Anket Görünmez olsanız ne yapardınız?

Görünmez olsanız ne yapardınız?

• İstediğim uçağa atlayıp istediğim yere giderdim

OY: 14 17,3%
  • Sevgilimi takip eder ne yaptığını öğrenirdim

OY: 27 33,3%
  • Sevgilim arkadaşlarım benim hakkımda ne konuşuyo öğrenirdim

OY: 16 19,8%
  • Sevmediğim birini gider pataklardım

OY: 11 13,6%
  • Diğer(belirtiniz)

OY: 13 16,0%

• Ankete Katılan
    81
önce gider beni çok üzen eski sevgilimi bir güzel pataklardım,sonracıma arkadaşlarım ve sevgilim hakkımda ne konuşuyor öğrenirdim.sonra görmek isteyip de gidemediğim yabancı ülkelere giderdim.yani bi sürü şeyi birden yapmak isterdim

vallaha bende beni sinir eden kaynanami bogmak isterdim sanirim bu sene maf etti izinimi zaten bi de kocasi olacak herifi ondan sonra iyce korkuturdum benim altinlarimi yaptirsinlar diye yapana kadar :)))) neyse yapamam sanirim bunu ama korkuturdum kesin ondan sonra...
esimi oglumu alip gezmeye giderdim gormek istedigim yerleri

Kesinlikle bir uçağa atlar gitmek istediğim yerlere ya da görmek istediğim insanların yanına giderdim..

Yanına gitsende görünmez olucan kız napcan boşver tatlicadiarzu

Ben takip ederdim tatlicadiarzu

olsun kızım o beni görmese de olur ben onu görürdüm hem ne haltlar karıştırıyo öğrenirdim ayy yazık ya karıştırmaz benim aşkım halt malt

karıştırmaz dimi :uhm:

olsun kızım o beni görmese de olur ben onu görürdüm hem ne haltlar karıştırıyo öğrenirdim ayy yazık ya karıştırmaz benim aşkım halt malt

karıştırmaz dimi :uhm:

karıştırmaz karıştırmaz hehehehjeyyar nerdeydi senin ki Amerikda mı ... aaaa hele orda hiç bişi yapmazjeyyarjeyyar sen merak etme onujeyyarjeyyar

evet amerikada ya deniz jeyyar bu ne oluyoo korkutma beni senağlama

Ahh tatlım benim şaka yaptım :Roflol:kızzz korkma valla bekliyordum ne cevap vereceğini..Anlattığına göre sni çok seviyor o. bakmaz başkasına düşünme bunları...Neyse biz konuyu saptırmayalım...:1shok:

Ankete devammm.....

of ya neler yapmazdimki kocisimi takip ederdim insanlarin arkamdan yaptigi dedikdulari ögrenirdim bi sevmedigim kisilei pataklardim oooooo daha neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…