Görümcelik kurallarına göre etik.Hatta bir görev .Görümceliğinin bilincinde biri tebrikler ona ve onun gibilere.......Kızlar eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz. ikidir dikkatimi çekiyor görümcemle (evli,k.validemle ayni evde yasamiyor) konuştuğumuz aynı gün k.validem arıyor. görümcemle ne konuştuysam bilmiyormuş gibi aynı şeyleri soruyor bariz belli ederek. rahatsız oldum bu durum bana hiç etik gelmedi, sıradan günlük şeyler konuştuklarımızda.sanki yetiştirir gibi anlatması tuhaf,çocukça geldi ben bu durumda ne yapmalıyım?
Anlatmayacaksin madem annesine anlatıyor sende çok samimi olmaKızlar eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz. ikidir dikkatimi çekiyor görümcemle (evli,k.validemle ayni evde yasamiyor) konuştuğumuz aynı gün k.validem arıyor. görümcemle ne konuştuysam bilmiyormuş gibi aynı şeyleri soruyor bariz belli ederek. rahatsız oldum bu durum bana hiç etik gelmedi, sıradan günlük şeyler konuştuklarımızda.sanki yetiştirir gibi anlatması tuhaf,çocukça geldi ben bu durumda ne yapmalıyım?
Görümcelik kurallarına göre etik.Hatta bir görev .Görümceliğinin bilincinde biri tebrikler ona ve onun gibilere.......
görümcenin bildiği sır sır değildir.illaki dakika geçmeden özetsiz annesine aksederKızlar eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz. ikidir dikkatimi çekiyor görümcemle (evli,k.validemle ayni evde yasamiyor) konuştuğumuz aynı gün k.validem arıyor. görümcemle ne konuştuysam bilmiyormuş gibi aynı şeyleri soruyor bariz belli ederek. rahatsız oldum bu durum bana hiç etik gelmedi, sıradan günlük şeyler konuştuklarımızda.sanki yetiştirir gibi anlatması tuhaf,çocukça geldi ben bu durumda ne yapmalıyım?
Hicbirsey anlatma gorumcene o zaman.Kızlar eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz. ikidir dikkatimi çekiyor görümcemle (evli,k.validemle ayni evde yasamiyor) konuştuğumuz aynı gün k.validem arıyor. görümcemle ne konuştuysam bilmiyormuş gibi aynı şeyleri soruyor bariz belli ederek. rahatsız oldum bu durum bana hiç etik gelmedi, sıradan günlük şeyler konuştuklarımızda.sanki yetiştirir gibi anlatması tuhaf,çocukça geldi ben bu durumda ne yapmalıyım?
önemli bir konuda olsa günlük bir konuda olsa fazla bişey anlatmayın nasılsın nasılsın yoksa ufaktefek laflar büyür büyür sorunolur çenesini tutamayan insanla eniyisi çok muhabbete girmemekKızlar eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz. ikidir dikkatimi çekiyor görümcemle (evli,k.validemle ayni evde yasamiyor) konuştuğumuz aynı gün k.validem arıyor. görümcemle ne konuştuysam bilmiyormuş gibi aynı şeyleri soruyor bariz belli ederek. rahatsız oldum bu durum bana hiç etik gelmedi, sıradan günlük şeyler konuştuklarımızda.sanki yetiştirir gibi anlatması tuhaf,çocukça geldi ben bu durumda ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?