yani bilemedim. belki de daha önce kimyasal, düşük falan yaşadı korktu paylasmaya. ya da nazar deger diye 3 ay soylemedi.
bilemiyorum bence büyütecek bir sey yok. öz ablam bana ve aileme üçüncü ayda soyledi bebek haberini. ki daha bir ay önce annem bebek imasi yaparken iki aylik oldugu halde düşünmüyoruz demisti
ki öz ablam yani
ne zaman soyledi mutlu olduk, haftaya da cinsiyetini ogrendik. hic de gönül koymadik.
bazen "bana ne ya kendi kararı" demeyi bilmek gerekiyor. ben de hamile kalsam ilk aylar herkesle paylasmak istemezdim. ki yakin gelecekte evlenmeyi planliyorum pekcok yakinimin hayatimdaki kişiden haberi bile yok. varsa instaya bazen foto atarim, onda da yakin olduğum yedigimin ictigimin ayri gitmedigi kuzenlerimi engelledim
davetiye gelince görür, öğrenirler.
bence buyutecek seyler degil.
sizi o gun iptal etmesi sorun ama genelde insanlar baby showeri kendi organize etmez, yakinlari ayarlar. belki oyle bir sey oldu ona da supriz oldu. belki bulussaniz size gercekten de söyleyecekti.
bence hic ustune dusme
bak daha bu ay cok yakin bir arkadasimla havadan sudan konuşurken ultrason fotosu atti
Eki Görüntüle 3516979 hem de 3 aylikmis. bu uc aylik surede defalarca konustuk ama demek ki paylasmak istememiş. kizmak etmek , gönül koymak aklimdan bile geçmedi.
yani bana normal geliyor. kaynanasiyla vs baby shower paylassa oyle ogrensem de normal gelirdi.
hayatimdaki kisi haric kimsenin hayatinda "her seyi ilk andan paylaşması gerekecek kadar önemli" biri olduğumu düşünmüyorum. bu beni sevmiyor ya da deger vermiyor demek degil. herkesin kendi hayati kosusturmasi var.
bence siz de bakis açinızı degistirmeye calisin