• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖRÜMCEMİN RAHATSIZ EDİCİ DAVRANIŞLARI

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
582
265
103
Merhaba, kısaca anlatmak istiyorum. Görümcem eşimi arıyor sana bir şey diyeceğim ama kimseye deme diyor. Neyse diğer görümcemin görüştüğü biri varmış onu diyor. Sonra babasına falan anlatıyorlar. Şimdi tanışma evlilik konuşuluyor. Bunlar iki ay önce olmuş. Bana bugün evlenecek görümcem anlattı. Neyse hayırlı olsun vs dedim ama, rahatsız da oldum. Hani madem ciddi boyuta gelmiş eşime kimseye deme neden diyorlar anlamadım)kimse ben oluyorum. Aramızda bir sıkıntı da yok. İyi niyetli düşünmek istiyorum ama pasif agresif rahatsız edici hareketleri var. Sizce?

Size anlatmak zorunda değil. Siz de ona bir şey anlatmak zorunda değilsiniz aynı şekilde.
Görümcem kendi eşine arkadaşlarının sırlarını bile anlatan biri, benim eşime kimseye deme deyince biraz abes kaçıyor. Kendi karakterine çok zıt bir tavır çünkü. Kaldı ki sır olmaktan çıkmış, nerdeyse akrabaları biliyor.

Merhaba, kısaca anlatmak istiyorum. Görümcem eşimi arıyor sana bir şey diyeceğim ama kimseye deme diyor. Neyse diğer görümcemin görüştüğü biri varmış onu diyor. Sonra babasına falan anlatıyorlar. Şimdi tanışma evlilik konuşuluyor. Bunlar iki ay önce olmuş. Bana bugün evlenecek görümcem anlattı. Neyse hayırlı olsun vs dedim ama, rahatsız da oldum. Hani madem ciddi boyuta gelmiş eşime kimseye deme neden diyorlar anlamadım)kimse ben oluyorum. Aramızda bir sıkıntı da yok. İyi niyetli düşünmek istiyorum ama pasif agresif rahatsız edici hareketleri var. Sizce?
Sadece kendi kardeşine anlatmak istemiş gayet normal bir durum. Ben de kardeşlerimin eşime anlatmamı istemediği şeyleri anlatmıyorum. Artniyetli bir şey göremedim.

Görümcem kendi eşine arkadaşlarının sırlarını bile anlatan biri, benim eşime kimseye deme deyince biraz abes kaçıyor. Kendi karakterine çok zıt bir tavır çünkü. Kaldı ki sır olmaktan çıkmış, nerdeyse akrabaları biliyor.

Kendi sırrının bilinmesini istemiyor demek ki.Eşine ne anlattığının konu ile alakası ne ?

Karakteri böyle bir insan için gereksiz yere kendinizi yormuyor musunuz?
Sizi aileden sayda ne olur saymasa ne olur?

Valla ben size hak verdim. Yani herhangi bir konu değil ki, sonuçta eşinizin kardeşinin evlenme durumu varsa iş ciddi ise sizin de bilmeniz gerekir, yabancı değilsiniz ailedensiniz. Ailedensiniz derken hani sonradan gelin olarak onların hayat akışı içinde siz varsınız, yani gelsinler size en özellerini anlatsınlar demiyorum. Mecbur değiller. Ama gün gelip düğünlerine kardeşlerinin eşi olarak çağıracaklarsa bunu saklamaları abes. Bu sizi üstü kapalı dışlamak bence. O yüzden böyle hissetmeniz çok normal.

Ayy yorumun saçmalıgı. Sonra hasta oldum gelmedin, şöyle oldu aramadın diye aileden beklenecek tavırlara giriyorsunuz ama görümce kesimi :) işine gelmeyince sert sert yazmış komik şey
Olmuyorsunuz tabi ki. Bunu sormak bile saçma. Onlar kardeşler, siz kardeşleri değilsiniz.

Valla ben size hak verdim. Yani herhangi bir konu değil ki, sonuçta eşinizin kardeşinin evlenme durumu varsa iş ciddi ise sizin de bilmeniz gerekir, yabancı değilsiniz ailedensiniz. Bu sizi üstü kapalı dışlamak bence. O yüzden böyle hissetmeniz çok normal.
Aynen ki böyle şeylere hiç takılmam. Ama eşime kimseye anlatma demek bir yerde beni dışlamak.

Ben sizinle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Erkekler bizim gibi detay dusunemiyor. Olur olmadık bir yerde eşiniz muhabbet açar diye uyarmak istemiştir. Bence oradaki "kimse" siz değilsiniz. Size anlatacağını her türlü bilir zaten. İnsan eşinden niye böyle bir şey saklasın ki?

Aynen ki böyle şeylere hiç takılmam. Ama eşime kimseye anlatma demek bir yerde beni dışlamak.
Nasıl böyle şeylere takılmazsınız? Görümcem kaynanam beni hiç aramıyor sormuyor, evime gelmiyolar diye konularınız var. Allahtan böyle şeylere takılmıyomuşsunuz. Sizin onları samimi gördüğünüz kadar sizi samimi görmüyorlar demek ki. Salın insanları.

Ben sizinle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Erkekler bizim gibi detay dusunemiyor. Olur olmadık bir yerde eşiniz muhabbet açar diye uyarmak istemiştir. Bence oradaki "kimse" siz değilsiniz. Size anlatacağını her türlü bilir zaten. İnsan eşinden niye böyle bir şey saklasın ki?
Benim eşim ketumdur o da iyi bilir. Ki bana da 2 aydır bir şey demedi. Nerdeyse istemeye geleceklermiş.

Evet ama böyle dedim diye de doldurmayın kendinizi , yine de siz de ona göre mesafenizi korursunuz . Siz de çocuğunuz olur ya da başka ciddi bi şey olur, onlara duyurmazsınız. Geç öğrendiklerinde de aile arasında kalsın istedim dersiniz :)

Evet ama böyle dedim diye de doldurmayın kendinizi , yine de siz de ona göre mesafenizi korursunuz . Siz de çocuğunuz olur ya da başka ciddi bi şey olur, onlara duyurmazsınız. Geç öğrendiklerinde de aile arasında kalsın istedim dersiniz :)
Haklısınız

Evet takılmıyorum. Art niyetli tavırlara takılıyorum. Şu an senin de yaptığın gibi.
Size göre artniyetli olmayan bir şey yok işte. İyi o zaman görümceniz kayınvalideniz sizi aramıyor, evleneceğini haber vermiyor diye eşinizle her gün kavga edip birbirinizi yemeye devam edebilirsiniz o zaman. Çok da fifi.

Back
X