Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilimi takip ederdim bensiz günleri nası geçiyor diye acaba gerçekten işleri çok yoğun mu diye :icecream: sonrada insanların benim hakkımda neler düşündüğünü bilmek isterdimm tatlicadiarzu
Kötü Kazen Kötü Kazen eşimi takip ederdim hatasını yakalayıp hastanelik edene kadar bi güzel döverdim ve
yılların öfkesini çıkarmış olurdum. Kötü Kazen
istediğim uçağa atlar sevgilimin yanına giderdim, sevdiğim ünlülerin evlerine giderdim. birde en çok meerak ettiğim şeyi yapardım film setlerinden birine girerdim
pentagona girip konuşulanları ,yapılan planları dinlerdim.masonların ve tüm gizli örgütlerin,toplantılarına katılırdım.ülke başkanlarının gizli toplantılarına giderdim.
aşkımla konuştuk nette onu acayip özledim yanına gidip sürpriz yapmak isterdim ama görünmez olduum için inanmazdı bana konuşsam hayal görüyorum ayada kafayı yedim diye düşünürdü eminim :)
Önce gider sicilime ve teftiş raporlarına bakardım :)
Sonra dolanırdım etrafta. Benim hakkımda konuşması pek muhtemel olan şahsiyetlerin yanına giderdim herhalde. Ne tuhafım ya, bazen ne önemi var diyorum, ama merak da ediyorum konuşulanları...
Aslında görünmez olsam yapabileceğim çok şey olurdu herhalde.
Adamın birini iş yerininin önünde öyle bir pataklar ve korkuturdum ki feleğini şaşırırdı.Cümle aleme rezil olurdu başta bana tabiki .AH nerdeeeeeeeeeeeee.
Hehehehehehehh görünmez olsaydım şayeteşimi falan takip etmezdim..Ondan önce dost dediklerimi elden geçirirdim..Hani bakayım hangisi ne kadar dostmuş diye..jeyyar
Hatta arkadaş gibi görünenlerin(ki ben onları cımbızla diğerlerinden ayırabilirim) sohbetlerine şahit olmak isterdim..jeyyar
Hayal bu ya..İstediğimi yaparım..Sonuçta beni görmüyorlar..Ama tüm bunları öğrendikten sonra görünmezlik modu kalksın olur mu?Çünkü yapacağım çok iş varklava: