görümcemin kalmaması içi ne yapabilirim

ama görümcem bir gün kalmayacak ki annesi gelene kadar kalacak ve 2 ay gibi uzun bir süre. sanki neden gitmiyor orada daha çok gençler arkadaşları var burda ne var sanki beni eşimle baş başa bırakmıyor sonuçta bende gencim bir kere de ailemi başbaşa bayramda ziyaret edeyim sanki bizim çocuğumuz gibi yanımızda dolaşıyor.

görümcenle konuş ve özellikle çocuk işinin altını çiz
abinle yalnız kalmamız gerekiyor de
ayrıca madem altlı üstlü oturuyotsunuznkendi evindede kalabilir
niye sizde kalıyor ki?
bunu bende anlamıyorum evde canı sıkılıyormuş arkadaşlarla öğrenci evinde sabaha kadar oturmaya alışmış biz mecbur muyuz onun keyfini beklemeye biliyor çocuk düşündüğümüzü ama anlayış yok ben ona bazen laf vuruyorum gece kaldır diyor öyle olmuyor işte eşim uyuduktan sonra bir daha çocuk için kalkmıyor zaten ramazan.ama bugün gitti 15 gün sonra okulu bitecek temelli gelecek kurban bayramına kadar. eşimle biraz önce yine konuştum bana bağırdı çağırdı sinirleniyorum bak dedi kalsın ne var yani dedi ben şimdi dolaylı yollardan görümcemi köye göndermeye çalışmalıyım ama nasıl. bir tane de evli görümcem var bize 5 dakika uzaklıkta arabayla. ona mı dolaylı yoldan anlatsam onunla da aram bozulursa diye korkuyorrum sonra bana bir görümcesine mi bakamıyor derler diye.

Siz bir kaç gün tatile bir yerlere kaçın. Görümcen evde yalnız kalamaz mı?

eşim çalışıyor işlerin başında durması gerek bir yere malesef gidemeyiz bunun haricinde eşim kardeşini yalnız bırakıp bir yere gitmez onu da yanımızda getirir.

gece 1' kadar neyapıyorki sizde.
dizisini izlesin gitsin
çayı meyveyi çekirdeği çerezi üstüste hızlı hızlı ver, o zaman anlar belki hödük değilse...:)

aynen böyle yapıyorum anlamıyor benim uykum geldi diyorum esniyorum elinde mesaj zırt zırt birileriyle yazışıyor tv izliyor hiç kalkmaya niyeti yok eşim sabah erken gidiyor altı buçukta bir de sahura kalkıyor diye haliyle erken yatıyor yorgunluktan ama görümcem erken kalksa bunlara vaktimiz olacak zaten o bir daha ki geldiğinde arefe günü olacak eşim izinli bayramda da çalışmayacak tam diyorum ne güzel fırsat ama malesef görümcem yanımızda . bu arada annesi evi kaldırmış halıları dolabı boşaltmış fişi çekmiş kendi evinde kalmıyor yemiyor yatmadan yatmaya çıkıyor bir de bana yardım etmesi de yok geçer mutfakta köşede elinde telefonu yemek yenir eşim ellerinize sağlık der buna da ayrı uyuz oluyorum hazırlayan herşeyi yapan ben iken o da yapıyor sanılıyor.off ya.

arkadaşım sorun görümceye bakmak değil ki zaten bu zmana kadar bakmışsın bakmak zoruna gitse ince düşünmezdin bu kadar.
ekstrem bir durum var biraz mahremiyet istiyorsun
hakkın o da tabii
diğer görümcenkle konuş
başka zaman olsa başımın tacıdır de.
durumunu anlat tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

terbiyesize bak ne hakla evine postu serebiliyor ya bir dolabın fişini takmaktan da aciz değil ya senin ne mecburyetin var hergün hergün ona hizmet etmeye. Sonuçta anasız babasız evsiz değil

belki abisini senden kıskanıyodur:))
böyle psikopat kızlar da oluyo bi arkadaşım vardı yengesini bu yüzden hiç sevmezdi çok da kıskanırdı..

