Bebeklik arkadaşımın yaptigi

yani bilemedim. belki de daha önce kimyasal, düşük falan yaşadı korktu paylasmaya. ya da nazar deger diye 3 ay soylemedi.
bilemiyorum bence büyütecek bir sey yok. öz ablam bana ve aileme üçüncü ayda soyledi bebek haberini. ki daha bir ay önce annem bebek imasi yaparken iki aylik oldugu halde düşünmüyoruz demisti 😂😂 ki öz ablam yani
ne zaman soyledi mutlu olduk, haftaya da cinsiyetini ogrendik. hic de gönül koymadik.
bazen "bana ne ya kendi kararı" demeyi bilmek gerekiyor. ben de hamile kalsam ilk aylar herkesle paylasmak istemezdim. ki yakin gelecekte evlenmeyi planliyorum pekcok yakinimin hayatimdaki kişiden haberi bile yok. varsa instaya bazen foto atarim, onda da yakin olduğum yedigimin ictigimin ayri gitmedigi kuzenlerimi engelledim 😂😂davetiye gelince görür, öğrenirler.
bence buyutecek seyler degil.
sizi o gun iptal etmesi sorun ama genelde insanlar baby showeri kendi organize etmez, yakinlari ayarlar. belki oyle bir sey oldu ona da supriz oldu. belki bulussaniz size gercekten de söyleyecekti.
bence hic ustune dusme
bak daha bu ay cok yakin bir arkadasimla havadan sudan konuşurken ultrason fotosu attiEki Görüntüle 3516979
hem de 3 aylikmis. bu uc aylik surede defalarca konustuk ama demek ki paylasmak istememiş. kizmak etmek , gönül koymak aklimdan bile geçmedi.
yani bana normal geliyor. kaynanasiyla vs baby shower paylassa oyle ogrensem de normal gelirdi.
hayatimdaki kisi haric kimsenin hayatinda "her seyi ilk andan paylaşması gerekecek kadar önemli" biri olduğumu düşünmüyorum. bu beni sevmiyor ya da deger vermiyor demek degil. herkesin kendi hayati kosusturmasi var.
bence siz de bakis açinızı degistirmeye calisin
Hayranım sana hayran bu kadar mı güzel anlatılır, yön verilir 🙏🏻

Merhaba benim bebeklik arkadaşımla birbirimize.yakin oturuyoruz. Kendisiyle sali günü buluşacaktik ama kendisi kaynanasiyla baby shower yapmış ve hamileymiş. Bebeğin cinsiyeti dahi belli beni iptal etti ve ben mal gibi kaldım wpden gördüm bunuda. Ne yazsam bilemiyorum siz olsanız napardiniz.
Geçen gün Beyazıt Öztürk'ün bir videosunu izledim. O evlilikle ilgili söylemiş ama bence tüm ilişkilerde geçerli. Şöyle diyordu; "20 li yaşlarda o yaşlarımın beğendiği biriyle evlenecektim. ama ben 20 li yaşlardaki Beyaz'ı beğenmiyorum ki. Ukala, dengesiz... Ve ben o ukala Beyaz'ın kendine seçtiği eşle ömür geçirmeye çalışacaktım".
Arkadaşlıklarda böyle.... Çok şey değişiyor hayatta, hem siz hem karşı taraf. O yüzden çokta takılmamak gerek, üzüyorsa uzaklaşmak iyidir.

Sorun beni cagirmamasi bile değil. Hamile olduğunu cinsiyet öğrenene kadar gizlemesi bulusacagimiz günü iptal edip baby shower yapması birde yüz yüze diyecektim diye açıklama yapması. Çok kırıldım.
İsterseniz ana karnından arkadaşınız olsun, bazı insanlarla olmayınca olmuyor. Ben çoktan dostluğu sene sayısı üzerinden belirlememeyi öğrendim . Siz de ona değer vermezsiniz olur biter

Arkadaş bu insanlara ne oluyor böyle…

Benimde farklı versiyonları geldi başıma.

İletişimi kes karşılarında salak yok çünkü…

Sitem etme ama onun yaptığı gibi haber vermeden sessiz bi sekilde. Soru sorarsa yooo hiçbir sey yok dersin.
Ne ayıp şu yapilan….
Gerçekten öyle saklamak istese Gerçekten anlardım sorun herkesin bilip baby shower yapılıp benim ekilmem zaten

Gerçekten öyle saklamak istese Gerçekten anlardım sorun herkesin bilip baby shower yapılıp benim ekilmem zaten
Değer vermeyene değer vermeyeceksin.
Karşılarında tüyü yolunacak kaz yok bu insanların.

Ay bi de bu tipler haklı gibi üste çıkar, ama ile başlayan cümlelerle savunmaya geçme, trip atma istekleri.

Aman hayat bu insanlar olmadan inan daha güzel.
Daha ne insanlar tanıyıp dost edineceksin.

Değer vermeyene değer vermeyeceksin.
Karşılarında tüyü yolunacak kaz yok bu insanların.

Ay bi de bu tipler haklı gibi üste çıkar, ama ile başlayan cümlelerle savunmaya geçme, trip atma istekleri.

