Görümcemin davranışları normalmi sizce.?

2 Gün görmeyince acsizliktan öldügünümü sanmisda görmek istemis hanim efendi?
Kiskaniyor ne yazikki, paylasamiyor oglunu onun icin birbirinizin uyumsuz oldugunu dile getirmiski mutsuz olasiniz oda amacina ulasmis.

Baştan aylarca neden ses cikartmiyorsunuz ben onu anlamiyorum. Hafta 7 gun zaten 4 gun oraya gidiyorsunuz sen anlatirken daraldim yemin ederim.

Siz gayet normalsiniz ama cvp verin susmayin. Insan bazen o an ne diyeceğini bilemiyo ama siz sustukca abartmislar. Onun ne haddine ki evde yenen yemege, birbirinin uyumlu olmasina zit olmasina kadar karisiyo. Vallahi ben sinir oldum :)

birebir aynı sözleri duyuyorum bende. O yüzden gitmediğim gün kendimi suçlu hissediyorum.

Ben direk koskoca adam aç kalırmı o ya gibi şeyler söylüyorum çok sinir bozucu geliyo o tarz ne yedin doydun mu gibi konuşmaları...bizim ülkedede hep bi oğulculuk varya el bebek gül bebek durumları...
Ama bu ogulculuk evlendikten sonra oluyo genelde sanki. Yada bana mi oyle geliyo. Evlenmeden ogullari eve gec gelir surekli disarda kahvede gezmelerde yatmadan yatmaya ogullarini gorurler merak edip aramazlar bile, ama evlenince bi kiymete biner

Siz gayet normalsiniz ama cvp verin susmayin. Insan bazen o an ne diyeceğini bilemiyo ama siz sustukca abartmislar. Onun ne haddine ki evde yenen yemege, birbirinin uyumlu olmasina zit olmasina kadar karisiyo. Vallahi ben sinir oldum :)
kendime o kadar çok kızıyorumki....o an cevap vermediğim için.Başka bi günde bana ayy canım yanlış anlama ama kardeşimin seninle evlenmesine başta çok şaşırdım.neden diye sordum bende.Hani uzak şehirler..nerden nereye...o burdan biriyle evlenir sandım ben diyor gülerek.Nasip böyleymiş. kader deyip sustu sonra.Babasıda orda.evet dedim insan bilemiyor kaderin kimde olduğunu.yine ben konuyu kapattım.Halbuki deseydim bunu çok fazla dile getiriyosun.memnun değilmisin kardeşinin yaptığı evlilikten ? ama ahh işte hep sonradan söylemem gerekeni düşünüyorum.Keşke biraz hazır cevap olabilseydim.

Baştan aylarca neden ses cikartmiyorsunuz ben onu anlamiyorum. Hafta 7 gun zaten 4 gun oraya gidiyorsunuz sen anlatirken daraldim yemin ederim.
çünkü bana hep annem kızım sessiz kal aman problem olmasın. bi problem olursa daha o evlilikten hayır gelmez gibi konuşmalarda bulunuyor.Çocukluğumdan beri hep haklıyken haksız gibi davranmak öğretildi bize.Susmak...alttan almak...sessiz ve ezik kalmak...Sonrada işte böyle sözlere maruz kalıp içime atıyorum.Eşimde asla beni anlamaz zaten hep ailesine hak verecek bi yapısı var.Ne acı.

birebir aynı sözleri duyuyorum bende. O yüzden gitmediğim gün kendimi suçlu hissediyorum.

Bu düzen nasıl değişir bilemedim. Keşke bir iş güç bir meşgale olsa bahane eder gitmezsin. Yoksa gerçekten can sıkıcı oluyor bu tavırlar.

