Görümcemin yaptığı etik mi?

Siz annenizle günlük yaşadıklarınız anlatmazmısınız onlarda anne kız ortada etik olmayan bir durum yok.... Sizin verdiğiniz sırıı anlatıyorsa işde o zaman bir problem vardır

EN GÜZELİ İKİSİNEDE MESAFELİ DURUN.YARIN Bİ GÜN GERGİNKEN AĞZINIZDAN KAYINVALİDENİZİN BİLMESİNİ İSTEMEDİĞİNİZ BİR ŞEY ÇIKAR SONRA AL BAŞINA HUZURSUZLUK..

Nedir bu kv.lerdeki merak anlamıyorum. Görümcenizle konuştuğunuz gün kv ararsa açmayın, çatlasın meraktan

Eee bence anlatmaması anormal olurdu zaten.
Siz de annenizle bahsetmez misiniz aile içi görüşmelerden?
Benim annem de bana ne var ne yok herşeyi anlatır ben de çok büyük sıkıntı olmadığı sürece hep güzelliklerden bahsederim mesela.

Görümcelik kurallarına göre etik.Hatta bir görev .Görümceliğinin bilincinde biri tebrikler ona ve onun gibilere.......

Anlatmayacaksin madem annesine anlatıyor sende çok samimi olma

görümcenin bildiği sır sır değildir.illaki dakika geçmeden özetsiz annesine akseder

Size nasıl sorular soruyor anlamadım ya da görümcenize kaynananızın bilememesi gereken ne anlatıyorsunuz da rahatsız oluyorsunuz anne kız mutlaka gelin hakkında konuşurlar o arayıp konuştum diyordur kaynanan da soruyordur ne var yokmuş diye o da anlatıyordur bilmesini istemediğiniz şeyleri söylemeyin siz de ya da saklanması gereken şeyler değilse kaynananız sormadan ona anlatın neler olduğunu ne yaptığınızı. Bazı şeyler karı koca arasında kalmalı anlatılmaması gereken şeyler ise ama günlük şeylerse çok da önemli değil kaynananın bilmesi kızı anlatır illa ki yani. Şimdi siz gelinizle konuşsanız sonra annenizi arasanız işte gelinle konuştuk deseniz sorar ne konuştunuz diye siz de özel bir şey değilse sakınca görmez söylersiniz belki. Anneniz de gelini aradığın da sana anlattıklarını kendisine söylemesini saklamamasını isteyebilir.

Hicbirsey anlatma gorumcene o zaman.
Belli annesine anlatiyor herseyi.

Günlük şeyleri bile yetiştiriyorsa özel şeyleri hiç paylaşmamak lazım.
Benim kv ve görümce de aynen böyle. Her gün birbirlerine rapor verirler. Ben de özel ya da değil hiçbir şeyimi paylaşmam kendileriyle.

Bosverin, cok ustunde durmayin tatsizlik cikmasin.
Ancak ozel durumlarinizida anlatmayin madem, yuzeysel konulardan konusmak her zaman iyidir:)

Gorumcede sorun yok kayinvalidenin yaptigi etik degil. Yahu zaten duymussun ne gerek var agiz arar gibi tekrar ayni seyleri sormaya. Bakalım bana da olayi ayni sekilde anlatacak mi falan mi diyor acaba? Ilginc.

valla ben gorumceyle ne konuşuyorsam aynını kv deye anlatırım..onlardan biri sormadan ben hemen anlatıyorum zaten..ister sorun,ister iyi bişeyler,ister şikayet,ister bir ricam veya çocuklar hakkında anlatıyorum zaten onlar birbirine anlatıyorlardır ama ben her ikisinede ayrı ayrı konuşmaktan hiç rahatsız olmadım şimdiye kadar ..Gerçi gorumcemle konuştuktan sonra aynı gun kv aramıyor beni..orda durum farklı sizinkinden....

önemli bir konuda olsa günlük bir konuda olsa fazla bişey anlatmayın nasılsın nasılsın yoksa ufaktefek laflar büyür büyür sorunolur çenesini tutamayan insanla eniyisi çok muhabbete girmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…