Görümcemin kızı

lotus89

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
726
1.132
313
Merhaba herkese

Görümcemin kızı bu hafta ilkokula başladı. Pazar günü de doğum günü ve kutlamasına katılacağız. 6 yaşında bıcır bıcır bu ufak hanım için ne hediye alsam diye düşünüyorum. Fikir verebilirseniz çok sevinirim

Mutlu yaşları olsun prensesin

Maddi imkan varsa çicobella,bebek, cry bebek,,, makyaj seti,,, masası,,, puzzle,,, elsa kostüm yani aklıma gelenler bunlar

Kol saati, gece lambası gibi şeyler hoşuna gider mi acaba? Ya da peluş defter vs :) günlük tutmak ister belki yazmaya başlayınca

Kol saati, gece lambası gibi şeyler hoşuna gider mi acaba? Ya da peluş defter vs :) günlük tutmak ister belki yazmaya başlayınca

şuan yukarıdaki önerilere de bakıyorum çok yabancı kalmışım bazı şeylere

ama defter fikri çok iyi, muhakkak yanına ekleyeceğim çok teşekkür ederim

şuan yukarıdaki önerilere de bakıyorum çok yabancı kalmışım bazı şeylere

ama defter fikri çok iyi, muhakkak yanına ekleyeceğim çok teşekkür ederim
Kızım yok ama bu yaştaki bir küçük hanım için çok güzel şeyler vardır ben olsam saat isterdim mesela

Konu başlığını görünce beynim direkt şöyle bir dosya uzattı bana;

Görümcemin kızı eşime aşırı düşkün. Eşim de ona. Eşime pahalı hediyeler aldırıyor, çok şımarık bir kız. Annesi de hiç müdahale etmiyor. İyice sinirlerim bozuldu Ne yapabilirim?

Maddi durumları nasıl ? Öncelikleri ihtiyaca yönelikse hem ihtiyaç duyduğu hem de severek kullanacağı bir şey alabilirsiniz. Bu bir eşofman takımı da olabilir , pantolon , elbise , spor ayakkabı , kitap vb de. Annesine danışabilirsiniz.

Ben de bol fitneli, bol fesatlı bir konu bekleyerek açmıştım.. Hayal kırıklığına uğradım resmen.

Ben yasina uygun kitap alirdim sanirim.
Bir de her yas icin ozel dikkati guclendirme setleri var. Oglum icin de aliyorum. Oyle bir seyler alirdim.
Cocuklarin zaten fazlasiyla oyuncaklari var. Ve gelenlerin de bir çoğu oyuncak getirecektir. Ben o yuzden oyuncak tercih etmezdim.

Düzenleme: 1.sinif öğrencisi icin Adeda Ilk Okuma Yazma Seti de guzel olur. Ogluma şimdiden aldim ben de.

Bende buna benzer birşey bekliyordum. Ama konuyu okuyunca içim ısındı

Çantalo boya setleri olabilir. Bütçeye göre scooter yada paten gibi bir şey de güzel olur.

Butce ne bilmiyorum, kucuk bir butce düşünerek yazayim, onceki gun bir kiz cocuguna "Atlas" isimli kitabi aldim, dev gibi ciltli. Kucuk bir çocuğun yillarca evirip ceviril karistiracagi bir sey bence. 180 tl falan fiyati Amazonda dün 120 ydi

konu dikkat çeksin de, gelin diye biraz kısa kestik yalan yok
Ya bir şey diyeyim mi ? Görümcenizden bahsetme tarzınız çoook şirin geldi bana...
görümcem resmi ve soğuktu çok ancak anlayışla karşıladım, yavaş yavaş yanaştık birbirimize şuan için çok kıvamında bir arkadaşlığa doğru gidiyoruz çok teşekkür ederim. ama kızını özellikle çoooook seviyorum

maddi durumları çok şükür oldukça iyi, o yüzden hiçbir eksiği yok. annesi de gerek yok siz gelin yeter diyor. ancak ben anlamı, anısı olsun isterim. hem okul başlangıcı hem doğum günü, yıllar sonra bakıp gülümsesin

Kocaman bir resim defteri alın , bir sürü boya kalemi alın . Resimli günlük tutsun

Benim kızım auqabeats bayılıyor. Yanlış yazmış olabilirim boncuklar var, su sıkınca yapışıyor. Okula başladıysa renkli kalemler, silgiler olabilir.

Bu öneriye katılıyorum. Kesinlikle harika bir kitap. Yine Dünyayı Değiştiren Olağanüstü Kadınlar kitabını da beğeniyorum.

Ama bu yaş grubunu Elsa’lı bir şeyler de mutlu edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…