- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Evet bende bir tepki vermedimFluuuo resimler yokmuş gibi gorumce denen bir canlı hayatımda yokmuş gibi kiskanacagini düşünüyor olabilir görmce yada kasıtlı yapmıyorsa olabilir arkadaşı sonuçta sen bu durumda o kızı hayatindan çıkarmasını isteyemezsin kimse durduk yere arkadaşlığını bitirecek değil. Bence bir süre dur sakince izle eğer seni kıskandırmak için yapıyorsa tepki verirsin ama kasıtlı hir niyet yoksa o re
Reklamda diyor ya hani teyzem "insanlığın okulu yoktur yavrum " diye aynen öyle bu durum insanlık gereğince nispet yapar gibi bu tür paylasimlar yapmamalı ama yapmış mi etmiş bi kötülük madem sende en büyük tepkiyi tepkisiz kalarak ver in anki engel falan koyarsan onları kafana taktiğini düşünüp keyfe gelecekler . Ben öyle kalitesiz insanları dikkate almayarak onlara yeterince ders verdiğimi düşünüyorum bence sende aynını yap takma salla gitsin. Herkes ettiğini çekecek ne de olsa
Bende takmıyorum ama
Empati kurunca kendimi fazlasıyla haklı görüyorum
Acaba gorumceniz ablasinin eşinden hoşlanan birinide böyle dinlermiydi?
Bence asla
:)hiçbirşey yapmam. adam benim yanımda ne de olsa... eşime daha sıkı sarılırım. öper koklarım. görümce catlasın :)
Ya arkadaşı olabilir ama ben empati kurduğumda arkadaş kim abimin eşi kim
İkisi aynı önemde değildir gözümde
Bu zamana kadar öyle şeylerine gözümü kapadım ki iyi niyetli baktım olaya takı içlerinde kini anlayana kadar
Ama siz değilde kız kardeşinin canınin yanacagıni düşünse orada o kızı parçalarBence de
İşin komedisi eşimin o kurumda forslu bir işi var kız da o nedenle görüp etkilenmiş vs o benim kardeşim vs dese ona sarar diye mi düşündü anlamadım
Çünkü kardeşim dese forsunu da kullanır o çevrede
Ben pat diye söylerdim aaa o evli ama diye boş bulunup anında o susmuş bunu da geçtim gelip ablasına anlatmış yani önemsiz de görmemiş
Bu olayı yaşamak beni huzursuz da etmedi germedidesen gelip buraya konu açtığına göre görümcen hedefine ulaşmış. onunda istediği bu zaten, seni manevi olarak germek, huzursuz olmanı istemek, görümceler öyledir, benimkide yaptı ama işte avucunu yaladı
Öyle işte canımyanii herkesin düşünce ve hisleri cok farklıdır tabi canım.
Zaten öyle olur er yada geç hiç merak etme canım..Evet bende bir tepki vermedim
Yani engelleme silme yapmadım
Allahtan tek dileğim herkes yaşattığını yaşasın bu bensem bile
Teşekkür ederim :)Zaten öyle olur er yada geç hiç merak etme canım..
Bide benim kıskanç bir insan olduğumu çok iyi bilir ama dediğiniz gibi öyle insanlara yakışan böyle hareketlerdirHerkes kendıne yakısanı yapar emin ol bılen herkes onu ayıplar
Hıc tepkı vermeyıp gormemezlıkten gelin ama mesafede koyun
:) görmezden geliyorumBeğenin fotoğrafı :) ya da görmezden gelin takip vs çıkarmayın direk tepki olur kıskançlığa girer
Güvenmek onlara asla!Sanırım sizi kıskandırmaya sinir etmeye çalışıyor.kesinlikle güvenmeyin.
Eniste bey de bahaneye mi bakmis napmis oyleHalam ve babaannem, annemler Yeni evliyken babamın eski sevgilisini sürekli eve getirirlermiş, üstüne kuma getircez falan diye de anneme duyuruyorlarmış. Halamın kocası bu olayı duyup çok sinirleniyor ve halamın üstüne kuma getiriyor babaannemle görüşmesini de yasaklıyor. Demem o ki içinde art niyet olanın planı öyle bir kendine döner ki aklı şaşar.
Senin yapman gereken şuan ki takmıyor tavrını devam ettirmek.
Senin gorumce de cok fenaymis yani. Kizcagiza uzuldum. Hayallere falan kapilmis diyorsunuz. Yazik. Evli oldugunu soylemeliydi gorumceniz. O gelip ablasiyla konusup espri malzemesi yapmis kendine. Ayıp ya.Birisi eşimi beğenmiş küçük görümceme anlatmış o da hiç " o benim kardeşim evli vs " dememiş kızı güzelce dinlemiş
kız kendi kendine hayaller kurmuş vs vs
Küçük görümce gelip bunu büyük görümceme anlatmış
O da gelip bana anlattı
Ben de eşime anlattım güldük geçtik
Arada başına kakarım
Görümcem eşimin eski sevgilisi ile foto paylaşsa ruhum duymaz muhtemelen
Haberim olsa da çok takmam gibi zira onun halen arkadaşı imiş
Olabilir, erkek milleti işte fırsat bu fırsat demiştir :)Eniste bey de bahaneye mi bakmis napmis oyle
Senin gorumce de cok fenaymis yani. Kizcagiza uzuldum. Hayallere falan kapilmis diyorsunuz. Yazik. Evli oldugunu soylemeliydi gorumceniz. O gelip ablasiyla konusup espri malzemesi yapmis kendine. Ayıp ya.
25 yaşında pekte küçük sayılmaz gibiKonu sahibi gorumceniz kac yasinda? Komsu kizi oldugu icin sizden once de onu taniyorlar. Ayrica gencler simdi oyle akrabaydi yengeydi falan dusunmezler. Arkadaslari da daha degerlidir onlar icin. Kendini arkadaslariyla kitaslama bence. Aranizda onun nispet yapmasini gerektirecek bir durum olmadiysa eger, kasitli yaptigini dusuunme bence. Simdiki gencler boyle. Deger yargilari cok farkli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?