Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk önce aşkımın yanına giderdim bakım ben yokken napıyo sonraaa bir ikitane dostum dedim insanı kontrol ederdim bakalım benim hakkımdaki tam düşünceleri neymiş ve gercekten tanıdım gibi birimiyişler die
ben hiç birini istemezdim. Görünmez olmak bir tutku ama qörünmez olup buzamana kadar qörüceqin nevarsa seni incitir... sonra aqla dur,,,,, en fazla yapacaqım uçak keyfi:)
yaw aklıma bişey takıldı şimdifisfisfis
diyelim uçaktata bir yer kalmış yada uçakta bir kaç yer var sende her hanqibi bir yere oturyorsun , tesadüf ya biri qelir senin oturduqun tam oraya doqru yelkenirfisfisfis ee ozaman neyapcam ben, oturan kişi ve ben:roflol: yok ben bundan da vazqeçtim:roflol: ozaman hem qrünmez olim hemde belirsiz olimsenağlamasenağlama
ben görünmez olsam eşimi takip ederdim napıyor diye sonrada bide aay biraz yanlış olacak ama bi mağazaya girerdim en trend kıyafetleri ayakkabıları ve çantaları alırdım aaa napiyim nasılsa görmüyor kimse beni
kim benim hakkımda ne düşünüyor napim...
kötü bişey duysam hakkımda boşyere moralim bozulacak.
en iyisimi uçağa atlayıp istediğin yerlerde kafa dağıtmak...
bundan güzeli varmı ya...
İnsanların hakkımdaki düşüncelerini merak ettiğim için sevgilimin arkadaslarımın hakkımda ne konustugunu ögrenirdim.
Gerçi fazla merak iyi değil insanın başına ne gelirse ya meraktan ya ... diye boşuna dememişler kaydirigubbakcemile3