Sır gibi saklanacak şeyler değilse sohbet arasında annesiyle de konuşuyordur sizin konuştuklarınızı. Bunun ahlakla etikle falan çok alakası yok. Kayınvalideniz de bilmiyor uş gibi yapacağına x ile konuştuk böyle böyle olmuş diyebilir. Sizin tepkinizden çekiniyordur muhtemelen.Kızlar eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz. ikidir dikkatimi çekiyor görümcemle (evli,k.validemle ayni evde yasamiyor) konuştuğumuz aynı gün k.validem arıyor. görümcemle ne konuştuysam bilmiyormuş gibi aynı şeyleri soruyor bariz belli ederek. rahatsız oldum bu durum bana hiç etik gelmedi, sıradan günlük şeyler konuştuklarımızda.sanki yetiştirir gibi anlatması tuhaf,çocukça geldi ben bu durumda ne yapmalıyım?
Konuştuklarınız çok mu gizli özel yani?Kızlar eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz. ikidir dikkatimi çekiyor görümcemle (evli,k.validemle ayni evde yasamiyor) konuştuğumuz aynı gün k.validem arıyor. görümcemle ne konuştuysam bilmiyormuş gibi aynı şeyleri soruyor bariz belli ederek. rahatsız oldum bu durum bana hiç etik gelmedi, sıradan günlük şeyler konuştuklarımızda.sanki yetiştirir gibi anlatması tuhaf,çocukça geldi ben bu durumda ne yapmalıyım?
Kızlar eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz. ikidir dikkatimi çekiyor görümcemle (evli,k.validemle ayni evde yasamiyor) konuştuğumuz aynı gün k.validem arıyor. görümcemle ne konuştuysam bilmiyormuş gibi aynı şeyleri soruyor bariz belli ederek. rahatsız oldum bu durum bana hiç etik gelmedi, sıradan günlük şeyler konuştuklarımızda.sanki yetiştirir gibi anlatması tuhaf,çocukça geldi ben bu durumda ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?