• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görünüş olarak kendime güvenim yok kendimi değersiz hissediyorum :(

artık takmayın bunu

hayatta tipinizle değil beyninizle var olacaksınız bunu da unutmayın

renkli gözünüz olsa ne olmasa ne

çok özenirseniz alın lens takın

minyon hep genç gösterir bunun daha 40 lı 50li yaşları var

o zaman mutlu olursunuz
teşekkür ederim ben renkli göze özenmiyorum herkesin ayrı bir güzelliği var bence fakat annem hep renkli göz beğenir mesela bi dizi izler eğer bi kız sarışın veya renkli gözlüyse keşke esas oğlan bununla birlikte olsaydı der, biyerde renkli gözlü birini görsün hemen çok güzelmiş der onlar mutluluğu hakediyo gibi konuşur hep, erkek kardeşimin bütün kız arkadaşları renkli gözlüdür, ananem bana keşke renkli gözlü olsaydın der hep böyle şeylere maruz kalıyorum o yüzden ben de sanki hiçbir erkek beni sevemeyecek renkli gözlü biriyle aldatılacakmışım gibi hissediyorum aynı şekilde babam hep minyon olmamı eleştirir o yüzden sanki herkes bana kusur bulcakmış gibi hissediyorum atamıyorum bir türlü. En yakınlarımın böyle olması herkesin böyle olduğu anlamına gelmez değil mi :KK43:

Elestirilmek, azarlanmak, kucuk dusurulmek denince aklima cocuklugum gelir.
Elestirilerin buyuk kismi da kilomla ilgiliydi. Once kibrit copu gibi derlerdi, kilo alinca da dalga gecmeleri devam etti. Ozellikle kuzen ve teyze.
Simdi de boy konusunda basim dertte, insanlarin tipimle ilgili fikir yurutmesinden biktim
evet bana da ailem küçükken kibrit çöpü, toplu iğne vs.laf söylerlerdi hep. Başkalarıyla kıyaslarlardı. Ben de keşke obez olsaydım da laflarından kurtulsaydım diye düşünürdüm. Büyüdüm babam hala aynı geçen gene alaycı bi kelime söyledi çok bozuldum. Ben de insanların görünüşe yorum yapmalarından bıktım bence herkesin ayrı bi güzelliği var kimene ki sanki kendimiz seçiyoruz böyle olmayı ama insanlar çok kırıcı

bi daa senin tipine laf solerlerse "suc bende diill olmamis yapamamissiniz:63:" de

kendini de hic kotu hissetme minyon kadin olmak iidir hosdur. minyon kadin candir, simdi kucuk gostermek sikinti olur ama yas aldikca citir durursun hep:KK76: citi piti ne guzel. bu arada ben minyon bi insan diilim sozlerim zuurt tesellisi diil yani:KK48: bi de gun gelir sana o halinle hayran hayran bakan biri cikar merak etme ki halinde bisey yok bence sadece bu kadar elestirmek seni biraz yormus.
teşekkür ederim. kendi yakın çevremin beni sürekli eleştirmesi başka insanların da aynı davranacağı anlamına gelmez değil mi?

teşekkür ederim ben renkli göze özenmiyorum herkesin ayrı bir güzelliği var bence fakat annem hep renkli göz beğenir mesela bi dizi izler eğer bi kız sarışın veya renkli gözlüyse keşke esas oğlan bununla birlikte olsaydı der, biyerde renkli gözlü birini görsün hemen çok güzelmiş der onlar mutluluğu hakediyo gibi konuşur hep, erkek kardeşimin bütün kız arkadaşları renkli gözlüdür, ananem bana keşke renkli gözlü olsaydın der hep böyle şeylere maruz kalıyorum o yüzden ben de sanki hiçbir erkek beni sevemeyecek renkli gözlü biriyle aldatılacakmışım gibi hissediyorum aynı şekilde babam hep minyon olmamı eleştirir o yüzden sanki herkes bana kusur bulcakmış gibi hissediyorum atamıyorum bir türlü. En yakınlarımın böyle olması herkesin böyle olduğu anlamına gelmez değil mi :KK43:

Mesela ben sarışın renkli göz sevmem

Öyle olan arkadaşlar alınmasın bana itici gelir hatta oğlum bebekten renkli gözlü birîsi severse ağlardı

Ama annen sevebilir ne var bunda esas kızın renkli gözlüsünü beğenmesi seni başla insanlara karşı özgüvensiz yapmasın

Insanın tipi değişmez ama kişiliği gelişir takmayın bunları

Sana bi laf soylediklerinde sakayla karisik beni yapan anneyle
babaya bakiyorumda dunya guzeli olmam mumkun degilmis zaten de bas kahkahayi... valla dunyada kahve yada siyah gozlü olup kisacik boyuylada erkekleri etrafinda pervane eden kadin ornekler dolu... sen atnaya bakinca
guzelim diyorsan baskasi ne demis hiç takma...

