• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceye ilk hediye

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
Merhaba kızlar cumartesi günü görümcem aşure yapcakmış ve beni çağırdı. Evine ilk defa gitcem ablası ve anneside olcak çok heyecan yaptım.. Elim boş gitmek istemiyorum ki bu durumlardada sanki bir ufak tefek birşey bekleniyor gibi geliyor bana. Sizce ne almalıyım? Küçük bir ev eşyası mı yoksa tatlı çikolata gibi birşey mi ? Yada çocuklarına birşeyler mi ?
:52::18::18:
(görümce dedim ama daha evli değiliz sadece martta istemeye gelcekler cevaplarda etkili olabilir bu ayrıntı ) :26:

Yeni evliyse ev eşyası hediye olarak al bence yok değilse pasta vs al git. Allah kolaylık versin :1:

Merhaba kızlar cumartesi günü görümcem aşure yapcakmış ve beni çağırdı. Evine ilk defa gitcem ablası ve anneside olcak çok heyecan yaptım.. Elim boş gitmek istemiyorum ki bu durumlardada sanki bir ufak tefek birşey bekleniyor gibi geliyor bana. Sizce ne almalıyım? Küçük bir ev eşyası mı yoksa tatlı çikolata gibi birşey mi ? Yada çocuklarına birşeyler mi ?
:52::18::18:
(görümce dedim ama daha evli değiliz sadece martta istemeye gelcekler cevaplarda etkili olabilir bu ayrıntı ) :26:

bende evli değilim müstakbel görümceme ilk gittiğimde sevgilim pasta almıştı yeriz diye bende çocuklarına abur cubur bir şeyler almıştım , sizde böyle yapabilirsiniz ama ev eşyası falan abartı mı olur gibime geldi :26::26:

Çocukları olduğuna göre yeni evli değil,e aşure yapacak pasta zaten gerekmez,ikisi de tatlı,bence ev için ufak bir obje yada mutfakta kullanabileceği bir eşya alabilirsin..

Canım beni yanlış anlama ama evlenmeden önce aileyle çok yüz-göz olunmaması taraftarıyım..

Eminim çok iyi insanlardır ve asla sana bir zararları dokunmaz sana..

Ama ileride canını sıkacak şeyler duyarsın canım..

Onlar bu yollardan gidip de dönmüştür,senin gibi temiz heyecanlarla bakmıyorlar olaya..

Yine de sen bilirsin..

pastayı olmaz bence kız zaten aşure yapcakmış o gün tatlı var bence hatıra kalcak birşeyler al.şık bir masa örtüsü falan olabilir zevkini biliyorsan.çocuklara da birer çikolata tamamdır çiçek falanda güzel olur maksat elin boş gitme

pastayı olmaz bence kız zaten aşure yapcakmış o gün tatlı var bence hatıra kalcak birşeyler al.şık bir masa örtüsü falan olabilir zevkini biliyorsan.çocuklara da birer çikolata tamamdır çiçek falanda güzel olur maksat elin boş gitme

evet çocuklara çikolata alırım. Aşure olduğu için pasta çikolata olmaz. Zevkinide hiç bilmiyorum sadece telefonda konuştuk bir kaç kez o kadar :(

Canım beni yanlış anlama ama evlenmeden önce aileyle çok yüz-göz olunmaması taraftarıyım..

Eminim çok iyi insanlardır ve asla sana bir zararları dokunmaz sana..

Ama ileride canını sıkacak şeyler duyarsın canım..

Onlar bu yollardan gidip de dönmüştür,senin gibi temiz heyecanlarla bakmıyorlar olaya..

Yine de sen bilirsin..

evet sizde haklısınız ilerde yüzüme vuracakları bir şey olsun istemiyorum ama erkek arkadaşım çok istiyor annemede söyledim git dedi. Ne yapcam bilemedim..

Aslında evet küçük bir menekşe falan da alıp gidebilirsin,daha kalıcı olur,hem bi şekilde ileride inşallah aile olacaksınız,hoş bir anı olarak kalır bu günlerden:)

Aslında evet küçük bir menekşe falan da alıp gidebilirsin,daha kalıcı olur,hem bi şekilde ileride inşallah aile olacaksınız,hoş bir anı olarak kalır bu günlerden:)

menekşe küçük bir ev hediyesinden daha mı güzel olur ki ?

Aşure için neden sizi çağırıyor? Ben arada isteme vb. olmadan bu kadar samimi olmayı doğru bulmuyorum. Sonra her iş yapıldığında beklenebilir, bunalırsınız. Ne kadar zaman var istemeye? Okuyor musunuz? Yaş kaç?

Pasta vs dedim.
Yani tuzlu pasta-börek de alabilirsin. Tabiki senin tercihin.

bence güzel bi beyaz orkıde al hem sadew hem şık,ayrıca ne ev hedıyesı ne tatlı tam ortası
cocuklarada abur cubur alabılırsın ek olarak:)

Aşure için neden sizi çağırıyor? Ben arada isteme vb. olmadan bu kadar samimi olmayı doğru bulmuyorum. Sonra her iş yapıldığında beklenebilir, bunalırsınız. Ne kadar zaman var istemeye? Okuyor musunuz? Yaş kaç?

Aşure için beraber gelin hemde tanışmış oluruz demiş. Mart ayında gelicekler istemeye herkesin haberi var zaten. Adalet okuyorum ve 21 yaşındayım. samimi olmak doğru olmaya bilir ama eninde sonunda tanışcaz kadınlar beni isteme günü mü görsün :25:

bence güzel bi beyaz orkıde al hem sadew hem şık,ayrıca ne ev hedıyesı ne tatlı tam ortası
cocuklarada abur cubur alabılırsın ek olarak:)

Zevklerini bilmiyorum ki çiçek severler mi sevmezler mi :)

menekşe küçük bir ev hediyesinden daha mı güzel olur ki ?

evet menekşe de hoş olabilir , yani götüreceğin şey çok abartı bir şey olmamalı sadece ilk gidiş elin boş olmasın diye :32:
çok heyecanlı bir durum bilirimm :17::17: :16:

Back