Arkadaşlar görümcem ile 3 aydır konuşmuyoruz , aileme yapılan bir davranıştan dolayı eşimin ailesine darılmıştım. Bir araya geldik iki gün sonra konu açılınca bunlar yüzünden size dargınım diye anlattım. Olay aşırı büyümeden kapandı gönlümü aldılar . Görümcemde oradaydı ve o hiç oralı olmadı.
Kızım yaşını geçeli birkaç ay oldu ve peş peşe iki kere ilk defa hastalandı. Çok üzüntülü bir dönem oldu benim için ve ilk hastalığında KV evine girdik hastane dönüşü. Görümce odasından çıkıp geçmiş olsun demek yerine sevgilisi ile konuştu. İkinci kere gittiğimizde kızımın durumu daha ağırdı günlerim hastanede geçti ne bir geçmiş olsun ne bir nasıl hiç bir şekilde ilgilenmedi . Abisine bile sormadı çok üzüldüm niye üzüldüm bilmiyorum.
Aynı ortama girdiğimizde benden kaçması , salondan çıkıp odalara gidip ben gidince dönmesi ve bunun gibi bir çooook şey var. Hiç oralı olmadım yine de ama zoruma gidiyordu çünkü maddi ve manevi çok desteğim olmuştur. Tam anlamıyla ablalık yapmışımdır kendisine. Birbirimize bayılmazdık ama saygısızlık vs olmamıştır hiç. Görünürde iyiydik yani.
Konu kızım olunca bir adım beklemiştim bilmiyorum her zor durumda sadece ben destek oldum ona, küs bile olsak ondan adım bekledim . Ki zaten onun adım atması gerekirdi.
Sonra ben gelince uf püf yapması , sosyal medyalar dan silmesi falan nedendir bilmem kafama taktım. Ama hiç hissettirmedim o yokmuş gibi davrandım.
Bu aralar ise özellikle o evde iken KV ye gitmiyorum. Bunu farkeden KV sürekli kızının adını anıyor ben varken. Yok halası yeğenini çok seviyor. Canım torunum halasını arıyor , onu özlemiş sen çok mu seviyorsun halanı diyor.
Sürekli onu katıyor birşeylere.
Uyuz oluyorum çok seven insan yeğenini hastalandığı zaman bir sorar değil mi.
Uyarmak istiyorum onu anma benim yanımda adını , halalık mi yapıyor çocuk yanına gidiyor bacağına dolanıyor elinden telefonu bırakıp başını oksamıyor hastalığında nasıl diye sormadı o mu hala diye haykırasım geliyor.
Aşırı derece rahatsız oluyorum daha hırs yapıyorum adını duydukça. Yaptıklarımın karşılığı bu mu olmalıydı buna öfkem var.
Ayrıca eşim ben konuyu açmadan kardeşinin yaptıklarından rahatsız olduğunu söyledi bana, niye böyle yapıyor anlamıyorum grip olsa hastane hastane gezdirdim bana geçmiş olsun demedi diyor . Yorum yapmadım , eşim de bozulmuş kızıma olan yaklaşımına.
Kvyi uyarsam önemsiyor pozisyonuna düşmek istemiyorum. Nasıl yapsam bilmiyorum , ne yapmalıyım bilmiyorum akil verin bişey diyin
görümceye bundan sonra nasıl davransam sanırım bir kaç kez bende hoş olmayan hareketlerde bulundum eşim ailemi biliyorsun sonra seni suçlarlar tavır yapma uzatma diyor ama kimse umrumda değil. Yine de size sorayım dedim...