zaten ilk aradığındada annem oğlunu görsün bi dedi..Geçen günde ben kitap okumayı sevdiğimden bahsediyorum bi konu geçmişti.Şiirleri şairleri takip ederim dedim ama eşim çok ilgi duymaz dedim.orda hemen zaten siz biçok konuda zıtsınız bana göre dedi..o kitaplarla ilgilenmez sen seversin.o daha matematiksel düşünür sen duygusal der gibi bişeyler söylendi.şok bir yüz ifadesiyle öylemi deyip geçiştirdim.Başka hangi konularda zıt olduğumuzu düşünüyorsun acaba diye bile soramadım.
Siz gayet normalsiniz ama cvp verin susmayin. Insan bazen o an ne diyeceğini bilemiyo ama siz sustukca abartmislar. Onun ne haddine ki evde yenen yemege, birbirinin uyumlu olmasina zit olmasina kadar karisiyo. Vallahi ben sinir oldum :)Bunu söylemenin çok normal olduğunu düşünüyorlar.Herkesin içinde pat diye söylüyor birde.o an yaşadığım şoktan cevapta veremiyorum.Öyle bi hale geldimki acaba anormallik bendemi diye düşünüyorum.
birebir aynı sözleri duyuyorum bende. O yüzden gitmediğim gün kendimi suçlu hissediyorum.Aynısı ya.Bir keresinde hiç unutmam iki gün önce biraradaydık yeni evlenmiştim o zaman. İki gün geçti aradan kv beni aradı. Napıyorsun hiç sesin çıkmıyor demişti. Bende iki gün önce beraber değilmiydik demiştim verdiğim ilk ve tek cevap sanırım. Birde şey var bizimkilerde mesela gideriz oturmaya ayy iyiki geldiniz siz gelmeseniz sıkıntıdan patlıyoruz çok canımız sıkılıyor diye duygu sömürüsü yapıyor kv. O yüzden iki güne bir ordayız. Bazen bende çok sıkılıyorum keşke bir işim olsa bahanem olurdu ama onuda bulamadım.
Ama bu ogulculuk evlendikten sonra oluyo genelde sanki. Yada bana mi oyle geliyo. Evlenmeden ogullari eve gec gelir surekli disarda kahvede gezmelerde yatmadan yatmaya ogullarini gorurler merak edip aramazlar bile, ama evlenince bi kiymete binerBen direk koskoca adam aç kalırmı o ya gibi şeyler söylüyorumçok sinir bozucu geliyo o tarz ne yedin doydun mu gibi konuşmaları...bizim ülkedede hep bi oğulculuk varya el bebek gül bebek durumları...
kendime o kadar çok kızıyorumki....o an cevap vermediğim için.Başka bi günde bana ayy canım yanlış anlama ama kardeşimin seninle evlenmesine başta çok şaşırdım.neden diye sordum bende.Hani uzak şehirler..nerden nereye...o burdan biriyle evlenir sandım ben diyor gülerek.Nasip böyleymiş. kader deyip sustu sonra.Babasıda orda.evet dedim insan bilemiyor kaderin kimde olduğunu.yine ben konuyu kapattım.Halbuki deseydim bunu çok fazla dile getiriyosun.memnun değilmisin kardeşinin yaptığı evlilikten ? ama ahh işte hep sonradan söylemem gerekeni düşünüyorum.Keşke biraz hazır cevap olabilseydim.Siz gayet normalsiniz ama cvp verin susmayin. Insan bazen o an ne diyeceğini bilemiyo ama siz sustukca abartmislar. Onun ne haddine ki evde yenen yemege, birbirinin uyumlu olmasina zit olmasina kadar karisiyo. Vallahi ben sinir oldum :)
çünkü bana hep annem kızım sessiz kal aman problem olmasın. bi problem olursa daha o evlilikten hayır gelmez gibi konuşmalarda bulunuyor.Çocukluğumdan beri hep haklıyken haksız gibi davranmak öğretildi bize.Susmak...alttan almak...sessiz ve ezik kalmak...Sonrada işte böyle sözlere maruz kalıp içime atıyorum.Eşimde asla beni anlamaz zaten hep ailesine hak verecek bi yapısı var.Ne acı.Baştan aylarca neden ses cikartmiyorsunuz ben onu anlamiyorum. Hafta 7 gun zaten 4 gun oraya gidiyorsunuz sen anlatirken daraldim yemin ederim.
birebir aynı sözleri duyuyorum bende. O yüzden gitmediğim gün kendimi suçlu hissediyorum.
eşim ailesine aşırı düşkün ve toz kondurmuyor..malesef.iki arada bir derede kaldım.Bence eşinizde sorun var ya. Bi sorar iki sorar sert çıksın bu kadar rahatsızsa. Siz de tatlı tatlı söyleyin söyleyeceğinizi. Siz zıtsınız deyince ee işte aşk zıt kutupları birbirine çeker deyin geçin lafın ardını arayacağınıza ya da susacağınıza. Böyle haftada 4 gün onlara gidip susmakla hayat geçmez vallahi
eşim ailesine aşırı düşkün ve toz kondurmuyor..malesef.iki arada bir derede kaldım.
Sesinizi çıkaracaksınız o zaman. Susup oturup sadece görümcenizi suçlayarak olmaz. Asıl suçlu eşiniz malesefeşim ailesine aşırı düşkün ve toz kondurmuyor..malesef.iki arada bir derede kaldım.
Niye soramadınız.zaten ilk aradığındada annem oğlunu görsün bi dedi..Geçen günde ben kitap okumayı sevdiğimden bahsediyorum bi konu geçmişti.Şiirleri şairleri takip ederim dedim ama eşim çok ilgi duymaz dedim.orda hemen zaten siz biçok konuda zıtsınız bana göre dedi..o kitaplarla ilgilenmez sen seversin.o daha matematiksel düşünür sen duygusal der gibi bişeyler söylendi.şok bir yüz ifadesiyle öylemi deyip geçiştirdim.Başka hangi konularda zıt olduğumuzu düşünüyorsun acaba diye bile soramadım.