- 1 Ocak 2017
- 59
- -64
- 88
- 38
- Konu Sahibi Jasmine2020
Merhaba arkadaşlar sizlere sıkıntılı olduğum bir konudan bahsetmek istiyorum ben 9 senelik evliyim yaklaşık 1.5 sene önce rabbim bir evlat nasip etti ve kızım oldu..Eşimin ailesi çocuğum doğduğundan beri yok zayıf yok bilmem ne diyerek bir sürü imada bulundu..Her çocuk kilolu olacak diye bişey yok dediğim de saygısız ben oldum..Neyse gel zaman git zaman evladım öyle böyle çok şükür büyüdü ve görümcem benim çocuğumu ne zaman görse gel kuçu kuçu diyerek tabiri caizse köpek gibi çağırdı her ne kadar uyarıp bidaha söyleme desem de sanki gicikligina yaparmiscasina tekrar etti..En sonunda eşim seni bu çocuğun yüzüne hasret bırakırım deyince elini poposuna kadar indirip çokta umrumda diyerek hareket yaptı...Benim çocuğuma söylediği gibi kendi yeğeninin çocuğuna da aynı şeyi söylediğini dile getirdi çoğu kez..Ama beni başkaları ilgilendirmez beni kendi çocuğum ilgilendirir diye söyledim..Ve en son geçtiğimiz kurban Bayramı'nda hiç bir şekilde eşim bayramlasma ya falan gitmedi bizi arayıp ne oldu neden gelmedinz dediğinde eşim artık gözümde pul kadar değeriniz yok deyip yüzüne kaaptti telefonu..Sizce abartıyor muyuz yoksa kızmak da sonuna kadar haklı miyiz
Son düzenleme: