Bosanmasini bende bilirim ama suan okulum bitmedi bir sene daah var sonra diplomam elimde annem babamla oturamam bide onlara yuk olmak istemiyorum
Bunlar ailece sorunlu uzak dur!Tatile beraber geldik ve görumcem 2 senelik evli baska sehirde kaliyor ve enistem beni tanimiyor nasil biri oldugumu yani ben öyle dusunuyorum 2-3 aya bir kere görusuoz her Neyse tatile geldik adam bana o Kadar saygisizki sonucta esinin abisinin karisiyim.
Görumcem bulasiklarimi lavaboya koymus bana sormadan bosaltmis yolda getirdigimije esyalari bir gün sonrada yikiyordu lavaboda esi bagirdi birak diye !!! Ne yikiyorsun senin mi !!! Git evlerinide temizle git arabalarinida temizle !!! Böyle sert konustu bende dedim ki senin problemin degil bana hemen tepkisi > benim Problemim!!! NeYse konusmadim hic muhattap bile olmadim 2 gün gecti bu sefer su meselesi beraber bi evde kalioz ya tatilde suda hep soguk oluo ben banyodayim bagirarak Kader cikkk bende dus yapacam butun sicak suyu kendine mi alion dedi bende ciktiktan sonra su zaten soguktu dedim banyoya girio kendi kendine söylenio...
benimde tepem atti yemekte otururken görumceme dedimki seninle sonra Bisey konusacam bana dio ki ben seninle konuscak biseyim yok git onunla hallet öyle diyince bende masada kendisine dedim ki Hepsi senin yuzunden Sen beni kocana kötülemeseydin asla bana Böyle terbiyesiz olmazdi beni nerden taniyor!! Öyle tartisma basladi ve dedim ki sizinle görusmek istemiyorum esim bi saydirio bana bicak firlatcak o Derece ve enisteme o kadar iyi ki bana masada dio KALK CIK DISARI GÖZÜM GÖRMESIN SENI !!! Tabiki cikmadim kalkti esim küstü gitti suan ben anlamiyorum suclu benmisim gibi hepsi bana Tavirli
yıkamayıversin görümce de, sanki ona yıka diyen mi olmuş. Bi erkeğin bi kadınla bu şekilde muhattap olması çok terbiyesizce..Tanımadığınız adamla tatile gitmeyiverin sizde yahu şart mı aynı ev bi de. Milletin karısı kıymetli bulaştığını bi zahmet kendin yıka ayrıca. Ben eniştede bi sorun göremedim kökten çözmüş meseleyi helal olsun
E konu sahibi 2 gün olmuş hala yıkamamış kadına gelmişlerdir dünün bulaşığı mı kalır diye belki. Kaldı ki bu onun sorunu sonuçta yıkamış eşi rahatsız olmuş olabilir gayet. Adam patavatsız ama konu sahibi de aşırı abartıyor aynı evde kalacak kadar yakınlarsa adam hadi çık banyodan da der suyu bitirme de der. Ben bi gariplik görmedim tatilde herkesin duşa aynı vakitlerde ihtiyacı oluyorken üstelik gayet normal.yıkamayıversin görümce de, sanki ona yıka diyen mi olmuş. Bi erkeğin bi kadınla bu şekilde muhattap olması çok terbiyesizce..
2 gün mü olmuş? Ben orayı gözden kaçırmışım ama yine bıraksaydı, kimse kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değil.. Ben bi kadın olarak şu duruma dayanamaz ortamı terk eder hatta eşimi terk eder giderdim. Ben mi acayibim ki.. Zaten enişteyle ne işim var bikiniyle mayoyla denizde, ki gitsek de çocuklar için giderim denize de girmem muhattap da olmam, haddini aşan bi şey söylerse şaka yollu bile ağzının payını sağlam veririm b.kunu yemiş karga gibi bakakalır karşımda sırıtarak. Görümceyi çekemezken kocası kimmiş ki yıllardır ilişkimizi vıcıklaştırmaya çalışan bir enişte var her seferinde duvara toslattım. Benden azar yediği için üstüne bi de karısından yer laf duyurdun kendine diye. Herkes haddini bilsin.E konu sahibi 2 gün olmuş hala yıkamamış kadına gelmişlerdir dünün bulaşığı mı kalır diye belki. Kaldı ki bu onun sorunu sonuçta yıkamış eşi rahatsız olmuş olabilir gayet. Adam patavatsız ama konu sahibi de aşırı abartıyor aynı evde kalacak kadar yakınlarsa adam hadi çık banyodan da der suyu bitirme de der. Ben bi gariplik görmedim tatilde herkesin duşa aynı vakitlerde ihtiyacı oluyorken üstelik gayet normal.
Cocugum var öyle insanlarin icine su Serperim