• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin yaptığı ve kocamın tavrı

Hep görümceler kötü olur zaten ben de görümceyim ama gelinimiz herkese kardeşim der ben de öyle ayrıca normal bir insan kardeşinin boşanmasını huzursuz olmasını istemez .Zaten siz haklıysanız kim ne derse desin eşiniz bunu görecektir .

Hep görümceler kötü olur zaten ben de görümceyim ama gelinimiz herkese kardeşim der ben de öyle ayrıca normal bir insan kardeşinin boşanmasını huzursuz olmasını istemez .Zaten siz haklıysanız kim ne derse desin eşiniz bunu görecektir .
InşaAllah zamanla görür ama demediğini bırakmadi bana kardeşi için. Ben kendi ailemi bi yana onu bir yana koyuyorum ama onun yaptığı beni aşağılayıp ablasını korumak. Kim bana iftira attıysa Allah a havale ettim

Var eşimde biliyor ve inandı. Ama bugün bunu söylûyorlar yarın başka daha büyük iftiralar atarlar. Kocamda kıskanç. Görümcem biliyor kıskanç olduğunu o yuzden böyle bisey attı ortaya
ALLAH korusun böyle insanlarin şerrinden valla..cok dikkatli ol ve eşinle ciddi ciddi otur konuş bu meseleyi sen bian önce

bugun amma çok koca şikayeti dinledik :KK14: iyi görümceler olduğu gibi kötü görümceklerde var bu dünyada. malesef erkeklerin bir çoğu böyle birtek senin eşin değil. ama avantajın şöyle var eşin çıkan dedikoduya rağmen sana inanıyor bunlara aldırış etmiyor. muhtemelen ablasının hatasınıda biliyor içten içe sana mahçup belkide. birde ablası için ufak bişiy söyleyince adam çıldıra bilir. şuan aranızda mesafede var. ve şu evlilikte iki laftan birisi boşa o zaman boşan o zaman oluyo ya illet oluyorum. bence gönlünü almayı dene. bi kereden bişiycik olmaz. bana inandığını güvendiğini biliyorum de sadece üzüldüm bu duruma de. sen bana inandıktan böyle güvendikten sonra bize kimse dokunamaz de. de işte...
(kelin ilacı olsa başına sürer o ayrı :/ )
bugun amma çok koca şikayeti dinledik :KK14: iyi görümceler olduğu gibi kötü görümceklerde var bu dünyada. malesef erkeklerin bir çoğu böyle birtek senin eşin değil. ama avantajın şöyle var eşin çıkan dedikoduya rağmen sana inanıyor bunlara aldırış etmiyor. muhtemelen ablasının hatasınıda biliyor içten içe sana mahçup belkide. birde ablası için ufak bişiy söyleyince adam çıldıra bilir. şuan aranızda mesafede var. ve şu evlilikte iki laftan birisi boşa o zaman boşan o zaman oluyo ya illet oluyorum. bence gönlünü almayı dene. bi kereden bişiycik olmaz. bana inandığını güvendiğini biliyorum de sadece üzüldüm bu duruma de. sen bana inandıktan böyle güvendikten sonra bize kimse dokunamaz de. de işte...
(kelin ilacı olsa başına sürer o ayrı :/ )
Zaten her kavgada ben ariyorum ben ozur diliyorum ben elimden geleni yapiyorum. Kocamin surekli hep boyle kavgalarda bunlari benden beklemesi artik yeterince sevmedigini istemedigini dusunduruyor bana. Hicmi korkmuyor beni kaybetmekten. Yemin ettim bosanacam dedim genede umursayip aramadi

ALLAH korusun böyle insanlarin şerrinden valla..cok dikkatli ol ve eşinle ciddi ciddi otur konuş bu meseleyi sen bian önce
Aramiyorki nasil konusacam . Simdi ben ararsam o hakli duruma duser yaptiginin dogru oldugunu dusunur. Bikere geme kavga ettik on gun aramadi ben aradim sonunda

Zaten her kavgada ben ariyorum ben ozur diliyorum ben elimden geleni yapiyorum. Kocamin surekli hep boyle kavgalarda bunlari benden beklemesi artik yeterince sevmedigini istemedigini dusunduruyor bana. Hicmi korkmuyor beni kaybetmekten. Yemin ettim bosanacam dedim genede umursayip aramadi
yani başka bi sebep olsa boşa derim ama onun çok sevimli ablacıkııı yüzünden böyle bi sonuç istemem. hislerin normal tabiki ama biraz daha diren derim ben inşallah iyi olur. olmazsada amaaaaan aptal gibi kendi kendimizi yiyoruz adamların sanki çok umuruna :mad:

Hakkınızda konuşan kişiyle yüzleşin başka türlü doğru ortaya çıkmaz. O zaman ancak inanır bu tavırda bir koca. Üstelik belki görümceniz de sizin arkanızdan atıp tutuyordu da bu yüzden yüzleşmenizi istemiyor olabilir bence yüzleşin neyin doru olduğunu görün ve kesinlikle siz aramayın eşinizi..

yani başka bi sebep olsa boşa derim ama onun çok sevimli ablacıkııı yüzünden böyle bi sonuç istemem. hislerin normal tabiki ama biraz daha diren derim ben inşallah iyi olur. olmazsada amaaaaan aptal gibi kendi kendimizi yiyoruz adamların sanki çok umuruna :mad:
Aynen wallaha ablasini sevindirmicem onunda amaci buydu zaten. ama aramiycamda

Aramiyorki nasil konusacam . Simdi ben ararsam o hakli duruma duser yaptiginin dogru oldugunu dusunur. Bikere geme kavga ettik on gun aramadi ben aradim sonunda
Senin eşinde baya inatçıymış yaa.ozaman bekliceksin onun aramasini sen sakin arama 20 günde olsa 1 ayda olsa en sonunda aricak eli mahkum karısısın sonuçta

evliliğin ilk yıllarında ana baba gardaş delisi olurlar...zamanla zamanla senin kıymetin artar o yüzden hiç umursama bu durumları hep öyle bak, bir sürü konu açılıyor bu tarz durumlar sebebiyle...sabret bekle illaki arayacak konuyu da hiç açma 10 sene sonra kafasına kakarsın ...:KK53:

Ben iki senelik evliyim. Nişanlıyken görümcem bana laf soktuğu icin kocam onu azarladı ve evden kovdu. Evlendik. Görümcem bana filanca kişi senin hakkında bunu söylüyor dedi vebana iftira atıldı. Ben o kişinin benim hakkımda öyle birsey söylemeyeceğini bildiğim icin bu lafı görümcemin çıkardığını biliyorum. Ve söylediğini iddia ettiği kişiyle yüzleşmeme izin vermiyor onunla benim aram bozuluyor diyor.O söylemeden ben kocama söyledim kocam iftiraya inanmadı. Ama benim onun kardeşini suçladığımı imà edip bana bağırdı çağırdı sen benim aileme saygısızlık yapamassan dedi. Halbuki kardeşi hakkında kötü birşey söylemedim. Neden laf taşıyor dedim. genede üstüme saldırdı. Ben yurtdışında yaşıyorum eşim türkiyede. Bir sene sonra buraya gelebilecek. Beni iki gündür aramıyor. En son böyle olmaz insanın karısı başka kardeşi başkadır dedim. Gene kavga ettik. Boşarsan boşa diyor. Napıcam ben?
Blöf yap. Sakın arama sorma. Boşanalım de. Sonra da arayıp sorma. Tavrını net ve keskin biçimde ortaya koy. 1 ay da geçse arama. Bak nasıl geri arayacak göreceksin. Ben eşimle nişanlıyken çok yapardım hep yerdi bunu :) Nişanı atıyoruz yarın kardeşimle göndericem alınlarınızı der arayıp sormazdım. 2 gün geçerdi bakardı benden ses yok. Hemen arar haklı da olsa özür dilerdi. Evlenince de işe yaradı. Eve ilk geldiğimiz gün ufacık bişeyden tartıştık. Hakkari'de oturuyorum bu arada. Ben gidiyorum boşancam senden dedim. Çıktım sokakta saatlerce peşimden koştu. Blöf hep işe yarar. Tabi aralıklı yapıcan. Onsuz da yapabileceğini anlayınca paşa paşa döner...

bırak kendi yalvarsın..sende sakın arama..evlenince burnu havalanan erkeklerde..iyi bir eş olacağını sanmıyorum..şimdiden koyvermiş..

iyiki uzaktaymış görümceniz olcak şahsiyette.
yakınınızda olsa nabarmış acaba mikser kılıklı :KK11:

Erkekler evlenmeden senin yerine ben öleyim der.
Evlenince benim yerime sen öl der.

Back