Arkadaşlar bayram tatilinde gorumcemin evine gittik.Gorumcemin kocasıyla aynı ortamda sohbet muhabbet ettik .Tabi sürekli bana baktı bilmiyorum farklı enerjiler oluştu sanki.Sonra evleri dublex gorumcemin kocasi aşağıda biz yukardaydik.Benim çocuğum uyudu nereye bırakayım dedim gorumcem aşağı odaya bırak dedi ama dur ben senle gelecem dedi ve oda benimle geldi .çocuğu bırakıp çıktık.Ama sanki kadin biraz tuhaf davrandı.Ben gayet normaldim ama kocasi farklı bakıyordu bana sanki. Sizce ben mi yanlış anladım. Lütfen cevap yazın
Kocanızın kız kardeşinin kocası adam , doğru mu anladım ?
Bayram ziyareti.
Eşiniz nerdeydi ?
Daha önce bu erkekle yahut herhangi bir başka erkekle, aynı ortamda kadınlı erkekli sohbet etme deneyiminiz var mı ?
Gayet ciddi soruyorum bunu.
Kadın-erkeği toplu görüşmelerde ayrı ayrı oturtan evlerde yetiştirilmiş kızlarda, yan yana gelinip yüz yüze konuşulduğunda, böyle yanılsamalar ortaya çıkabiliyor nadir de olsa. Öyle bir şey mi var, kavramaya çalışıyorum. Kolaylıkla yenilir yutulur bir şey değil çünkü yazdığınız.
Ha, eğer adam bakışlarıyla size yürüdü, görümceniz de bunu anladı kanaatindeyseniz, bundan da kendinizce eminseniz, ne kapılarından girin ne kapınızdan sokun bundan böyle.
Öyle bir devirdeyiz ki, olur da diyemem, olmaz da diyemem hiç bir şeye. Hiç bir kadın kolay kolay, hele ki böyle bir akrabalık ilişkisinde, böyle bir şey konusunda zanda bulunmaz.