- 15 Nisan 2019
- 2.101
- 18.169
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görümcem bana cok tavir yapiyordu ve hic beni sevmez aramizi düzeltigimizi sandim ama öyle degilmis yoksa esine canim cicim diyen adam bana niye saldirsin Böyle kucuk sebeplerdenEşiniz deli mi ne? Karısına saygısızlık yapılmasına ses çıkarmadığı gibi bir de insanların yanında kendi de öyle saygısız davranıyor. Yani yerinizde olsam ne halt yerseniz yeyin ben gidiyorum der, toplar çantamı giderdim. Ayrıca görümce sizi kötülememiş olabilir, masada yaptığınız şey iftiraya girebilir bu durumda. Sonuçta bilmiyorsunuz hakkınızda ne demiş ne dememiş. Belki de kocasının davranışları tamamen kendi kütüklüğündendir. Eşek kadar adamın terbiyesizliklerini niye karısına mal ettiniz? Ben de ortamdaki en masumu görümce olarak gördüm. Kadın bir şey yapmamış ki. Ya da anlatmadıklarınız mı var?
Anlıyorum ama keşke öyle girmeseymişsiniz konuya. Eşiniz suçlu burada. Çok çirkin bir tvır başkalarının ynında.Acayip sinirliydim öyle kibar konusamadim cunku buraya yazdigim gibi degil adam asiri tuhaf esine askim canim herseyini yapio bana gelince dusmanmis gibiyim sanki önceden görumcemle problemlerimiz vardi bilirsiniz görumceler nasil ayni o sekil ve ben dusunuyorum hakkimda baya konusmus yoksa adam niye saygisiz olsun bölye
Aileniz, arkadaşınız vs. yok mu? Neden tahammül ediyorsunuz bu pislik insanlara.Nereye gidecem cocukla ustune esim evde görusuruz diyor
Vine ya tatile değil gerilmeye gitmissiniz gibi. Ayrıca madem gorumcenizle aranız iyi değil neden birlikte tatil planladiniz.Tatile beraber geldik ve görumcem 2 senelik evli baska sehirde kaliyor ve enistem beni tanimiyor nasil biri oldugumu yani ben öyle dusunuyorum 2-3 aya bir kere görusuoz her Neyse tatile geldik adam bana o Kadar saygisizki sonucta esinin abisinin karisiyim.
Görumcem bulasiklarimi lavaboya koymus bana sormadan bosaltmis yolda getirdigimije esyalari bir gün sonrada yikiyordu lavaboda esi bagirdi birak diye !!! Ne yikiyorsun senin mi !!! Git evlerinide temizle git arabalarinida temizle !!! Böyle sert konustu bende dedim ki senin problemin degil bana hemen tepkisi > benim Problemim!!! NeYse konusmadim hic muhattap bile olmadim 2 gün gecti bu sefer su meselesi beraber bi evde kalioz ya tatilde suda hep soguk oluo ben banyodayim bagirarak Kader cikkk bende dus yapacam butun sicak suyu kendine mi alion dedi bende ciktiktan sonra su zaten soguktu dedim banyoya girio kendi kendine söylenio...
benimde tepem atti yemekte otururken görumceme dedimki seninle sonra Bisey konusacam bana dio ki ben seninle konuscak biseyim yok git onunla hallet öyle diyince bende masada kendisine dedim ki Hepsi senin yuzunden Sen beni kocana kötülemeseydin asla bana Böyle terbiyesiz olmazdi beni nerden taniyor!! Öyle tartisma basladi ve dedim ki sizinle görusmek istemiyorum esim bi saydirio bana bicak firlatcak o Derece ve enisteme o kadar iyi ki bana masada dio KALK CIK DISARI GÖZÜM GÖRMESIN SENI !!! Tabiki cikmadim kalkti esim küstü gitti suan ben anlamiyorum suclu benmisim gibi hepsi bana Tavirli
Tabiykide ne kadar hatam olsada kapatmaya calismasi gerekirken bicak elinde bana defol git diyorAnlıyorum ama keşke öyle girmeseymişsiniz konuya. Eşiniz suçlu burada. Çok çirkin bir tvır başkalarının ynında.
Zaten bundan sonra olmaz Öyle Bisey aslaVine ya tatile değil gerilmeye gitmissiniz gibi. Ayrıca madem gorumcenizle aranız iyi değil neden birlikte tatil planladiniz.
Banyoda çabuk çık vs diye seslenmesi çok çok çirkin bilmiyorum ama banyo mahrem bi alan görümce eşini bırak kimse ben banyodayken bana öyle seslenmemeli. Kendi eşine söyleyebilir içerde fazla kaldiysam ya da görümcem eşime söyler o söylerbana falan ama bu hiç olmamış . Eşinizin sonradan resmen kovmasi çok çirkin . Bu şartlarda bırak gorumceyi eşimle bile tatile çıkmam.
Cocugum var öyle insanlarin icine su SerperimAcikcasi ben boyle esi hayatimda tutmam gorumcemin esi bana boyle davranirken tepkisiz kalan yetmeyip beni masadan kovan adami bosardim
Bakın neden adama sinirlenmek yerine görümceye illa bi taş atıyorsunuz adam terbiyesiz işte . Ahlak yoksunu. Görümce bişey demiş veya dememiş adam şuan bu yaptıkları aşşşırı derecede terbiyesizce. Eşinize anlattınız mı banyo olayını? Bulaşık olayını?Görümcem bana cok tavir yapiyordu ve hic beni sevmez aramizi düzeltigimizi sandim ama öyle degilmis yoksa esine canim cicim diyen adam bana niye saldirsin Böyle kucuk sebeplerden
Anladım. Ama yine de görümceyle "eşine ne anlattın" şeklinde suçlayıcı konuşmakla hata etmişsiniz.Görümcem bana cok tavir yapiyordu ve hic beni sevmez aramizi düzeltigimizi sandim ama öyle degilmis yoksa esine canim cicim diyen adam bana niye saldirsin Böyle kucuk sebeplerden
Esime anlattim ilk önce sus dedi duymamazliktan gel gelirdim belki o adama deger vermeseydi ama maalesefSiz önce eşinizle konuşup rahatsız oluyorum güzelce uyar diyecektiniz ,madem görümce ve eşiyle samimi değilsiniz aranızda sorun var eşiniz böyle yanlı neden tatile çıktınız ki hep beraber
Çocuğunuz eşiniz sizi elinde bıçak varken kovarken neredeydi? Çocuk varmış. Daha önce de şiddet görmüşsünüz.Cocugum var öyle insanlarin icine su Serperim
Cocugum var öyle insanlarin icine su Serperim
Ailesine gelince hep Ben sucluyumAnladım. Ama yine de görümceyle "eşine ne anlattın" şeklinde suçlayıcı konuşmakla hata etmişsiniz.
Burada en suçlu kişi eşiniz yine de. Nasıl bu kadar saygısız olabiliyor size karşı? Hep mi böyle bu adam?