Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğe kadar anatomik bilgisi ile pasta yeteneğini birleştirmiş , iğrenç ama takdir edilesi diyordum da ;
Yok bebek yapıp kolunu bacağını kesince , ruh sağlığından şüphe ettim arkadaşın .
Chess sana da ayrı bir teşekkür sunuyorum , akşam yemeği öncesi diyetime katkın büyük
![]()
Kitaplı olanları seçmemesinin sebebi subliminal bir mesaj olabilir mi? Okumuyorsunuz kitap şeklindeki pasta neyinize mi dedi acaba
Bak derin manalar aramaya başladım konuda, topik benim için şu an daha bir öğretici olmaya başladı![]()
Yok bence doğrudan en iğrençlileri seçiyor eğerChess 'in iğrençlik belirleme ve denetleme kurallarından geçemiyorsa saylanmıyor
![]()
Yahu o el emeğinden doğru düzgün alçı yada plastilin, kil gibi heykel mazlzemelerinden heykel yapaydıEvet iğreti görünümleri var fakat harkulade bir el emeği var ortada.
Yahu o el emeğinden doğru düzgün alçı yada plastilin, kil gibi heykel mazlzemelerinden heykel yapaydı
Sonuçta Türkiye de yaşamıyor, sanatına saygı duyulurdu yaşadığı yerdeSürrealist falan takılabilirdi
(illa işine karışmam lazım)
Ben görebilir miyimTamamdır ama görseydin bir kere keşke![]()
Hani bazıları derler ya yemin ederken 'şu nimete kör bakıyım' diyeresim gibi yapmış ama , pastada bu hiç kolay değil
pasta olarak bakmazsam tabi . Temem sustum
![]()
Nevresteciğim, sadece chess değil sende yapmalısın benceBunlarda belki size fikir olur
Görüntüsü Tiksinç, Lezzeti 10 Numero 19 Yemek Çeşidi
Biz çok beğendik sizde görün istedikNevresteciğim, sadece chess değil sende yapmalısın bence
Sizden içinizdeki vahşeti gösteren performanslar bekliyoruz![]()
Diyete girmek için gaz verdiBiz çok beğendik sizde görün istedikHata mı yaptık
Sayemizde gözünüz gönlünüz açıldı
![]()
Bak ne güzel olduDiyete girmek için gaz verdi
Şuan çay içerken yanında canım tatlı bir şey istemiyor![]()
Çok teşekkürlerBunlarda belki size fikir olur
Görüntüsü Tiksinç, Lezzeti 10 Numero 19 Yemek Çeşidi