Gorumcemin kocası

Zamannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
64
-31
8
26
Arkadaşlar bayram tatilinde gorumcemin evine gittik.Gorumcemin kocasıyla aynı ortamda sohbet muhabbet ettik .Tabi sürekli bana baktı bilmiyorum farklı enerjiler oluştu sanki.Sonra evleri dublex gorumcemin kocasi aşağıda biz yukardaydik.Benim çocuğum uyudu nereye bırakayım dedim gorumcem aşağı odaya bırak dedi ama dur ben senle gelecem dedi ve oda benimle geldi .çocuğu bırakıp çıktık.Ama sanki kadin biraz tuhaf davrandı.Ben gayet normaldim ama kocasi farklı bakıyordu bana sanki. Sizce ben mi yanlış anladım. Lütfen cevap yazın

Tabi ki zoruma gitti .Yani kadin yanlış anladiysa bile üzülürüm. Çünkü öyle olsun istemem .Bilmiyorum tuhafıma gitti kadının gelmesi .Bir sohbette kocası beni tuttu sonra işte bende senle aşağı gelim dedi .yanlış bir şey mi anladı anlamadim

Adamın sürekli size baktığını görmeniz için sizin de sürekli ona bakmanız gerekiyor farkında mısınız
ne alaka niye bakıyorsunuz görümcenizin kocasına bir de farklı enerji oluştu falan diyorsunuz
ne kadar ayıp ya artık ne yapacağınızı şaşırdınız, ayrıca görümcenizin evi ya hani orası tabi ki sizinle gelip
nereye yatıracağınızı gösterecek misafirsiniz ya hanımefendi. Bir de daha yanlış anladıysa diyorsunuz
yanlış anlaşılacak kadar bakışmayın elalemin kocasıyla sizde bir zahmet, hem gözünüz pis hem beyniniz hem kalbiniz
yemin ederim çok sinirlendim, evimize misafirde mi alamayacağız artık.

Hayır kadının gelmesi tabi normal ama daha önceleri hiç bunu yapmadı. Birden o sohbetten sonra bende gelim demesi tuhaf değil mi

Siz kendinize gelin ben hiç öyle yanlış bir harekette bulunmadım. Kendi kocası bir tuhaftı .Ben sezince uzak bile durdum yani kadın farklı anlamasın diye

Birkaç gündür zihniyeti bozuk insanlar kaynım baktı, kuzenim baktı, eniştem baktı diye başlık açıyor. Birinin bakışlarından anlam çıkarmanız buna kafa yormanız zihniyetinizin bozuk olduğunu gösterir. Sizin gibi insanlar kapımızın eşiğinden geçmesin ya. erkeği de kadını da

Son düzenleme:
Arkadaşlar bayram tatilinde gorumcemin evine gittik.Gorumcemin kocasıyla aynı ortamda sohbet muhabbet ettik .Tabi sürekli bana baktı bilmiyorum farklı enerjiler oluştu sanki.Sonra evleri dublex gorumcemin kocasi aşağıda biz yukardaydik.Benim çocuğum uyudu nereye bırakayım dedim gorumcem aşağı odaya bırak dedi ama dur ben senle gelecem dedi ve oda benimle geldi .çocuğu bırakıp çıktık.Ama sanki kadin biraz tuhaf davrandı.Ben gayet normaldim ama kocasi farklı bakıyordu bana sanki. Sizce ben mi yanlış anladım. Lütfen cevap yazın

Kocanızın kız kardeşinin kocası adam , doğru mu anladım ?

Bayram ziyareti.
Eşiniz nerdeydi ?

Daha önce bu erkekle yahut herhangi bir başka erkekle, aynı ortamda kadınlı erkekli sohbet etme deneyiminiz var mı ?
Gayet ciddi soruyorum bunu.
Kadın-erkeği toplu görüşmelerde ayrı ayrı oturtan evlerde yetiştirilmiş kızlarda, yan yana gelinip yüz yüze konuşulduğunda, böyle yanılsamalar ortaya çıkabiliyor nadir de olsa. Öyle bir şey mi var, kavramaya çalışıyorum. Kolaylıkla yenilir yutulur bir şey değil çünkü yazdığınız.

Ha, eğer adam bakışlarıyla size yürüdü, görümceniz de bunu anladı kanaatindeyseniz, bundan da kendinizce eminseniz, ne kapılarından girin ne kapınızdan sokun bundan böyle.
Öyle bir devirdeyiz ki, olur da diyemem, olmaz da diyemem hiç bir şeye. Hiç bir kadın kolay kolay, hele ki böyle bir akrabalık ilişkisinde, böyle bir şey konusunda zanda bulunmaz.

Son düzenleme:
Şuan yanlış yorumlarda bulunuyorsunuz .Çünkü bende rahatsız oldum .yani asla aklımdan geçmedi böyle bir şey.Sadece kadin tuhaf davrandı biraz yanlış anlamış olabilir yanliz ben kimseye bakmadım kocası tuhaf davrandı ben degil

Back
X