Görümcenin küslüğü

Tam bir terbiyesiz,görgüsüz,ve cahil insan profili oluştu şuan gözümde
Bir de ne tesadüftür ki boyleleri herseyin en iyisini en dogrusunu kendilerinin bildigini,insanlarin hicbisey bilmedigini düşünürler.
Öyle ya da böyle sen haksız cikacaksan madem birak haksiz ol
Senin hakliligini once Rabbim,sonra sen,sonra esin bilmiyor mu?biliyor
Bence varya sen rest cek cok rahat etceksin sana da yazik gunah ister istemez kafana takmissin anladigim kadariyla üzülmüşsün hassas birisin sanırım
Inan degmez o elinde telefonla evde dolanan terbiyesizi düşünmeye.
Rest derken şöyle,senden bir adim olmasın
Sen kayinvalidene git ye ic otur sohbetini et ama onu hic dikkate alma bence.
Kıskanç deli yüzsüz gıcık aldim ona

Sizden uzak duruyor.

Kafayi size takmamis, eşiniz ve ailenizle aranizi bozmuyor.

Kendi halinde takilmaya devam etsin bırakın. Yaşı da küçük daha.

Size nankörlük ediyor olabilir ama zarar vermiyor.

Zamanla geçer belki.

Malesef aynen öyleler, taniyor gibi yazmışsın. Çok teşekkür ederim desteğin için. Dediğin gibi yapacağım en doğrusu o

Vallahi buraya yazdıklarını kaynanana çat çat söyle. Çocuk yanına gidiyomuş sevmiyomuş şuna bak. Buraya ne yazdıysan git söyle ya kızını adam etsin yada senin yanında aman halası diye konuşmasın

Kızına birşey söyleyemez valla iki oğulları bir kızları var . İki oğlu da nasıl desem sindirmisler , oğullarını azarliyorlar ses çıkaramıyor adamlar . Ama kızları herşeye bi laf ediyor bağırıyor çağırıyor , ses yok kimsede..
Bir yaşında bebek gitme de diyemiyorum halasının peşinde ama ilgi yok yavrumun o anki haline de çok üzüldüm bir bebeğin gönlünü kirmak nedir ya . en son sesli sabır çekerek aldım onun yanından vicdansız

Onlara bişey diyemeyen eşin sana sesini yükseltebiliyo mu peki

Daha 19 yaşında. O yaşta insanın aklı bi karis havada olur.kasıtlı yaptığını düşünmüyorum. Bizim öğrencilerden 1 yaş büyük .
Yeni nesil öyle duygusal değil .gezme tozma alışveriş sevgili telefon üzerine kurulu bi çoğunun dünyası.
Siz neden bu kadar taktınız bu genç kıza.

Sanırım hep çok destek oldum onunda bana karşı öyle olmasını istedim. O yüzden .. ya hasta olduğunda ben ayakucunda oturup bir isteğin var mı diye sorup belini oksarken annesi gelip birşeyi yok mahsus yapıyor diyordu. Bunlara takılıyorum belki de haddinden fazla değer verdim karşılık alamayınca üzülüyorum

Aynı benim görümce kayınvalide kayınpeder üçlüsü. Asla hatalarını kabul etmezler. Onlar hariç herkes hatalı kusurlu eksik olabilir ama onlar değil. Benim görümcemde böyle ilgisiz yani nasıl desem çocuklarım çok sevimlidir gamzeli kıvırcık böyle tabi herkesinki kendine göre sevimlidir. Yolda parkta asansörde gören insanlar agucuk gugucuk yapar maşallah tatlı güzel aman da aman der ya görümcemde o kadar işte. İçten ve samimi değil yani. Kayınvalidemde her zaman halası şöyle sever halası böyle düşkün der. Kızım bir yaşındayken yürüyordu kolidorda bak halasını arıyor ondan yürüyor dedi .
Çocuklar İşte fotoğraflarını görmek istiyor falan diyor diyor da diyor.
Ben hiiiç takılmam evet he hııı der geçerim. O da biliyor çünkü ilgisiz olduğunu. Böyle şeyler söyleyerek telafi edeceğini düşünüyor. İyi niyetli yapıyor.
Görümcemede takılmıyorum. Belki mizacı öyledir. Boşverin sizde. Böyle şeyler kafaya takılacak durumlar değil.

Rahat bırakın görümceyi belli ki hala ergenlik bunalımlarında.19 yaşındaki kişiyi kafama takmazdım.o sizi yok sayıyorsa sizde onu yok sayın.minimum düzeyde iletişimde olun.

hayatınızın merkezine alacak kadar amma takıntı yapmışsınız. boşverin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…