Bence eşinizde sorun var ya. Bi sorar iki sorar sert çıksın bu kadar rahatsızsa. Siz de tatlı tatlı söyleyin söyleyeceğinizi. Siz zıtsınız deyince ee işte aşk zıt kutupları birbirine çeker deyin geçin lafın ardını arayacağınıza ya da susacağınıza. Böyle haftada 4 gün onlara gidip susmakla hayat geçmez vallahi

Hiç o güzel canınızı sıkmayın.
Gittiğinizde iş yapmayın.
Soğuk durun ama sorularına gayet sıcak cevap verin.
Görümceniz size laf mı sokuyor. O an ama arayı sakın açmayın o an sizde vurucu tim gibi laflarınızı sokun.
Ayrıca şunu unutmayın şu hayatta sizden daha önemli kimse yok.
Sizi görümceniz çok zorluyorsa açık açık hoşlandığızı sizi geren şeyleri söyleyin ve bir daha yapmamasını rica edin.
Ayrıca şu kv evine gidince hizmetci gibi sürekli iş yapmak zorunda değilsiniz.

eşim ailesine aşırı düşkün ve toz kondurmuyor..malesef.iki arada bir derede kaldım.

eşim ailesine aşırı düşkün ve toz kondurmuyor..malesef.iki arada bir derede kaldım.

Niye bu kadar pasifsin sadece onun mu ailesi var? Baskın ol biraz. Başbaşa olmak istiyorum evimde olmak istiyorum de açık açık. Eşin senle bu yüzden kavga edecekse de etsin. Böyle huzursuz ömür geçer mi yer bitirir insanı.

Eşinin ailesine boşuna bilenme arkadaşım , sorun senin dengeyi sağlayamayan kocan.Yaptıkları psikolojik şiddet.Vıdı vıdı insanın kafasını yiyorlar sürekli.Hayır , ona mı kalmış sizin kişiliklerinizi kıyaslayıp değerlendirmek zıtsınız falan diye.Eşini seviyorsan politik ol , onları sevmiyorum falan sakın deme.Yavaş yavaş da görüşmeyi azalt.

Sorunlarınızı da onlara yansıtmayın.Eşini tek yollama , özel hayatınızı anlatamasın eşin onlara.Eşine çok gıcık oldum.Kusura bakma ama kişiliksiz erkekler bu pozisyona sokuyor karısını.

Sesinizi çıkaracaksınız o zaman. Susup oturup sadece görümcenizi suçlayarak olmaz. Asıl suçlu eşiniz malesef

Niye soramadınız.

Bence herkeste olan gorumce modeli benimde kv her gittigimizde ac misiniz der hayır yedik deriz defalarca sormaya devam eder. Huyu boyle deyio gececeksin

Okumadım ama net cevap görümceler hep böyle sorunlu yok canım nerden çıkardın herkes öyle değildir diyende gorumcedir ve sorunludur kendi haline bırakmanız önerilir

Gerçekten görüntülü konuşmanın ortasına gayet rahat biçimde naber diye dalıp biz de ekmek soğan yedik yauuuvvv bugün de doyduk çok şükür deyip benim de şu işim vardı hadi görüşürüz deyip çıkın gidin. Sonra da eşinize karşı hiçbir şey olmamış gibi davranın. Eğer o tribe girerse de hayırdır sende bi hal var deyin. Anlatırsa da onun dedikleri çok mu normal. Ben de insanım fazla kaşımamak lazım deyin, az korksun ve şimdiden tavrınızı belli edin. Sizi sessiz bulmuşlar zaten. En kötü boşanırım uleeeyyn deyin kendi kendinize. Bu düşünce insanı aslında kimseye mecbur olmadığını hatırlatıyor ve kendiniz gibi olabiliyorsunuz..

Defalarca sormasına sinirlenmeyin ya benim erkek kardeşimin de çok sıkıntılı sağlık sorunları oldu hala kontrolleri devam eden bende çok ufak bir meselede bile 10 kere sorarım. Zıt olmanızda bir şey yok bence gerçekten zıt kutuplar birbirini çeker ben olsam umarsamam bu konuyu. Tek sıkıntı sürekli birlikte olma beklentileri onuda bir bahane ile azaltabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…