• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖRÜMCEMİN EŞİ...

Zumra24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
11
3
3
34
Selam arkadaşlar. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Çok güzel giden bir evliliğim var Allaha şükür. Fakat benim bi görümcem var eşimin ablası. Bu görümcemin eşini benim eşim çok seviyor. Zamanında ona çok yardımı dokunmuş iyi bir insan. Biz evlenirken de maddi yönden çok yardımcı oldu sağolsun. Ama şöyle bir sıkıntı var. Biz görümceme oturmaya gittiğimizde eşi kaçamak bakışlarla bana bakıyor ve ben rahatsız oluyorum. Ben tesettürlü biriyim. Bir erkeğin nefsini kabartacak bir giyime sahip değilim. (Gerçi onların nefsi açıklığa kapalılığa bakmıyor) Neyse Ben başta yanlış anlıyorumdur dedim bir kaç kez denedim baktım kaçamak kaçamak bakıyor ortamda. Eşime söylemeyi düşündüm sonra vazgeçtim. Rahatsızlık duya duya görümceme gittim hep. Ama artık dayanamadım dün gece eşime anlattım. Tabi çok üzüldü. Ona yakıştıramadı. Sizce eşime söylemekle doğrumu yaptım? Ve de görümceme bir daha gitmemek olmaz ama hiç gidesim gelmiyor ne yapmalıyım ki sizce? Fikirlerinizi bekliyorum canlar sağolun şimdiden

keşke söylemeseydiniz ama yapacak birşey yok.siz yinede sözlerinize ve giyiminize dikkat edin fazla gidip gelmeyin.ama tamamen de mesafe koymayın.benim görüşüm bu.kötü niyetli olmayabilir

Yanlış yapmışsın.Emin olmadığın birşey.Gayri ihtiyarı gözgöze gelmiş olabilirsiniz.Sen nasıl farkediyorsun sana baktığını.Veya senin dediğin gibi oldu diyelim.Herşey,hele ki böyle şeyler hemen erkeğe söylenmez.Mesafe koyar,bir bahane uydurur gitmezdin.Şimdi kocan bunu hazmedemeyecek,içi içini yiyecek.

Selam arkadaşlar. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Çok güzel giden bir evliliğim var Allaha şükür. Fakat benim bi görümcem var eşimin ablası. Bu görümcemin eşini benim eşim çok seviyor. Zamanında ona çok yardımı dokunmuş iyi bir insan. Biz evlenirken de maddi yönden çok yardımcı oldu sağolsun. Ama şöyle bir sıkıntı var. Biz görümceme oturmaya gittiğimizde eşi kaçamak bakışlarla bana bakıyor ve ben rahatsız oluyorum. Ben tesettürlü biriyim. Bir erkeğin nefsini kabartacak bir giyime sahip değilim. (Gerçi onların nefsi açıklığa kapalılığa bakmıyor) Neyse Ben başta yanlış anlıyorumdur dedim bir kaç kez denedim baktım kaçamak kaçamak bakıyor ortamda. Eşime söylemeyi düşündüm sonra vazgeçtim. Rahatsızlık duya duya görümceme gittim hep. Ama artık dayanamadım dün gece eşime anlattım. Tabi çok üzüldü. Ona yakıştıramadı. Sizce eşime söylemekle doğrumu yaptım? Ve de görümceme bir daha gitmemek olmaz ama hiç gidesim gelmiyor ne yapmalıyım ki sizce? Fikirlerinizi bekliyorum canlar sağolun şimdiden
Söylemen iyi olmuş elbette.
Eşin başka bişi demedi mi sadece üzüldü mü anlamadım..

Madem eşinize anlattınız birdahaki gittiğinizde eşiniz dikkat etsin bakalım sizemi öyle geliyor yoksa gerçekten rahatsız edici bir durum varmı ,ona göre aranıza mesafe koyarsınız

Bence de hemen itham etmek yerine eşin de bir gözlemlesin.
Belki de sen yanlış anlamışsındır.
Eğer öyleyse de mesafeyi koyarsınız.

Bazi seyler ortamina gire degisir enisteniz konusurken yuzunuze bakmiyor mu? Yada toplu sohbetlerde siz hic mudahil olmayip kosede dinlediginiz icin surekli bakiyor olabilir esi sizin yaninizdadir ondan gozu kayiyor olabilir iyice emin olmadan boyle birseyi esinizle paylasmaniz resmen bombayi ateslemis Allah sonunu hayir etsin

Eşim üzülmekle kalmadı tabiki. Ama kalkıpta ablasın söyleyemez. Görümcemin eşi kasap bize her ay düzenli et tavuk vs. Verir. Eşimde kalktı tüm buzluğu boşalttı. Böyle bi insanın verdiğini boğazımdan sokmam ben bitmiştir dedi. Tabiki tepki verdi. Ama oda şuan ne yapacağını bilemiyo.

tabiki hoş değil sana kaçamak şekilde bakışlar atması
ama bunu eşine anlatmakla olayı büyütmüş olmuşsun
ortada taciz yok
rahatsız etmek yok
ima lı sözler
vurgular
asılmak yok
bazı şeyleri kadınlar
KENDİNE SAKLAMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM
bak yaptığını tasvip etmiyorum o adamın
ama seninde otobüste ellenmiş taciz edilmiş gibi bunu şikayet konusu haline getirmen hatalu olmuş
3 MAYMUNU OYNAMAN LAZIMDI

GEREKİRSE SAFLIĞA KERİZLİĞE YATMALIYDIN

sonuçta daha fazlasına cesaret edemezdi

şimdi resmen kulağa
KARPUZ KABUĞU KAÇIRMIŞ OLDUN

hiç hoş değil
akrabalar arasında böyle şüphelerin olması

Ben baya gözlemledim hemen eşime söylemedim. Dediklerinizin hepsini düşündün. Günahını almak istemediğim için bekledim. Yanlış anlıyor olabilirim dedim. Ama uzun bir süre gözlemledikten sonra bu kanıya vardım ve rahatsız olduğumu eşimle paylaştım. Başka çare bulamadım

ÇOK KÖTÜ BİŞEY YAA AMA KEŞKE EŞİNE SÖYLEMESEYDİN O PİS ADAMA RAHATSIZ OLDUĞUNU TEPKİNLE GÖSTERSEYDİN NE BİLİM HİÇ KONUŞMA MESELA BİLEMEDİM YAA :(

Bence en güzelini yapmşsın kardeş. Benim de başıma bu tür şeyler geldi ama söyleyemedim .(Akraba değildi)

Bir kaç bakış diyorsunuz ama bir kaç bakış değil bu. Bende emin olmadan eşime söylemek istemediğim için bekledim baya bekledim. Ne zaman emin oldum o zaman eşime söyledim. Yoksa Allah korusun kimsenin günahını almak istemem. Uzun süre beklemenin sonunda eşime söyledim.

Eşim üzülmekle kalmadı tabiki. Ama kalkıpta ablasın söyleyemez. Görümcemin eşi kasap bize her ay düzenli et tavuk vs. Verir. Eşimde kalktı tüm buzluğu boşalttı. Böyle bi insanın verdiğini boğazımdan sokmam ben bitmiştir dedi. Tabiki tepki verdi. Ama oda şuan ne yapacağını bilemiyo.

Biraz acele etmişsin aslında eşine söylemekte...

çok sık gidip gelmeyin ..

mesafenizi koruyun ..

o sizin enişteniz ..

dilerim yanılıyorsunuzdur ..

Back