Goruncemin nisanina gitmedim

iste sen de bu mazeretleri bulmaması icin kıyafetini gravatını hazırlıcaktın ayrıca ı günde iste izin aldırıcaktın neden demedin daha baska büyük bi tepki koysaydın kardesinin dügününe gelmek zorunda kalırdı ha gelmedii

o zaman kardesinin dügünü dahil ne bayrama ne dügüne gelirim dicektin kozunu bosa oynamısın

Esin cook ama cok buyuk ayip etmis. Kisasa kisas yapmissin. Gorumcenin umrunda olsa zaten sana bozuldugunu belli ederdi. Zaten kendi alrabalarini bile
Istememis. Bence sizinki tavsan daga kusmus dagin haberi yok olayina donmus. Bence gorumcenizin umrunda deyil, siz de dusunmeyin.

Ama su u soyliyim, esinizin hatalarinin bedelini esinizin etkilenecegi bir sekilde odetin bence, diye insanlari katmayin araya.

Görümcenin yaptıkları çok tuhaf tabiki ama senlik bi durum yok sen gitmemişsin iyi yapmışsın sana zararı dokunmamış sevgilisiyle gezmeye giderken seni çağırmaması normal :)

Çokta önemli bişey göremedim ben burda.nisana gitmemissiniz aramamissiniz olmuş bitmiş.sorun ne anlayamadım ben

Sakın arama da konuşma da, görümcenin düğününe falan da gitme. Bilerek gelmemiş eşin madem. Bir de açık açık bilerek gelmedim istesem gelirdim diyor. Gidersen kız kardeşini de kendini de çiğnemiş olursun bana göre.

Görümceniz belli garip biri de nisanlınısının ailesi de garip bence.. Nisanın olacagı gün aksama kadar gezmelerini ben anlayamadım.. Nisandan sonra uygun bi zamanda gelinir canları gezmek istiyorsa o zaman zaten gezerler

ne acayip işler bunlar ya. kocam kardeşimin düğününe özellikle geç gelecek. ve sorunca da açık açık bilerek gelmedim diyecek. alnını karışlarım.

Ya bilmiyorum ama senin tavirlarin cok cocukca ve sacma geldi.Ayrica gorumceniz istedigini yapar sevgiliyle de yalniz kalmak tabiki isteyecektir.Cagirmak zorunda degil herkes senin gibi ince dusunceli ve nezaket sahibi de degil..O yuzden alinma hic.Eşin gelmemiş olabilir ama sen bir olgunluk yapip gitmeliydin onlari utandirmaliydin.Lafi da ailesinede esinede toplu bir ortamda sokusturmaliydin inceden.O onlara otururdu zaten..O yuzden pek takma bence.Gorumcende kimseyi takmiyo etmiyo evlenincede oyle olur insallah ama hic sanmiyorum.O diplerinden ayrilmadigi kisilerle evlenincede o kadar yakin olmak isteyecek mi acaba..O yuzden yani cok sacma takma etme lafini etme yani.

Bir araya gelince sizde laf arasında hayırlı olsun der geçersiniz.Neticede eşinizle kısasa kısas yapmışsınız herkeste bunu biliyor,e zaten görümcenin umurunda değil ki

Bende eşimin kuzeninin nişanına gitmedim canım istemedi keyfim öyle istedi ben hiç takmıyorum böyle şeylere.
tabi kızkardeşler daha yakın gelse iyi olurdu.
Ama görümceni sen anlatırken ben şiştim size ne yav babası gezmesine karışmıyorken eşine sana laf söylemek düşmez.
Ne güzel nişanlısının tarafıyla iyi anlaşıyor buda sizi rahatsız ediyor heralde.

Kendi kardesi senin yerine gerekenleri gostermis oldu abisine boyle bak olaya. Nasil da denk gelmis yani

Gorumcennin gezmesinden tozmasindan sanane. Sen cok kafa yormssn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…