teşekkür ederim ben renkli göze özenmiyorum herkesin ayrı bir güzelliği var bence fakat annem hep renkli göz beğenir mesela bi dizi izler eğer bi kız sarışın veya renkli gözlüyse keşke esas oğlan bununla birlikte olsaydı der, biyerde renkli gözlü birini görsün hemen çok güzelmiş der onlar mutluluğu hakediyo gibi konuşur hep, erkek kardeşimin bütün kız arkadaşları renkli gözlüdür, ananem bana keşke renkli gözlü olsaydın der hep böyle şeylere maruz kalıyorum o yüzden ben de sanki hiçbir erkek beni sevemeyecek renkli gözlü biriyle aldatılacakmışım gibi hissediyorum aynı şekilde babam hep minyon olmamı eleştirir o yüzden sanki herkes bana kusur bulcakmış gibi hissediyorum atamıyorum bir türlü. En yakınlarımın böyle olması herkesin böyle olduğu anlamına gelmez değil miartık takmayın bunu
hayatta tipinizle değil beyninizle var olacaksınız bunu da unutmayın
renkli gözünüz olsa ne olmasa ne
çok özenirseniz alın lens takın
minyon hep genç gösterir bunun daha 40 lı 50li yaşları var
o zaman mutlu olursunuz
evet bana da ailem küçükken kibrit çöpü, toplu iğne vs.laf söylerlerdi hep. Başkalarıyla kıyaslarlardı. Ben de keşke obez olsaydım da laflarından kurtulsaydım diye düşünürdüm. Büyüdüm babam hala aynı geçen gene alaycı bi kelime söyledi çok bozuldum. Ben de insanların görünüşe yorum yapmalarından bıktım bence herkesin ayrı bi güzelliği var kimene ki sanki kendimiz seçiyoruz böyle olmayı ama insanlar çok kırıcıElestirilmek, azarlanmak, kucuk dusurulmek denince aklima cocuklugum gelir.
Elestirilerin buyuk kismi da kilomla ilgiliydi. Once kibrit copu gibi derlerdi, kilo alinca da dalga gecmeleri devam etti. Ozellikle kuzen ve teyze.
Simdi de boy konusunda basim dertte, insanlarin tipimle ilgili fikir yurutmesinden biktim
teşekkür ederim. kendi yakın çevremin beni sürekli eleştirmesi başka insanların da aynı davranacağı anlamına gelmez değil mi?bi daa senin tipine laf solerlerse "suc bende diill olmamis yapamamissiniz" de
kendini de hic kotu hissetme minyon kadin olmak iidir hosdur. minyon kadin candir, simdi kucuk gostermek sikinti olur ama yas aldikca citir durursun hepciti piti ne guzel. bu arada ben minyon bi insan diilim sozlerim zuurt tesellisi diil yani bi de gun gelir sana o halinle hayran hayran bakan biri cikar merak etme ki halinde bisey yok bence sadece bu kadar elestirmek seni biraz yormus.
teşekkür ederim ben renkli göze özenmiyorum herkesin ayrı bir güzelliği var bence fakat annem hep renkli göz beğenir mesela bi dizi izler eğer bi kız sarışın veya renkli gözlüyse keşke esas oğlan bununla birlikte olsaydı der, biyerde renkli gözlü birini görsün hemen çok güzelmiş der onlar mutluluğu hakediyo gibi konuşur hep, erkek kardeşimin bütün kız arkadaşları renkli gözlüdür, ananem bana keşke renkli gözlü olsaydın der hep böyle şeylere maruz kalıyorum o yüzden ben de sanki hiçbir erkek beni sevemeyecek renkli gözlü biriyle aldatılacakmışım gibi hissediyorum aynı şekilde babam hep minyon olmamı eleştirir o yüzden sanki herkes bana kusur bulcakmış gibi hissediyorum atamıyorum bir türlü. En yakınlarımın böyle olması herkesin böyle olduğu anlamına gelmez değil mi
tabi ki gelmez. umarim bundan sonra seni yargilamadan huzur vericek insanlar cikar karsinateşekkür ederim. kendi yakın çevremin beni sürekli eleştirmesi başka insanların da aynı davranacağı anlamına gelmez değil mi?
Güya herkese evladı güzel gelirmiş..
Benim ailemde tam tersi renkli göz sevmez sarı saç sevmez bu yüzden beni ve benim gibileri severler
Bende tam tersi renkli göz seviyorum ama ailene kulak asma.Sonuçta genlerin onların
senin ailenin hepsi güzellik yarışmasında finalist oldularda bi sen mi olamadın dnüp kendilerine baksınlar tiplerini bilmem fakat kalpleri irkin benceşöyle bi durum var ben kendimi sevsem de yakın çevremden eleştiri alınca yerlebir oluyor. hiç tanımadığım biri ya da arkadaşım olsa neyse ama insanın kendi ailesinin tavrı çok etkiliyor
senin ailenin hepsi güzellik yarışmasında finalist oldularda bi sen mi olamadın dnüp kendilerine baksınlar tiplerini bilmem fakat kalpleri irkin bence
bizde de tersi. Mesela bi misafir ya da komşu gelcek olsun annem hep bahane bulur bana kıyafetime saçıma vs. eleştirir gibi süzer beni yok şunu şöyle yapsaydın da misafir karşına çık yok şu terliği giy topuğu daha fazla yok şu seni görmesin vs. resmen birileri beni beğenmeyecek diye benden utanıyor halbuki normalde ben bakımlıyım insanlar beni havalı bile görürler ama annem görüntümü ezikliyor genelde.onun zevkine uymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?