Bende senin gibiyim ben Minyon değilm boyum sa uzun ama kendimi hic beğenmiyorum bi ameliyat grcrdm küçükken iz var vücudum da yüzümde öyle güzel sayılmaz bende bazen cok kafaya takıyorum ama seven insan bunları görmüyor emin ol bi akrabamız kolu olmayan bi kızla evlendi ailesi istemedi cocuk o kadar sevdiki hastanelik oldu su an evli ler bitane de cocukları var. Benim ablamda kısa boylu minyon ve evli ona sürekli aa sen evli misin kac yasındasın diye soruyorlar oda gelip bize anlatıo cok hosuna gidio 30lu yaslar da anlarsın minyon olmanın önemini :)

Çok saçma düşünüyorsun onlar sana şaka yapıyodur her anne babaya çocuğu cirkin de olsa güzel gelir karga misali bence sen alingansin.Annen renkli göz hastası bir kadın yani sen renkli gözlü olmadigindan güzelde olsan çirkinim diye takılıyor sana

Arkadasim hatalisin.kendini sev.bakim yaparak degisebilirsin.oncelik bence temizliktir.temiz olmak temiz kokmak.beyaz disler.temiz utulu kiyafetler.etkileyici bir parfum.birazda makyaj yeter.bunlar olunca en cirkin bile gozume guzeldir.bir tanidigim kadin var.evli.bir gun kahvaltiya davet etti.gittik.sabah saat 11olmus.afedersiniz agzi kokmus ter kokusu.midem bulandi.ayip olmasin diye yemeye calistim.guzel ve bakimlidir ama pis ne anladim.boylu poslu bide.

Ne zaman ki seversin kendini. Tüm kapılar açılır. Özgüvenin gelir :) Aile eleştirilerini bende yaşadım. Ama sonuçta ailem dedim. Üzüldüğümü ve ciddiye aldığımı anladıkları anda durdular. Sen belli ettin mi ? Hem eleştirilere asla takılmana gerek yok ağzı olan konuşuyor. Beynini kullanan yok bu çok üzücü gerçekten. Sevgilinin olmaması görünüşünle ilgili değildir diye düşünüyorum. Minyonsan bu bir kusur değil. Uzunlarında kısalarında kendine göre artıları eksileri var. Kimse mükemmel değil. Onun yerine kendinde beğendiklerini ön plana çıkarsan belki özgüvenin yerine gelir. Biriyle çıkman çok önemli bir şey değil önemli olan sana değer veren seven birisini bulman :) En kısa sürede karşına çıkması dileğiyle :KK59::KK59::KK59:

Ben de sizin gibi minyonum. Hatta 14 15 yaşlarında gözüküyorum. Benim de annem ayy ben seni nasıl evlendircem çocuk sanarlar seni almazlar diye takılır bana. Sizinkiler çok ayıp ediyor bence. Ama siz de onlara aldırış etmemeye çalışın. Siz ne olursa olsun çok değerlisiniz. Sizi siz olduğunuz için sevecek kişiler muhakkak karşınıza çıkacaktır

Güya herkese evladı güzel gelirmiş..
Benim ailemde tam tersi renkli göz sevmez sarı saç sevmez bu yüzden beni ve benim gibileri severler :D
Bende tam tersi renkli göz seviyorum ama ailene kulak asma.Sonuçta genlerin onların

Güya herkese evladı güzel gelirmiş..
Benim ailemde tam tersi renkli göz sevmez sarı saç sevmez bu yüzden beni ve benim gibileri severler :KK70:
Bende tam tersi renkli göz seviyorum ama ailene kulak asma.Sonuçta genlerin onların

bizde de tersi. Mesela bi misafir ya da komşu gelcek olsun annem hep bahane bulur bana kıyafetime saçıma vs. eleştirir gibi süzer beni yok şunu şöyle yapsaydın da misafir karşına çık yok şu terliği giy topuğu daha fazla yok şu seni görmesin vs. resmen birileri beni beğenmeyecek diye benden utanıyor halbuki normalde ben bakımlıyım insanlar beni havalı bile görürler ama annem görüntümü ezikliyor genelde.onun zevkine uymuyorum

şöyle bi durum var ben kendimi sevsem de yakın çevremden eleştiri alınca yerlebir oluyor. hiç tanımadığım biri ya da arkadaşım olsa neyse ama insanın kendi ailesinin tavrı çok etkiliyor
senin ailenin hepsi güzellik yarışmasında finalist oldularda bi sen mi olamadın dnüp kendilerine baksınlar tiplerini bilmem fakat kalpleri irkin bence

bizde de tersi. Mesela bi misafir ya da komşu gelcek olsun annem hep bahane bulur bana kıyafetime saçıma vs. eleştirir gibi süzer beni yok şunu şöyle yapsaydın da misafir karşına çık yok şu terliği giy topuğu daha fazla yok şu seni görmesin vs. resmen birileri beni beğenmeyecek diye benden utanıyor halbuki normalde ben bakımlıyım insanlar beni havalı bile görürler ama annem görüntümü ezikliyor genelde.onun zevkine uymuyorum

Kulak asmamaktan başka çare yok gibi.sarışın doğursaydın sende anne deyin

Back