• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüp Görebileceğiniz En Gerçekçi Bir O Kadar da Korkunç Pastalar Yapan Bu Kadın Bir Harika!

Evet iğreti görünümleri var fakat harkulade bir el emeği var ortada ;).

Bebeğe kadar anatomik bilgisi ile pasta yeteneğini birleştirmiş , iğrenç ama takdir edilesi diyordum da ;
Yok bebek yapıp kolunu bacağını kesince , ruh sağlığından şüphe ettim arkadaşın .

Chess Chess sana da ayrı bir teşekkür sunuyorum , akşam yemeği öncesi diyetime katkın büyük :confused:

teşekkür ederim canım emeklerimi taktir eden üyelerin olması güzel, sayemde zayıflıyorsunuz:KK70:

girmez olaydım konuya midem allak bullak oldu yapılır mı benim gibi pasta düşkününe:kk77: bu :63:

Kitaplı olanları seçmemesinin sebebi subliminal bir mesaj olabilir mi? Okumuyorsunuz kitap şeklindeki pasta neyinize mi dedi acabao_O
Bak derin manalar aramaya başladım konuda, topik benim için şu an daha bir öğretici olmaya başladı:KK70:

Yok bence doğrudan en iğrençlileri seçiyor eğer Chess Chess 'in iğrençlik belirleme ve denetleme kurallarından geçemiyorsa saylanmıyor :KK70:

sizimi kırıcam arkadaşlar aşk olsun, bi kaç tane ekliyim:KK48::KK48::KK48: Ama gördüğünüz gibi bu hiç dikkat çekmezdi, kaynanaya alsam eee okunmazda bunlar diye dır dır etcekti, burun kıvırcaktı:KK70::KK70::KK70:

Capture.JPG

Capture.JPG

Capture.JPG

Capture.JPG

Evet iğreti görünümleri var fakat harkulade bir el emeği var ortada :KK66:.
Yahu o el emeğinden doğru düzgün alçı yada plastilin, kil gibi heykel mazlzemelerinden heykel yapaydı:KK57:
Sonuçta Türkiye de yaşamıyor, sanatına saygı duyulurdu yaşadığı yerde:KK51:Sürrealist falan takılabilirdi:KK51:
(illa işine karışmam lazım :KK53:)

Yahu o el emeğinden doğru düzgün alçı yada plastilin, kil gibi heykel mazlzemelerinden heykel yapaydı:KK57:
Sonuçta Türkiye de yaşamıyor, sanatına saygı duyulurdu yaşadığı yerde:KK51:Sürrealist falan takılabilirdi:KK51:
(illa işine karışmam lazım :KK53:)
:-) resim gibi yapmış ama , pastada bu hiç kolay değil :-) pasta olarak bakmazsam tabi . Temem sustum :D:D

Back