Görümcemin esinin terbiyesizligi

İnsanların içine su serpmemek için hayatınız içine başka şeyler serpiyorsunuz.
Yani yaşadığın şeyler güzel mi, yani o hödük enişte bile karısına değer veriyor
Ne yapacaksın peki, böyle sürdürecek misin evliliğini?
Bosanmasini bende bilirim ama suan okulum bitmedi bir sene daah var sonra diplomam elimde annem babamla oturamam bide onlara yuk olmak istemiyorum

Bosanma konusuna gelincede bi sey daha var cocugumu ona vermek istemiyorum kesinlikle haftada bir gun en az benden alip o sevmedigim insanlarin yAnina göturur Ben cocugumun buyuyup bunlari görmesini istiyorum

Evli bir insan için en hayırlısı eşiyle, varsa çocuklarını da alarak tatile gitmesidir.
Anne baba bile sorundur. Uyum yakalanamaz o tatil tatillikten çıkar aha böyle mahalle vari kavgaya dönüşür.
Size de ders olsun.

Bosanma konusuna gelincede bi sey daha var cocugumu ona vermek istemiyorum kesinlikle haftada bir gun en az benden alip o sevmedigim insanlarin yAnina göturur Ben cocugumun buyuyup bunlari görmesini istiyorum
Djsjdjs ha yani eşinizin tarafını görmesin diye bosanmiyosunuz. Ama boşanmayip eşinizin tarafı ile tatile gidiyorsunuz. Yazdığınız şeyde mantık var mı bir düşünün.

Ayrıca madem eşiniz böyle bir insan. Görümcenizle de aranız eskiden beri kötü. Eşi zaten kötü davranıyor. Neden tatile gidiyorsunuz? Hadi bu konuda söz hakkın yok neden oraya gidip hır gür çıkarıyorsun. Sus otur.

Hata sizde tatil diye cehenneme gitmişsiniz valla bu ne hadsizlik saygısızlık banyoda sana seslenme cesaretini nasıl verebiliyorsunuz. Kusura bakmada eşinde pek bi genişmiş. Bana eşimin yanında enişte bagıracak bana kalmadan eşim gömer o masaya onu . Eşiniz sizi kovmuş ama hala ordasınız baştan sona fiyasko valla ben olsam o masayı başlarına yıkar çeker giderdim isterse 10 çocugum olsun atlar arabaya giderdim

Birlikte neden tatile gittiniz

Zaten aranız iyi değilse tatilde ne işiniz var

Bir de Adam onların bulaşığını yıkıyorsun bari arabalarını da yıka vs derken aslında kendi eşine kızıyor muhtemelen sizin onu ezdiğinizi vs düşünüyor

Enişte birlikte gelmek istememiş görümce ara yapalım diye getirmiş sanki

Bu arada banyo işi çirkin yani o an siz de çıksanız Adamla burun buruna gelirdiniz

Görümcem bana cok tavir yapiyordu ve hic beni sevmez aramizi düzeltigimizi sandim ama öyle degilmis yoksa esine canim cicim diyen adam bana niye saldirsin Böyle kucuk sebeplerden

Adamin eşiyle kendini ne bir tutuyorsun sen? Eşi o tabi ki canim cicim der. Eşiyle kurdugu iletişimden kendine pay cikartman ne alaka? Eşine canim cicim diyen insanlar herkese karsi iyi olacak diye bir şart mi var?

O nasıl eş ya, haksız dahi olsa insan eşine bu şekilde davranmaz insan içinde

Tatile beraber geldik ve görumcem 2 senelik evli baska sehirde kaliyor ve enistem beni tanimiyor nasil biri oldugumu yani ben öyle dusunuyorum 2-3 aya bir kere görusuoz her Neyse tatile geldik adam bana o Kadar saygisizki sonucta esinin abisinin karisiyim.
Görumcem bulasiklarimi lavaboya koymus bana sormadan bosaltmis yolda getirdigimije esyalari bir gün sonrada yikiyordu lavaboda esi bagirdi birak diye !!! Ne yikiyorsun senin mi !!! Git evlerinide temizle git arabalarinida temizle !!! Böyle sert konustu bende dedim ki senin problemin degil bana hemen tepkisi > benim Problemim!!! NeYse konusmadim hic muhattap bile olmadim 2 gün gecti bu sefer su meselesi beraber bi evde kalioz ya tatilde suda hep soguk oluo ben banyodayim bagirarak Kader cikkk bende dus yapacam butun sicak suyu kendine mi alion dedi bende ciktiktan sonra su zaten soguktu dedim banyoya girio kendi kendine söylenio...
benimde tepem atti yemekte otururken görumceme dedimki seninle sonra Bisey konusacam bana dio ki ben seninle konuscak biseyim yok git onunla hallet öyle diyince bende masada kendisine dedim ki Hepsi senin yuzunden Sen beni kocana kötülemeseydin asla bana Böyle terbiyesiz olmazdi beni nerden taniyor!! Öyle tartisma basladi ve dedim ki sizinle görusmek istemiyorum esim bi saydirio bana bicak firlatcak o Derece ve enisteme o kadar iyi ki bana masada dio KALK CIK DISARI GÖZÜM GÖRMESIN SENI !!! Tabiki cikmadim kalkti esim küstü gitti suan ben anlamiyorum suclu benmisim gibi hepsi bana Tavirli
Ben şok hepsini geçtim eşinin sessiz kalması :KK57:hatta sessiz kalmamış size saydırmıș.

