Goruncemin nisanina gitmedim

Hazır mesafeli görümce bulmuşsunuz aman nazar değmesin Gitmek istemiyorsanız gitmeyin. Ama bence daha iyisi saat 11 gibi gidin düğüne siz de

Bende gitmedim, kocam yüzünden değil ama.. Sevgili görümceciğim yüzünden. Burnumdan herşeyi getirdiği için, abisini de es geçtiği için. Boşver gitme canım mümkün olduğu sürece de ailesinden uzak dur, kendini çekmen seni daha değerli yapacaktır.. (Tecrubeyle sabitlenmiştir)

Ben olsam hic aramam. Zaten gorumcenin umrunda degilsin ki hatta abisi bile umru degil.

Aynen öyle bana dert olduğu kadar ona biseyin dert olduğu yok... Kız bayramda seyranda yılbaşında haftasonu hep sevgilisinin yanında onun şehrinde. Çocuğun anneannesinin yazlığına gidecek kadar onlarla yakın kendi anneannesine 4 yıldır hiç gitmemiş

Ay bu bildiğimiz buldumcuk olmuş ya kız

aile bağlarınız garip geldi açıkçası bana görümcenizle hiç görüşmemeniz eşinizin düğüne gelmemesi kaç yıllık evlisiniz ? ailelerle aranızda ne kadar mesafe var hiç mi birbirinize gidip gelmediniz yedi kat yabancı gibisiniz birbirinizle

ee insan kınadıgını yaşamadan ölmezmiş.. ama sizin aileye ayıp ettigi ile kaldı eşin

2 yıllık evliyiz ben de anlam veremedim valla aileye kg ve kp de hep ayrı geziyor kv kocasının ailesine hiç gitmiyor bayramlarda bile adam kendi gidiyor memleketine . Bu zamana kadar hiç bi bayram kendi evlerinde geçmedi hep kv 'nin annesine başka şehre gidiyorlar kp de geliyor valla bütün bayram orda kalıyorlar kayinvalidenjnz kardeşleri filan da oraya geliyor kadının tüm tarafı orda toplanıyor. Kendi düğünümde de kayınpederinin tarafından sadece bi tane halayi gördüm bu zamana kadar başka hiç bi akrabasını amca dede kuzen vs görmedim. Köyde pire varmış kv o yüzden oraya gitmiyormus zamanında çok gitmismis ...

görümcenin sizin nişanda olup olmadığınızla sizin arayıp aramadığınızla vs ilgilendiğini sanmıyorum ..bunları kuruntu yapan bir tek siz gibi duruyorsunuz..

Bence sen gitmeliydin. Esin gelmediyse o davranis esini baglar. Cezasini da esin cekmeliydi. Yani esine bireysel ceza vermeliydin. Boyle yapip gorumcenin nisanina gtmeyerek kendine ayip etmissin. Yani davranisin yanlis. Esinle ayni yanlis davranisi yapmissin . senin esinden ne farkin kaldi ?

Görümcen öncelikli olarak kendi ailesine ve kendi çevresine değer vermiyor.Bu bir gerçek... Ama ilerde bir gün ele karıştığında anlar gerçek değerlerinizi. Ben senin yerinde olsam ne arar,ne sorarım..Düşüncesiz insanlardan hiç hoşlanmıyorum.

Dediğinizde haklısınız ama burada biraz farklı bir durum var.
Eşim bile nişana kalmamış diyor ama kardeşinin saygısızlıklarından ötürü... Görümcesi sorumsuz ve aileye değer vermiyor ... Birlikte gitselerdi de hep koşturacaktı kız, durum onu gösteriyor.

Bence mis gb işte hç bulaşmayın. Karşılaşırsanız konuşursunuz, ekstra bir çabaya gerek yok. Kız hayatından gayet mutlu gb, sizin eksikliğinizi hissetetiği sanmıyorum muhtemelen sizde hissetmiyorsunuzdur ama hırslanmışsınız. Hiç gerek yok.

Gitmemekle iyi yapmışsın.. Bende olsam gitmezdim.. Kayınpederinizde bir değişik? Abisine yani eşine ayıp etmiş ama.. Ayrıca Koca köylü olmuş daha evlenmeden senin görümce. Çok samimiyet tez ayrılık getirir aslında daha çok şey denirde neyse..

Ne olursa olsun bence gitmeliydi. Herkes davranisindan kendisi sorumludur. Kostursun iyilik onda kalsin. Gitmemek ne demek.. Yakin akraba bu..

O kv de başkasının kızının lafinı verirdi dimi.. kendi malı olunca gik çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…