• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin yaptığı ve kocamın tavrı

Ona vazgeçilmez olmadigini hissettirmen lazim hareketlerinle tavirlarinda..biraz kaybetme korkusu oluşsun boşarsan boşa demis ama ben onu sinirden soyledigni dusunuyorum anlattigina göre seni seven bi eşin var dolduruşa gelmiş..sen soguk davran kardesinin tavirlari bu sekilde giderse ve sende beni ezdirmeye devam edersen cok ciddiyim biticek bu iş de arama o seni arasada açma açtigin zamanlardada soguk konus anlasin hatasini
Bilmiyorum ararmı ama aramayıpta napacak. En iyisi sabırla beklemek ve ararsa açmamak ozaman.

Nasıl korkutayım o korkuyu ona vereyim sence
Beni kavgadan sonra aradı ve ailesinin konuyu bilmediğini söyledi. Ama ben biraz daha bekleyip sizin dediğinizi yapıcam. Bu adam eskiden benim için ölüyordu laf kondurmuyordu. Doldurulmasa bencede bukadar değişmezdi. Daha önceki kavgalarımızda ben hep aradım hata ettim. Bu sefer aramıycam. Bir kaç gun sonra aramazsa annemi aratıcam

Ben kavgalarda bazen boşarım diyorum sanırım oyuzden dedi
Yaşın kaç? Nie korkutuosun kocanı?? Boşarım die korkutulurmu allah aşkına? Ben bunu geri kafalı erkekler yapar diodum.. Sen boşarım ben avrupalıyım diye korkutuosun ya, işte senin için ölen adamı kendinden soğutuyosun.. Bu arada eşine bir şeyden dolayı şikayet edeceksen ikiniz için olan bir konudan bahset onu şikayet et.. Annen şunu dio baban bunu dio bacın şöyle.. Bak yazılarından anladığım, eşin seni öyle sahiplensinki herkezi terslesin istiosun.. Oysaki seni tüm aile kabul etse daha mutlu olursun.. Sen hep şikayet eder eşine boşarım dersen istenmeyen gelin nefret edilen eş olursun.. Annenede aratma.. Bırak eşin arasın biraz tavır koy sonra konuş ve birdahada ailesi hakkında adamın kafasını kemirme.. İnsan oğlu çiğ süt emmiş belki görümcenin dediği doğru belki o kadın kötü konuştu hakkında ve görümcen seni saadece uyardı ama işinde uzamasını istemior.. Kim ister gelinleri hakkında kötü konuşulsun iftira atılsın.. Kendi herşeyi der ama ele dedirtmez..

Bosarsan Bosa , Demek ..
Sende blöf yap tamam bosuyorum de , ne bu ya simdiden , Esinden baska herkes kiymete binmis..

Bi tarafa deger verip , diger tarafi ihmal etmesin tabii , ama esi ve ailesinin ayrimini yapabilecek bir durumda olmali bir " Erkek " ...

Eger bunu yapamiyorsa , ondan ne es olur , nede ilerde baba olur ...

Daha ayni evde yasamadan bukadar sorun yasamaniz , ilerinin aynasidir ...

Bosarsan Bosa , Demek ..
Sende blöf yap tamam bosuyorum de , ne bu ya simdiden , Esinden baska herkes kiymete binmis..

Bi tarafa deger verip , diger tarafi ihmal etmesin tabii , ama esi ve ailesinin ayrimini yapabilecek bir durumda olmali bir " Erkek " ...

Eger bunu yapamiyorsa , ondan ne es olur , nede ilerde baba olur ...

Daha ayni evde yasamadan bukadar sorun yasamaniz , ilerinin aynasidir ...

Zaten hanımfendi boşarım dediği için adam boşarsan boşa demiş, yani blöfü o yapmış haklı olarak..

Ben iki senelik evliyim. Nişanlıyken görümcem bana laf soktuğu icin kocam onu azarladı ve evden kovdu. Evlendik. Görümcem bana filanca kişi senin hakkında bunu söylüyor dedi vebana iftira atıldı. Ben o kişinin benim hakkımda öyle birsey söylemeyeceğini bildiğim icin bu lafı görümcemin çıkardığını biliyorum. Ve söylediğini iddia ettiği kişiyle yüzleşmeme izin vermiyor onunla benim aram bozuluyor diyor.O söylemeden ben kocama söyledim kocam iftiraya inanmadı. Ama benim onun kardeşini suçladığımı imà edip bana bağırdı çağırdı sen benim aileme saygısızlık yapamassan dedi. Halbuki kardeşi hakkında kötü birşey söylemedim. Neden laf taşıyor dedim. genede üstüme saldırdı. Ben yurtdışında yaşıyorum eşim türkiyede. Bir sene sonra buraya gelebilecek. Beni iki gündür aramıyor. En son böyle olmaz insanın karısı başka kardeşi başkadır dedim. Gene kavga ettik. Boşarsan boşa diyor. Napıcam ben?
birsey yapma, sorun cikaran senin ailen ve sensin de topu sen at. Asil bosanicaksan sen bosan de. Ve arama asla.

