Görümcemin esinin terbiyesizligi

böyle tatil yapacağına evinde boş boş otur daha iyi bu ne saygısızlıktır.ne münasebet gorumcemin kocası bana çocuğu gibi muamele edecek tövbe yarabbim.bir dahada o insanlarla aynı ortamda aynı şeyleri paylasma.esinin durusuda ayrı bir muamma tabi

Madem birbirinizle anlaşamıyorsunuz neden hep beraber tatile gidiyorsunuz? Bence siz eşinizden ayrılmazsınız o yüzden boş yere tartışmalara girmeyin. En azından daha fazla canınız sıkılmaz.

Görümcenizin bir sucu yok bu olayda.

gorumcenizin sizi esine kotüledigini nereden cıkardınız?

ayrica siz dustayken nasil gelip kapiya tiklatabiliyor?

esiniz bunun farkinda mı?

esiniz zaten baslı basına suclu. hem sizin arkanızda degil hem elalemin adami size dustan cikartmaya calisiyor umrunda degil.

peki en onemli soru gorumceniz ve esiyle tatile gitmek kimin fikriydi? bastan belli degilmiydi boyle olacagi?

Boşanma konusundaki düşüncelerin, çocuğumun büyüyüp bunların yüzünü görmesini istiyorum demen, eş ailesiyle çocuğunu görüştürmemek istemen ama birlikte(!) tatile gitmen falan... Babasının annesine bıçak çektiği bir çocuk...
Sadece yavrunuza üzüldüm zira çok elverişsiz şartlarda yetişiyor. Siz ise asla normal ve sağlıklı bir birey gibi düşünemiyorsunuz.

Adama ısrarla eniştem demeniz çok garip.
Zaten o kaba herif bu davranışları sergileyebilme cesaretinizi hanzo kocanizdan bulmuş.
Size kötü davranan insanlarla bir arada bulunmasın rica ediyorum.
Ayrıca o enişte dediğiniz adamın davranışlarından önce kendi evliliğinizi bir gözden geçirin derim

Aman allahım enişteyle ne alaka böyle yğz göz olunur mu bizimkiler meraba yenge merhaba bu kadar.. Böyle yüz göz nasıl oldunuz ve eşinde pısırıgın tekiymiiş

vala yorum yok.Allah yardımın olsun.korku filmi gibi gerim gerim.

Kocaya bak kocaya enişteni geç kocana bak sen sana böyle davranan insanlarla hala neden aynı yerdesin kocanda dahil

Tatile beraber geldik ve görumcem 2 senelik evli baska sehirde kaliyor ve enistem beni tanimiyor nasil biri oldugumu yani ben öyle dusunuyorum 2-3 aya bir kere görusuoz her Neyse tatile geldik adam bana o Kadar saygisizki sonucta esinin abisinin karisiyim.
Görumcem bulasiklarimi lavaboya koymus bana sormadan bosaltmis yolda getirdigimije esyalari bir gün sonrada yikiyordu lavaboda esi bagirdi birak diye !!! Ne yikiyorsun senin mi !!! Git evlerinide temizle git arabalarinida temizle !!! Böyle sert konustu bende dedim ki senin problemin degil bana hemen tepkisi > benim Problemim!!! NeYse konusmadim hic muhattap bile olmadim 2 gün gecti bu sefer su meselesi beraber bi evde kalioz ya tatilde suda hep soguk oluo ben banyodayim bagirarak Kader cikkk bende dus yapacam butun sicak suyu kendine mi alion dedi bende ciktiktan sonra su zaten soguktu dedim banyoya girio kendi kendine söylenio...
benimde tepem atti yemekte otururken görumceme dedimki seninle sonra Bisey konusacam bana dio ki ben seninle konuscak biseyim yok git onunla hallet öyle diyince bende masada kendisine dedim ki Hepsi senin yuzunden Sen beni kocana kötülemeseydin asla bana Böyle terbiyesiz olmazdi beni nerden taniyor!! Öyle tartisma basladi ve dedim ki sizinle görusmek istemiyorum esim bi saydirio bana bicak firlatcak o Derece ve enisteme o kadar iyi ki bana masada dio KALK CIK DISARI GÖZÜM GÖRMESIN SENI !!! Tabiki cikmadim kalkti esim küstü gitti suan ben anlamiyorum suclu benmisim gibi hepsi bana Tavirli
görümcen kocan ve görümcenin eşi hepsi sana karşı terbiyesiz ,senin vasfın yok mu neredesin ki sen kimsin ki ben o kısmı çözemedim,herkes bir aşağılık tavrı takınmış ,o ortamda ne dururum ne öyle edepsiz bir kocayı adam deyip koluma takarım.git direkt boşan:işsiz:

Bosanma konusuna gelincede bi sey daha var cocugumu ona vermek istemiyorum kesinlikle haftada bir gun en az benden alip o sevmedigim insanlarin yAnina göturur Ben cocugumun buyuyup bunlari görmesini istiyorum
o zaman kusura bakma ne halin varsa gör denir hayırlı mübarek olsun hayatın.

Tatile beraber geldik ve görumcem 2 senelik evli baska sehirde kaliyor ve enistem beni tanimiyor nasil biri oldugumu yani ben öyle dusunuyorum 2-3 aya bir kere görusuoz her Neyse tatile geldik adam bana o Kadar saygisizki sonucta esinin abisinin karisiyim.
Görumcem bulasiklarimi lavaboya koymus bana sormadan bosaltmis yolda getirdigimije esyalari bir gün sonrada yikiyordu lavaboda esi bagirdi birak diye !!! Ne yikiyorsun senin mi !!! Git evlerinide temizle git arabalarinida temizle !!! Böyle sert konustu bende dedim ki senin problemin degil bana hemen tepkisi > benim Problemim!!! NeYse konusmadim hic muhattap bile olmadim 2 gün gecti bu sefer su meselesi beraber bi evde kalioz ya tatilde suda hep soguk oluo ben banyodayim bagirarak Kader cikkk bende dus yapacam butun sicak suyu kendine mi alion dedi bende ciktiktan sonra su zaten soguktu dedim banyoya girio kendi kendine söylenio...
benimde tepem atti yemekte otururken görumceme dedimki seninle sonra Bisey konusacam bana dio ki ben seninle konuscak biseyim yok git onunla hallet öyle diyince bende masada kendisine dedim ki Hepsi senin yuzunden Sen beni kocana kötülemeseydin asla bana Böyle terbiyesiz olmazdi beni nerden taniyor!! Öyle tartisma basladi ve dedim ki sizinle görusmek istemiyorum esim bi saydirio bana bicak firlatcak o Derece ve enisteme o kadar iyi ki bana masada dio KALK CIK DISARI GÖZÜM GÖRMESIN SENI !!! Tabiki cikmadim kalkti esim küstü gitti suan ben anlamiyorum suclu benmisim gibi hepsi bana Tavirli
Ayyy bu ne !
Akrabalık ilişkileriniz çok mesafesiz...

off tam bir kaos ortamı eş enişte berbat kişilik yandın sen haklısın kimseyle konusma mmümkünse çık git .bu manyaklarlamı uğraşıcam de

Hatalısınız okadar uzun süre banyoda kalınmaz,görümcenizin kocasına,eşinizin eniştesine sofra başında nasıl saygısızlık yaparsınız! Eşiniz bıçak fırlatmak yerine bir güzel pataklamalıydı sizi
( vermek istediğim cevabı değil duymak istediğiniz,hak ettiğiniz cevabı verdim)

X