- 25 Ağustos 2018
- 681
- 951
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi eşinizin başkasına yaptığını düşünün empati kurun allah aşkına kapıyı kırmak nedir su biten bişey mi çeşme akmıyor mu zaten bu havada sıcak suyla yikanilmazHerkes eniştemiz duştan çık dediğine takmış ama;
1- sıcak su yokmuş
2- bitirildiğindwn bahsedilmiş,
3- bu şekilde tatil yapılıyorsa, uyumlu olmak, herşeyi pratik kullanmak gerekir.
Ben burda bir ayıp görmedim. Duş alacak olsam, zorda kalsam kapıyı kırarım.
Kahkahalar içindeyim. Kapıyı mı kırardın?Herkes eniştemiz duştan çık dediğine takmış ama;
1- sıcak su yokmuş
2- bitirildiğindwn bahsedilmiş,
3- bu şekilde tatil yapılıyorsa, uyumlu olmak, herşeyi pratik kullanmak gerekir.
Ben burda bir ayıp görmedim. Duş alacak olsam, zorda kalsam kapıyı kırarım.
Kiz oyle deme.bazi inssn soguk suyla yikanamaz ben yikanamam şahsenAynı şeyi eşinizin başkasına yaptığını düşünün empati kurun allah aşkına kapıyı kırmak nedir su biten bişey mi çeşme akmıyor mu zaten bu havada sıcak suyla yikanilmaz
Evi kiraliyorlar sormuyorlar mi sıcak su yok mu diye ben şahsen asla kalabalıkta kalmam asla dağ başı mi en olmadı su kaynat ay valla bize dert oldu benim eşim böyle yapsa kıyameti koparirdimKiz oyle deme.bazi inssn soguk suyla yikanamaz ben yikanamam şahsen
Cocugum var oyle insanlarin icine su serperim derken ne demek istediğini yemin ederim ki anlamadım. Su serperim ne demekmis ki?Size yazılacak çok şey var da ceza almaya değmezsiniz..
Bari susun kimseye sanki çok dirayetliymişsiniz gibi kafa tutmaya kalkmayın da, o çocuğun da babası annesine bıçak çekerken, döverken, söverken falan görüp psikolojisi bozulmasın.
Boşanmaya niyetiniz yoksa o çocuk için susun. İnşallah anlayabilmişsinizdir..
Ben sadece o sabiye üzülürüm. Şunu yazan kadına zerre üzülmem..
Valla bende koparirdim alirdim cantami yallaah hadi düşerdim yollara. Cok rezil bir ortam ve kalabalilta illaki sorunlar cikar yani boyle tatil olmaz git bi otele 4 gun kalamiyorsan 2 gun kal.dimi amaaEvi kiraliyorlar sormuyorlar mi sıcak su yok mu diye ben şahsen asla kalabalıkta kalmam asla dağ başı mi en olmadı su kaynat ay valla bize dert oldu benim eşim böyle yapsa kıyameti koparirdim
Ay valla ya hele ki çocukluysan herşeyi düşünmen lazım planını iyi yapman lazım valla KK da artık hiçbir şeye şaşırmıyorumValla bende koparirdim alirdim cantami yallaah hadi düşerdim yollara. Cok rezil bir ortam ve kalabalilta illaki sorunlar cikar yani boyle tatil olmaz git bi otele 4 gun kalamiyorsan 2 gun kal.dimi amaa
Ne iğrenç seviyesiz insan bunlar yaa.Tatile beraber geldik ve görumcem 2 senelik evli baska sehirde kaliyor ve enistem beni tanimiyor nasil biri oldugumu yani ben öyle dusunuyorum 2-3 aya bir kere görusuoz her Neyse tatile geldik adam bana o Kadar saygisizki sonucta esinin abisinin karisiyim.
Görumcem bulasiklarimi lavaboya koymus bana sormadan bosaltmis yolda getirdigimije esyalari bir gün sonrada yikiyordu lavaboda esi bagirdi birak diye !!! Ne yikiyorsun senin mi !!! Git evlerinide temizle git arabalarinida temizle !!! Böyle sert konustu bende dedim ki senin problemin degil bana hemen tepkisi > benim Problemim!!! NeYse konusmadim hic muhattap bile olmadim 2 gün gecti bu sefer su meselesi beraber bi evde kalioz ya tatilde suda hep soguk oluo ben banyodayim bagirarak Kader cikkk bende dus yapacam butun sicak suyu kendine mi alion dedi bende ciktiktan sonra su zaten soguktu dedim banyoya girio kendi kendine söylenio...
benimde tepem atti yemekte otururken görumceme dedimki seninle sonra Bisey konusacam bana dio ki ben seninle konuscak biseyim yok git onunla hallet öyle diyince bende masada kendisine dedim ki Hepsi senin yuzunden Sen beni kocana kötülemeseydin asla bana Böyle terbiyesiz olmazdi beni nerden taniyor!! Öyle tartisma basladi ve dedim ki sizinle görusmek istemiyorum esim bi saydirio bana bicak firlatcak o Derece ve enisteme o kadar iyi ki bana masada dio KALK CIK DISARI GÖZÜM GÖRMESIN SENI !!! Tabiki cikmadim kalkti esim küstü gitti suan ben anlamiyorum suclu benmisim gibi hepsi bana Tavirli
Duş yapma hakkımı kimse elimden alamaz, böyle tatile gideceğime leğende çimerim. O da ayrıKahkahalar içindeyim. Kapıyı mı kırardın?
Ahahahahhahahahahahahhahahahahaha tatil tatil degil resmen korku filmi olmusDuş yapma hakkımı kimse elimden alamaz, böyle tatile gideceğime leğende çimerim. O da ayrı
Coming soon "Geçen yaz ne yaptığını biliyorum"Ahahahahhahahahahahahhahahahahaha tatil tatil degil resmen korku filmi olmus
Bana da konu sahibesi biraz rahat ve bu durum birikime neden olmuş gibi geldi. Tabi bu yapılan hiçbirşeyi haklı göstermez.Eşiyle ilgili olan sorunlarını bilemem. Ama şu konuya yazacak tek cevabım;
Kabile hayatını kabul ettiyseniz, bir takım fedakarlıklar gerekir. Kendi işinizi görmek, düşü pratik kullanmak, kimseye yük olmamak, uyumlu olmak gibi.
Herkes kötü bir siz mi iyisiniz? Eğer öyle ise, neden katlanıyorsunuz? Gerçekten merak ettiğim için sordum.
Tatilde, genel olarak yayma ve salma tipik turist davranışlarındandır. Sizden hariç bunu da genel olarak merak ettim. Fazla mı rahat davranıyoruz?
Bence de...Bana da konu sahibesi biraz rahat ve bu durum birikime neden olmuş gibi geldi. Tabi bu yapılan hiçbirşeyi haklı göstermez.