benim kimseyle bir sorunum yok çok şükür çok ta iyi bir insanım allah a inancım sonsuz şeytan olsaydım böyle inançlı olmazdım bir kere yalan söyledim diye hemen şeytan mı oldum yani sizler hiç mi yalan söylemiyorsunuz mecbur kalınca.
işine geldiği gibi konuşsak görümceni kötülesek bizi cok severdin demi? senle bizim ne derdimiz olabilir? sana neden kin duyalım seni yargılayalım sucsuz yere seni tanımıyoruz bile arkadsım sadece biz senin iyiliğin için bunları söylüyoruz herkesin psikolojisi bozuk olabilir zaman zaman sende şuan o dönemden geciyorsun sana karsı asla önyargılı değiliz bunu bil öncelikle.kendine çeki düzen vermen için bunları sana söylüyoruz herkesin seni ne kadar sevdiğini dua alan bi insan olduğunu söylüyorsun... bize bile yani tanımadığın insanlara bile birşeyleri kanıtlama çabası içerisindesin madem yazdıklarımızı kaale almıyorsun neden bu kadar alındın parladın birden salla gitsin boş konuşuyosak hatayı baskalarında arama eşin senle ilgilenmio kayınvalidenle aran iyi değil görümceni istemiosun hep onlarmı suclu sence sadece senmi iyisin kusursuzsun bunları bir düşün derim ayrıca kendinle çelişiosun hem kocam ilgilenmio benle diosun hemde şimdi bişeyleri ispatlama çabası içine girmişsin kocam beni çok seviyor diyorsun bize bunu kanıtlamaya calışıosun madem bizi tınlamıyosun bize bişeyleri ispatlama çabası içine gireceğine bunlara kafa yoracağına kendi içsel problemlerini düzeltmek için kafa yor biz kimiz ki??? senin işine gelen şeyleri konuşmayan kişileriz biz takma sen salla bizi!!! üc bes yıl yada bilemedin 2 ay sonra kocam beni neden boşuyor die konu acma tamammı çünkü o zaman kimse sana bişiler yazmıcak!!! yazdığın gibi adam yerine koyma bizi!!!
ben sizlere bayılmıyorum burda benden nefret ediyorlarmış iyiki tanımıyorlarmış asıl ben sizleri iyiki tanımıyorum çünkü insanı anlamak yerine ancak yargılarsınız gerçekleri söylüyoruz deyip durmayın dediklerinizin gerçekle alakası yok beni sevmeyen yazmasın arkadaşım gırtlağınızı mı sıkıyorum illa yazın diye.ben eşimle mutlu olduğumu ispatlamaya falan çalışmıyorum yazılanları kafanıza göre okuyup yorum yapmayın bazıları eşin seni sevmiyor yalnız kalmak istemiyor diyor ya onun için yazdım keyfimden yazmadım ilk zamanlar evliliğimiz oturmamıştı ama ikimizin de hataları vardı sorun hiçbir zaman tek taraflı olmaz bunu aklınıza sokun. yazılanları kale almadım da demedim bundan sonra yazdıklarınızı dedim iyi okumayı öğrenin önce çok bilmişler.yalanı da sürekli söylemiyorum hile yaptığım da yok dümen falan da çevirmiyorum yazarken belirttim mecbur kaldım dedim çünkü bir insanın 3 ay abla kardeş te olsak evimde kalması bana rahatsızlık veriyor. başınıza gelmemişse anlamazsınız görümcemi tutmayın beni tutun da demedim içimizde yaşananları bilmeden direk hüküm vermeyin dedim anlayış sorunu okuma sorunu olan kk nın en içine şeytan kaçan arkadaşları : pea seyyahkalemi derinss emelist elmeyra depresifPolyanna vs vs . nasıl hoşunuza gitti mi bu cümleyi sizin için kullanınca.artık hayatta sizlerle işim olmaz siz insanı derdi yokken dertlendirirsiniz eşimi kıskanmak ta suç oldu yorumlarınıza diyecek başka söz bulamıyorum.
28 yıllık kısacık ömrümden ne kimsenin kuyusunu kazdım.
Ne kocama ailesiyle arası bozulsun diye yalan söyledim.