Aman hayat bu insanlar olmadan inan daha güzel.
Daha ne insanlar tanıyıp dost edineceksin.
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim ❤️❤️

3 aylik olana kadar sadece 14 yasindaki yegenim bildi hamileligimi... aileme, anneme, ablama soylemedim çünkü düşük tehlikem vardi.Erzurum'a gidip geliyordum bilseydiler hayatta musade etmezlerdi. Karismalarini istemedigim için paylasmadim.Bu yuzden bana normal geliyor kendince sebepleri vardir diye düşünür arkadasim icin sevinir yoluma devam ederdim.( tabi bu soylediklerim 3/4 aylik hamilelik icin gecerli 6+ aylik bi gebelikse çok bozulurdum)

o baby shower mıdır nedir onu kaynanası organize etmiştir
yoksa neden arkadaşıyla buluşma planladığı gün baby shower gibi bişeyi yapmakla uğraşsın ki
herhangi bir günde de yapılabilir
yani bu noktada seni ekmesi dış mihrakların etkisiyle olmuş olabilir :KK70:

ben de geçenlerde beni bugüne kadar asla ekmeyen birisi tarafından ekildim ama üzerinde durmadım
çünkü günlük rutinlerinde aniden bişeyleri çıkabilen birisi. spontane plan insanıdır. bizimki spontane değildi ve ekilmiş oldum :KK70: ama olsun

Merhaba benim bebeklik arkadaşımla birbirimize.yakin oturuyoruz. Kendisiyle sali günü buluşacaktik ama kendisi kaynanasiyla baby shower yapmış ve hamileymiş. Bebeğin cinsiyeti dahi belli beni iptal etti ve ben mal gibi kaldım wpden gördüm bunuda. Ne yazsam bilemiyorum siz olsanız napardiniz.
Cinsiyeti öğrendi dediğiniz ne kadarlık? Cinsiyet iki türlü öğreniliyor biri genetik test ile (9-12 hafta arası) diğeri ise klasik ultrasonda doktor görmeye çalışıyor.

Biz genetik test sırasında öğrendik. Bu genetik test zaten bebek sağlıklı mı down sendromu var mı farklı genetik rahatsızlık var mı onu söylüyor. O yüzden genelde bu test sonucuna kadar söylenmiyor. Hele ki öncesinde sıkıntılı gebelik veya düşük öyküsü varsa.

Ama bildiğiniz karnı burnunda babyshower yaptıysa kırılmanızı anlıyorum ama demek ki o sizin kadar yakın arkadaş olmadığınızı düşünüyor olmalı. Bazen böyle oluyor, bunda da kızmak yersiz

benimki bebeklik arkadasım degildi ama samımıydım :) bana soylememiş cunku kıskanırım sanmıs. uzulurum sanmıs.. sen kısırsın ya demıstıi. kısır mıymısım dedım . yok yanı cocugun olmadı cok ıstedın ya aglatmak ıstemedım senı dedı. ne aglıycam mutlu olurum adına . sımdı kırıldım dedım :) ınsanlar baska dusunuyor .. bızım dusundugumuz gıbı olmuyor malesef:)) takılma :))) ha dogunca duymusum ha sonra. umursanacak bısey degıl benım için:) ha ıkıncıl ınsan olmusum ha yuzuncul.. belkı rısklı donem gecene kadar dusuk korkusundan ılan etmedı.. parti de aıle arasında olmustur

Sorun beni cagirmamasi bile değil. Hamile olduğunu cinsiyet öğrenene kadar gizlemesi bulusacagimiz günü iptal edip baby shower yapması birde yüz yüze diyecektim diye açıklama yapması. Çok kırıldım.

Cinsiyeti üç ayda belli olur ve ben de hamileyim şu anda üç aylık olmadığı için kimseye söylemiyorum. Çok çok yakınım dediklerim biliyor.

Siz onu çok yakın hissediyor olabilirsiniz ama artık o değildir ve aynı frekansta değilsinizdir. Ne olursa olsun iptal etmesi hoş değil.

Çok ayıp etmiş gerçekten. Seninle buluşurdu güzelce söylerdi beybi şavırı da 1-2 gün sonra yapardı kaçmıyor ya ... insan yakın arkadaşını bu duruma düşürmez, demek ki kadir kıymet bilmeyen bir insan boşver sen de artık gördün nasıl biri olduğunu sen de ona göre davran. Bebek görmeye vb gitmezdim asla tebrik falan da etmezdim.

Madem sizinle buluşacaktı ve baby shower yüzünden iptal etti, sizi de baby showera çağırabilirdi. Buluşmayı iptal edip, bi de paylaşım yapmış. Yorum bile yapmayın ve görüşmeyin

Katılıyorum ,ararsın arkadaşını güzelce anlatırsın derdini. Böyle oldu KV organizasyon yapmış biz de buluşacaktık sen de gel derim davet ederim. Ayrıca da başka zaman davet ederim arkadaşımın gönlünü alırdım. Birine değer veriyorsan adam yerine koyup konuşursun o kadar.

Katılıyorum ,ararsın arkadaşını güzelce anlatırsın derdini. Böyle oldu KV organizasyon yapmış biz de buluşacaktık sen de gel derim davet ederim. Ayrıca da başka zaman davet ederim arkadaşımın gönlünü alırdım. Birine değer veriyorsan adam yerine koyup konuşursun o kadar.
Bende zaten artık mesafe koydum. Ama yanlış mı düşünüyorum diye sormak istemiştim çok tesekkur ederim.

O arayana kadar aramam bir daha, lazım olduğumda nasıl olsa arar

Oha hamileliğini gizlediyse sizden arkadasınız değildir o. Benim çok çekingen bir arkadasım var o bile test pozitif çıktığında söylemişti bana

X