konularıyla, diğeri mutfaktaki hünerleriyle etkileyip gerçekleri görmeme engel oldular gözlerimdeki sis perdesi yavaş yavaş aralandı
Allahım bu kişiler yönetimde birde, ne yaptım ben ne yaptımmmmyakında bizi de kesip yerler
Ahahaha dikkat et Mune. Müdür Bayramı ilan edip seni kesmesin bunlarmarilyn senden ve bu topikte işkenceye maruz kalan herkesten özür dilerim,Chess ve Nevreste 'nin işkenceci yanlarını göremedim, biri haber konularıyla, diğeri mutfaktaki hünerleriyle etkileyip gerçekleri görmeme engel oldular gözlerimdeki sis perdesi yavaş yavaş aralandı
Allahım bu kişiler yönetimde birde, ne yaptım ben ne yaptımmmmyakında bizi de kesip yerler
Vallahi niyeti bozduAhahaha dikkat et Mune. Müdür Bayramı ilan edip seni kesmesin bunlar
marilyn senden ve bu topikte işkenceye maruz kalan herkesten özür dilerim,Chess ve Nevreste 'nin işkenceci yanlarını göremedim, biri haber konularıyla, diğeri mutfaktaki hünerleriyle etkileyip gerçekleri görmeme engel oldular gözlerimdeki sis perdesi yavaş yavaş aralandı
Çocuğun kesilmesi çok irite bişey bencede.Eşime gösterirken oğlum gördü tuturdu anne çocuğa ne yapmışlar diye :)Kesinlike hasta bu kadin. Bebegi paramparca etmis, pasta bile olsa cok vicdansizca, berbat bir sey..
Eşime doğum günün de bu kalp pastadan mı yaptırsam acaba. Üstüne de bu kalp senle atıyor yazdırdık mj olur bu iş
İşte gerçek kalp şeklinde pasta budur
Valla bana doğumgünümde bu pasta gelse ben çok gülerdimEşime doğum günün de bu kalp pastadan mı yaptırsam acaba. Üstüne de bu kalp senle atıyor yazdırdık mj olur bu iş
Adam töbe billah bi daha pasta yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?