Ne gencecik bir kızı sanki pavyona düşmüş gibi lanse ettim.
Ne düğüne giden kocamı düğün günü el sıkıştı diye gelinden kıskandım.
Ne sokakta örtülü olmayan kadınları kocamı tahrik ediyorlar diye namussuz niteledim.
Kimin içine ne girmiş herşey ortada.
çok sağol beni düşünüp anlattığın için ama insanlar bazen hata yapabilir ben defalarca beyaz olayında benim de yanlışlarım oldu bu yüzden konu açtım dedim konunun içine e..tt... r. görümcemin bana hiçbir zararı yok ben rahat olamamaktan dert yandım. ayrıca kaynanama öyle söylediğim gün eşimle durumu konuştum sen kardeşin burdayken ne zaman geleceksin biletini ayarlayalım demiştin ya dedim annene kızkardeşini sorduğunda abisi yanınıza göndermeyi düşünüyor dedim sonra duyarsan hakkımda yanlış düşünmeni istemem dedim o da bütünleme sınavı bitsin göndereceğim gitsin tatil yapsın dedi sorunumuz halloldu çok şükür biraz fazla söylendim ama 3 ayı 15 güne indirdim.as25;
3 ay boyunca görücenin siz de kalmasını istememeni gerçekten anlıyorum,
hem de buna nedenler yüklemene bile gerek yok, eşimle rahat görüşemiyorum,
vakit geçiremiyorum, rahat giyinemiyorum vs vs.
3 ay uzun bir süre gerçekten, o konuda haklısın bence.
Hele de üstüne eşinin tavırları eklenince daha da çekilmez olabilir görümcenin kalması.
Eşinin tavırlarını ben sana karşı değilde, yetiştirilme tarzından olduğunu düşünürüyorum.
Evet düşünceleri çok gerice, işte görümcenin yanında açık giyinmeme gibi,
onun yanında aşkımlı canımlı konuşamama gibi, sana yakın davranmaması gibi,
bazı insanlar başkalarının yanında çekinir bunlardan gerçekten, en yakın ailesi bile olsa.
Benim eşim hem benim ailemin yanında, hem de kendi ailesinin yanında bana karşı çok rahat konuşması
ve davranmasına rağmen, mesela ben çok rahat sevgi cümleleri kuramam ve sarılmam vs mesela, yapı meselesi.
Buraya kadar haklısın bence, ama çözüm yolların çok yanlış bana göre de.
Bu olaylara çözüm bulmak istiyorsan, açık açık konuşup çözmen gerekli.
Eşinin haberi olmadan kayınvalidene böyle şeyler söylemen çok yanlış gerçekten, mecbur da değilsin buna,
bu senin tercihin, yalan söylemek ne zamandan beri mecburiyet oldu ki ve yalan söylerek hiç bir sorununu da
çözemezsin, daha da iş açarsın başına.
Yarın öbür gün bil ki mutlaka bu söylediklerin eşine de ulaşacak, ortalığı karıştıran ve yalancı durumuna düşeceksin,
işeri iyice içinden çıkılmaz durama getiriyorsun.
Sorunlarını çözmek istiyorsan, eşinle oturup sıkıntılarını, görümcenin kalmasını istemediğini, nedenlerini,
açık açık konuacaksın, kavgaysa kavga, kırılacaksa kırılacak, senin şu düştüğün durumdan ve karakterinden
taviz vermenden iyidir.
Yorum yapanlara kızıyorsun ama bu yaptıklarına kimse hak vermez, ben de vermem.
İster istemez görümcene takıntılı gibi görünüyorsun gerçekten, belki de gerçekten öyle.
Çünkü kızın sana hiç bir zararı yokken, o beyaz show olayı filan görümcene gerçekten ayıp olmuş
ve inan bu durumu herkes görümcen gibi hoşgörü ile karşılamazdı.
Şuan da 2. bir hata daha yapmışsın görümcene karşı, eşine karşı, kayınvalidene karşı ve en önemlisi kendine karşı.
Umarım açık olmayı ve açık olarak sorunlarını çözmeyi öğrenirsin, yoksa insanların gözünde karaktersiz biri olarak görünüyorsun.
Öyle olmadığını düşünmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?