Görümcemin esinin terbiyesizligi

Sen once kocayi degistir arkadasim.. baskalarinin yaninda sana bunu yapan kisi,diger terbiyesizlere firsat vermiş oluyor. Benim esim yapicak boyle agzina s... onun.!
O eniste bozuntusununda agzinin payini veririm daha beni gordumu kafasini kaldiramaz. Sizde ezdirmeyin kendinizi ,herseye sus pus ola ola bu hale geliyonuz

Hiç böyle bir aile görmedim ya duymadım da okudum şimdi. Dedim dur bende görümceyim acaba konu ne diye. Ama kimsenin birbirine saygısı yok. Sizde pek normal gelmediniz bana kusura bakmayın. Tanışılmıyor ise tanışılır yetişkin insanlarsınız yani zor değil ya sanki herkes birbirine her an saldıracakmış gibi. Tatiliniz zehir olmuş şimdiden

Sizin yerinizde olsam orada 1 dakika durmam toplar esyami cocugum varsa alir cocugumu taksi cagirir otogara giderdim.Siz bu sartlarda irada durmaya devam ederseniz kimse sizi adam yerine koymaz benden soylemesi.Hıc uslubunuzu bozmayin cekin gidin.

Eniştenin sözlerine eşinin bi tepki vermemesi de ayrı bi garip sana saydırması falan kalk git evine 3 ü yapsınlar tatillerini

eşinizin size saygısı yok, ayrıca bazı arkadaşlar öncede eşinizle problem olduğuna dair şeylerde yazmış ve sizin arkadaşlara cevabınız boşnırsanız buna eşinizin ailesinin mutlu olacağı yönünde. Sizce boşanın diyen birine öncelikli savunmanız eşimin ailesi mutlu olur o yüzden boşanmıyorumsa o evlilik bitmiş zaten. Anladığım kadarıyla eşinizin ailesinde size saygı duyulmuyor. Yoksa enişteniz banyonun kapısına dayanmak gibi bir hadsizlik yapamazdı. Eğer çocuğunuz için boşanmıyorum diyorsanız o ailede çocuğunuza yazık olur annesine kimsenin saygı duymadığı babasının annesini kovabildiği hakaret ettiği bir ortamda o çocuğunda ilerde size saygı duyacağını zannnetmiyorum. İşin özü sonu ne olursa olsun kendinize bu muameleyi reva görmeyin. Çok üzülürsünüz.

Size ait bulaşıklar bir gün ortada bekledi ve siz yıkamamışsınız. Görümceniz yıkamaya başlayınca da eşi sinirlenmiş. Evinizde bulaşıkları istediğiniz kadar bekletin ama ortak kullanılan bir evde sıkıntı olur?
Banyo meselesi tamamen aymazlık doğrusu. Eşiniz küplere binmeliydi. Erkek adam nasıl uyarır. Anlamak güç

Noktalama işaretlerini kullansanız daha rahat anlarız... Valla biri benim eşimin yanında, bana öyle davranacak Allah korusun elinden kaza çıkar... Eşimden önce ben haddini bildiririm gerçi. Büyük terbiyesizlik. Eşinizin sizi savunmayı geçtim birde üstüne sizi suçlaması boşanma sebebi...

Bosanma konusuna gelincede bi sey daha var cocugumu ona vermek istemiyorum kesinlikle haftada bir gun en az benden alip o sevmedigim insanlarin yAnina göturur Ben cocugumun buyuyup bunlari görmesini istiyorum
Boşanmayın tabi sizin bilceginiz is ama bu dusunce çok saçma .çocuğunuz böyle bir ortamda büyüyerek onlar gibi olur zaten ve yapılan bu davranıslar ona normal gelecektir. Tıpkı eşinizin ailesinin yanlışlarına tapması gibi. Buarada sizde çok fevrisiniz bence bazı şeyleri konuşmanın yeri ve zamanı vardır .Gorumcenizle başbaşa kalınca paylassaydiniz derdinizi böyle herkes size cephe almış çok çirkin olmuş

Kocan adam değilmiş.

Eşinizin sizi öyle bir duruma düşürmemesi gerekirdi.Ya da siz eşinizle bu sorunu paylaştınız mı öncesinde. Sonuçta sizide görümcenizin eşinide tanıyan eşiniz. Sizde iyi tanımadığınız biriyle neden tatile gittiniz ki zaten

Off nerden tutsan elinde kaliyo. Sırf tatil olsun diye tatile giderseniz boyleolur.ustrlikte sevmediginiz kişilerle. Siz nasıl görümceniz hakkında konusuyosaniz oda sizleilgili eşine konusuyodur. Ama madem tatildesiniz madem eşiniz sizin arkanızda duracak bı adam değil ne diye tahrik ediyosunuz. En azından eve dönmeyi bekleseydiniz. Şimdi kovuldugunuz bı ortamda napcaksiniz çok üzüldüm gercekten.

Eşiyle ilgili olan sorunlarını bilemem. Ama şu konuya yazacak tek cevabım;

Kabile hayatını kabul ettiyseniz, bir takım fedakarlıklar gerekir. Kendi işinizi görmek, düşü pratik kullanmak, kimseye yük olmamak, uyumlu olmak gibi.

Herkes kötü bir siz mi iyisiniz? Eğer öyle ise, neden katlanıyorsunuz? Gerçekten merak ettiğim için sordum.

Tatilde, genel olarak yayma ve salma tipik turist davranışlarındandır. Sizden hariç bunu da genel olarak merak ettim. Fazla mı rahat davranıyoruz?

Neden sadece eşinle tatile gitmedin, zaten böyle kalabalık aile ile tatilde nasıl dinleniyor hiç anlamadığım bir konu, böyle birilerinin kaprislerini çekersiniz, zaten görümce olması
Ayrı bir sıkıntı, neyse artık asla onlarla tatil yapmayın, tatile mi geldiniz, münakaşa yaşamaya mı? Siz de gereken dersi çıkarınız bu olayda artık

Eşiniz çok ayıp etmiş aşırı saygisiz sizi korumuyor s. Ediyor hatta
Adamin davranisini kadina yansitarak ayip etmissiniz
Bulaşıkları yikatarak, dusu uzun kullanarak ayip etmissiniz
Kadin problemli bir sey demiyor esine cok tuhaff

Bu ne cesaret sen duştayken görümcenin eşi hadi çık çık diyebiliyor senin eşinde görümcende eşek başı mi orda valla çok kınadım ben olsam kıyameti koparırdim böyle cahil yobazlarla hayat geçmez allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…