• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin yaptığı ve kocamın tavrı

Ben iki senelik evliyim. Nişanlıyken görümcem bana laf soktuğu icin kocam onu azarladı ve evden kovdu. Evlendik. Görümcem bana filanca kişi senin hakkında bunu söylüyor dedi vebana iftira atıldı. Ben o kişinin benim hakkımda öyle birsey söylemeyeceğini bildiğim icin bu lafı görümcemin çıkardığını biliyorum. Ve söylediğini iddia ettiği kişiyle yüzleşmeme izin vermiyor onunla benim aram bozuluyor diyor.O söylemeden ben kocama söyledim kocam iftiraya inanmadı. Ama benim onun kardeşini suçladığımı imà edip bana bağırdı çağırdı sen benim aileme saygısızlık yapamassan dedi. Halbuki kardeşi hakkında kötü birşey söylemedim. Neden laf taşıyor dedim. genede üstüme saldırdı. Ben yurtdışında yaşıyorum eşim türkiyede. Bir sene sonra buraya gelebilecek. Beni iki gündür aramıyor. En son böyle olmaz insanın karısı başka kardeşi başkadır dedim. Gene kavga ettik. Boşarsan boşa diyor. Napıcam ben?
canım sana böyle aşşağılayıcı davranması cok kötü birsey. arama sorma ona seni kaybedebilicegini hissettir kaybetme korkusunu yasasın aynı sorunu bende yasamıstım görümce degildi mevzu kaynana. ama suan esim benle ve cok mtluyuz.

Ah insanın bu görümceden kaynanadan çektiği ne ya yeter artık benimde kaynanam 2-3 defa çok kalbimi kırdı bi defasında o kadar ağlamıştım ki gözlerim mosmor olmuştu eşimde işinden dolayı yurt dişina gitmişdi bi haftalik bende hemen aradım söyledim eşim bana taraf oldu ama çok defasında ben hakliyken annem haklı diyor ona karşı bi saygısızlık yapma hiç bi söz bile deme diyor yanı çok Şükür kaynanamla aynı şehirlerde oturmuyoruz ben yurt dişindayım ama yinede bazen skypeyle konuşanda müdahile ediyor bazı konuları neyse bende sizin gibi dertliyim ya kusura bakman o yüzden bu kadar yazdım benim de size tasfiyem böyle yapmaya devam ederde boşanın olsun bitsin.

hepsi aynı bu konuda galiba....
evlendikten sonra birden kıymete biner aileleri, arkadaşları....

Erkeklerin yaratılışından kaynakli bir ortak noktasi herhalde bu olay anlam veremiyorum yani herkes bu olaydan şikayetci gıcık oluyorum şu görümce kaynanalara ya herseylere burunlarini sokuyolar hep bi kiskanclik bi çekememezlik..kardesim sen tavrini koy korkut biraz eşini seni kaybetme korkusu kalmamis belli ama ciddi bi tavir al direk olarak boşanma derim ben önce bi firsat vermelisin
buradaki görümce modellerini görünce kendimi melek gibi görmeye başladım..beni alacak gelin çokk şanslı :D ben abimden çok gelini savunan bir insanım hiç bir kıskançlığım olmadı hatta annem bazen kaynanalık yapacağı zaman uyarırım :KK33:

Hep görümceler kötü olur zaten ben de görümceyim ama gelinimiz herkese kardeşim der ben de öyle ayrıca normal bir insan kardeşinin boşanmasını huzursuz olmasını istemez .Zaten siz haklıysanız kim ne derse desin eşiniz bunu görecektir .
bende öyleyim valla gelinimizden gördüğüm hiçbir olumsuz davranışı abime söylememişimdir..eltiyi anlarımda dış kapının mandalı ,görümceyi anlamıyorum insan abisinin kardeşinin mutsuz olmasını,yuvasının yıkılmasını nasıl ister nasıl buna sebep olur aklım almıyorrr :KK14:

bende öyleyim valla gelinimizden gördüğüm hiçbir olumsuz davranışı abime söylememişimdir..eltiyi anlarımda dış kapının mandalı ,görümceyi anlamıyorum insan abisinin kardeşinin mutsuz olmasını,yuvasının yıkılmasını nasıl ister nasıl buna sebep olur aklım almıyorrr :KK14:

Böyle olunca da nedense ara bozmaya çalışanlar çıkıyor :KK12: Yakınlarımız bile kavga ettirmeye çalıştı güldük geçtik :)Her şey in başı anlayış aslında :)

Back