Yaşın kaç? Nie korkutuosun kocanı?? Boşarım die korkutulurmu allah aşkına? Ben bunu geri kafalı erkekler yapar diodum.. Sen boşarım ben avrupalıyım diye korkutuosun ya, işte senin için ölen adamı kendinden soğutuyosun.. Bu arada eşine bir şeyden dolayı şikayet edeceksen ikiniz için olan bir konudan bahset onu şikayet et.. Annen şunu dio baban bunu dio bacın şöyle.. Bak yazılarından anladığım, eşin seni öyle sahiplensinki herkezi terslesin istiosun.. Oysaki seni tüm aile kabul etse daha mutlu olursun.. Sen hep şikayet eder eşine boşarım dersen istenmeyen gelin nefret edilen eş olursun.. Annenede aratma.. Bırak eşin arasın biraz tavır koy sonra konuş ve birdahada ailesi hakkında adamın kafasını kemirme.. İnsan oğlu çiğ süt emmiş belki görümcenin dediği doğru belki o kadın kötü konuştu hakkında ve görümcen seni saadece uyardı ama işinde uzamasını istemior.. Kim ister gelinleri hakkında kötü konuşulsun iftira atılsın.. Kendi herşeyi der ama ele dedirtmez..
Ben görcemden cok laf yedim. Daha nişanlıykem neler yaptı ve kocam bunu gözüyle görüp sonunda o patladı. Görümcem iyi niyetli bir insan değil olsaydı baştan benimle uğraşmazdı yok yere. Kocamda kavgalarımızda hakareti eksik etmedi beni çokaşağıladı bir cok kere. Bende kendimi boşanırım diye korkutarak korumaya çalışıyorum. Ailesiylede aram iyi o görümcem hariç. Onunlada iyi geçinmeye çalışıyorum. Ama rahat durmuyor. Laf taşımak iyi niyetli birşey değil ve beni uyarmak istemesi saçma olurdu çünkü o sözde beni uyarmaya çalıştığı insanlarla muhattap değilim ve onlarla yüzlesmemi istemiyor. Dogruysa neden bırakmıyor hesap sorayım? Daha öncede böyle yapti ve gene yüzleşmeme izin vermedi

Yenisini mi buldu ailen bu ne cesaret deseydiniz...
Çocuk oyuncağı sanki, boşarsan boşaymış.

Ben görcemden cok laf yedim. Daha nişanlıykem neler yaptı ve kocam bunu gözüyle görüp sonunda o patladı. Görümcem iyi niyetli bir insan değil olsaydı baştan benimle uğraşmazdı yok yere. Kocamda kavgalarımızda hakareti eksik etmedi beni çokaşağıladı bir cok kere. Bende kendimi boşanırım diye korkutarak korumaya çalışıyorum. Ailesiylede aram iyi o görümcem hariç. Onunlada iyi geçinmeye çalışıyorum. Ama rahat durmuyor. Laf taşımak iyi niyetli birşey değil ve beni uyarmak istemesi saçma olurdu çünkü o sözde beni uyarmaya çalıştığı insanlarla muhattap değilim ve onlarla yüzlesmemi istemiyor. Dogruysa neden bırakmıyor hesap sorayım? Daha öncede böyle yapti ve gene yüzleşmeme izin vermedi
Canim bu gorumceler basa bela bnde 3 tane var sen ne diyosn :)

Gitmediğim biryere gitmişim sözde. Hemde başka bir ülkeye eşimdem habersiz
Anlamiyorum bu insanlari ALLAH ıslah etsin nekdar kolay iftira atabiliyorlar görümceniz veya bu lafı çikartan kişi..eşinizin kafasinda soru işaretleri oluşmuş bence o yüzden size soğuk davraniyordur..peki gitmediginizi ıspatlayablceginiz bi delil yokmu elinizde

bugun amma çok koca şikayeti dinledik :KK14: iyi görümceler olduğu gibi kötü görümceklerde var bu dünyada. malesef erkeklerin bir çoğu böyle birtek senin eşin değil. ama avantajın şöyle var eşin çıkan dedikoduya rağmen sana inanıyor bunlara aldırış etmiyor. muhtemelen ablasının hatasınıda biliyor içten içe sana mahçup belkide. birde ablası için ufak bişiy söyleyince adam çıldıra bilir. şuan aranızda mesafede var. ve şu evlilikte iki laftan birisi boşa o zaman boşan o zaman oluyo ya illet oluyorum. bence gönlünü almayı dene. bi kereden bişiycik olmaz. bana inandığını güvendiğini biliyorum de sadece üzüldüm bu duruma de. sen bana inandıktan böyle güvendikten sonra bize kimse dokunamaz de. de işte...
(kelin ilacı olsa başına sürer o ayrı :/ )

Anlamiyorum bu insanlari ALLAH ıslah etsin nekdar kolay iftira atabiliyorlar görümceniz veya bu lafı çikartan kişi..eşinizin kafasinda soru işaretleri oluşmuş bence o yüzden size soğuk davraniyordur..peki gitmediginizi ıspatlayablceginiz bi delil yokmu elinizde
Var eşimde biliyor ve inandı. Ama bugün bunu söylûyorlar yarın başka daha büyük iftiralar atarlar. Kocamda kıskanç. Görümcem biliyor kıskanç olduğunu o yuzden böyle bisey attı ortaya

Back