Saat 10 oldu mu esnemeye başlayın. Sahura kalkıcam çok yoruldum bugün vs birşeyler deseniz. Yada ben uyuycam artık deseniz

canım o gençte ben yaşlı mıyım o ailesiyle gitmek istemiyorsa benim günahım ne . bende eşimle yalnız kalmak istiyorum baş başa bayramı geçirmek istiyorum çift olarak aile ziyaretlerinde bulunmak istiyorum . acaba o evlense görümcesi onları hiç yalnız bırakmasa ne yapar çok merak ediyorum.bende sonuçta birkaç yıllık evliyim .yatmaya evine gidiyor ama gece gidiyor saat 1 de eşimde dediğim gibi altı buçukta işe gidiyor mecbur uyuyor yorgunluktan.okulu arama sebebim de görümcemin yalanları abisine hemen geliyorum bütünleme diyor arada iki hafta var bütünleme bitiyor geliyor yine gitmeyeceğim diyor.o da bütünlemeye kalıp kalmayacağı belli değil kendini şartlandırmış kalmaya.

belki abisini senden kıskanıyodur:))
böyle psikopat kızlar da oluyo bi arkadaşım vardı yengesini bu yüzden hiç sevmezdi çok da kıskanırdı..

Böylesi de sapık bence. ne oedipus sendromuna ne de elektra sendromuna uyuyor. Tamamen bambaşka bir sapkınlık.

evet aynen öyle ben bakmaktan şikayetçi değilim zaten yemeğimi yapıyorum o da yesin içsin ama biraz da bizi yalnız bıraksın onun yanında ne eşimi öpebiliyorum ne dokunabiliyorum ne yanına yatabiliyorum ne de dekolte giyinebiliyorum hiçbirşey yapamıyorum çocuk dahi düşünmeye vakit bırakmıyor annesi ona giderken okul bitince gel dedi o sürekli bahane bulmaya çalışıyor tek kendi ols iyi burada oturan komşu kızları çağırıyor bekarlar eşim geldiğinde o kızlar da evine gitmiyor ben mecbur muyum ya eşimin öyle kızlarla aynı ortamda oturmasını istemiyorum eşim esprili onlarla şakalaşıyor kızıyorum hoşlanmıyorum onlar da genç aramızda 2 yaş var diyorum onlar komşu diyor hemen sinirleniyor espri yapmazsa aman evlendi de değişti derlermiş

madem ailesiyle gitmek istemiyor o zaman yalnız vakit geçirsin biraz.sizin de başbaşa olmaya hakkınız var..tamam arada yemeğini sizde yer uğrar ama sürekli olmamalı.belki bir erkek arkadaşı vardır ayrı kalmak istemiyordur.hem bayramı ailesinin yanında geçirse ya.eşinizin giyim konusundaki tavrı garip de siz de görümceniz varken o giysileri giyseniz ne olcak.bir de şu dikkatimi çekti eşiniz hamile kalmadığınızı anladığınızda her defasında sizi mi suçluyor.o zaman siz de beni yine mi hamile bırakamadın deyin onu suçlayın

şuanciçin yapabileceğiniz birşey yokcgibicgörünüyor.kendinizi strese sokmak isteklerinizin gecikmesini sağlayacaktır..bu 15 günlük fırsatta eşinizle bolbol vakit geçirin.kavga ederek vaktinizi boşa harcamayın..geçireceğiniz güzel günlerin ardından sizin söylemenize gerek kalmadan eşiniz kızkardeşini yollayacaktır.ama çıkaracağınız her tartışma onun kalışı için zemin hazırlayacaktır.eşinize bol bol onu sevdiğinizi ve özlediğinizi söyleyin.

yooo baktı ki yengesi yemek yapıyor yediği önünde yemediği arkasında niye gitsin ki yapmayınca onu yemeğe çağırmayınca da eşim kapıdan girer girmez kardeşini soruyor nerde diye içeride merak etme diyorum aman abisi kardeşine bakamıyor demesinler tabi namahrem değil de kendisine yakıştırmıyormuş abisi nasıl izin veriyor demesinlermiş . görümcem 24 yaşında.eşime peki nasıl anlatabilirim anlamıyor ki direk sinirleniyor kızıyor bana.ya görümceme anlatmalıyım ya da kaynanama ama nasıl:26:

yok erkek arkadaşı böyle düşünüyorum ama bilemem. çünkü dışarı da çıkmıyor. çıksa belki buluşmaya gidiyor diye düşünürdüm . evet eşim ben hamile olmayınca her ay beni suçluyor yok sen stres yaptın da herşeyden bişey çıkarıyosun da onu bahane etme de sen böyle düşünürsen çocuğumuz olmaz da bilmem ne halbu ki ilişki olmadığı için olmuyor ayda bir iki den çocuk mu olur o da yumurtlama günlerimin dışında.bunları düşünmüyor bir kereden hamile olan nasıl oluyormuş bu adam da görümcem de beni çıldırtacak artık insanlar karnıma bakıyor bebek var mı diye cevaplamaktan yoruldum.düşünemiyoruz da değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…