Bosanmasini bende bilirim ama suan okulum bitmedi bir sene daah var sonra diplomam elimde annem babamla oturamam bide onlara yuk olmak istemiyorum
Yaa lütfen kendinizi de bizi de kandırmayın okulu bitince boşanacak insan bu ayıyla tatile gitmez, oturur evinde dersini çalışır bebeğine bakar sınırlı iletişim kurar :KK66:

ya ben görumcemn eşine hatta gorumcemn tavrını bile umursamazdım da eşiminkne çok pis ayar olurdum.. ne olursa olsun haksız olsanz bile bi eş başkasınn yanında eşine öyle davranmamalı. Sonrasında başbaşayken konus.. görumcenn eşinn banyodayken kapı tıklaması sizin eşinzn buna bşy dememesi sinir bozucu.. Ama ben yine de sanırım sizin gibi davranmazdım eşime söylerdim direk. . görumcemn eşini çekerdim kenara benmle ilgili bi problemmi var derdim. . ona sorardım yani. .

Tatile beraber geldik ve görumcem 2 senelik evli baska sehirde kaliyor ve enistem beni tanimiyor nasil biri oldugumu yani ben öyle dusunuyorum 2-3 aya bir kere görusuoz her Neyse tatile geldik adam bana o Kadar saygisizki sonucta esinin abisinin karisiyim.
Görumcem bulasiklarimi lavaboya koymus bana sormadan bosaltmis yolda getirdigimije esyalari bir gün sonrada yikiyordu lavaboda esi bagirdi birak diye !!! Ne yikiyorsun senin mi !!! Git evlerinide temizle git arabalarinida temizle !!! Böyle sert konustu bende dedim ki senin problemin degil bana hemen tepkisi > benim Problemim!!! NeYse konusmadim hic muhattap bile olmadim 2 gün gecti bu sefer su meselesi beraber bi evde kalioz ya tatilde suda hep soguk oluo ben banyodayim bagirarak Kader cikkk bende dus yapacam butun sicak suyu kendine mi alion dedi bende ciktiktan sonra su zaten soguktu dedim banyoya girio kendi kendine söylenio...
benimde tepem atti yemekte otururken görumceme dedimki seninle sonra Bisey konusacam bana dio ki ben seninle konuscak biseyim yok git onunla hallet öyle diyince bende masada kendisine dedim ki Hepsi senin yuzunden Sen beni kocana kötülemeseydin asla bana Böyle terbiyesiz olmazdi beni nerden taniyor!! Öyle tartisma basladi ve dedim ki sizinle görusmek istemiyorum esim bi saydirio bana bicak firlatcak o Derece ve enisteme o kadar iyi ki bana masada dio KALK CIK DISARI GÖZÜM GÖRMESIN SENI !!! Tabiki cikmadim kalkti esim küstü gitti suan ben anlamiyorum suclu benmisim gibi hepsi bana Tavirli

Eşinize inanamıyorum. Bu erkekler evlendiklerinde eşlerini artık onların ailesi olduğunu ve namusları olduğunu artık kavrayamıyorlar. Kendi ailesini kurmasına rağmen eşlerinin her hareketini sanki annesine, babasına ya da kardeşine hakaret gibi algılıyorlar. Acınası bir durum.

Eşiniz büyümüş ama adam olamamış. Yazıklar olsun böylelerine....

Kocan vermiş yolu kusura bakma, insan karısına ses yükselttirmez, laf bile sokturmaz. Bu ayının bi dövmediği kalmış sizi.
Koca da kenan süsü, bide çık git gözüm görmesin, keşke gözünün görmeyeceği bi yere harbiden çıkıp gitseydiniz.
Oturup eniştesiyle minnoş minnoş yapsın tatilini paşa.

Önceki konularınıza da baktım. Adam sizi dövmüş, annesine, kardeşine herkese ezdirmiş, sizinle ilgilenmemiş eve uğramamış. Hiçbir zaman önceliği siz olmamışsınız. Diyorsunuz ki boşanırsam çocuğumu haftada bir kendi ailesine götürür istemiyorum. E siz kendiniz tıpış tıpış gitmişsiniz size zarar veren insanlara. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Tüm bunların olmasına izin veren sizsiniz.

Anlaşamadığımız kişilerle niye tatile gidiyorsunuz anlamadım.basta eşinizin saygısı yok size malesef.bir kerelik bulaşık mevzusu bu kadar sorun olmaz garip geldi.ortak tatilde herşeyi ortak yapıyorsanız sorun olmaz. Eşiniz size saygılı olsa kimse size saygısızlık yapamaz zaten hele dış kapının dış mandali enişte hiçbir saygısızlık yapamaz

X