- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi KelebeksiRY
Kızlar herkese selam bu bölüme ilk kez yazıyorum. Benim eşimin iki kız kardeşi var büyük olan ablası yurt dışında yaşıyor ve 10 gün önce falan kısmi felç geçirdi o yüzden eşimin ailesi Fransada şuan. Küçük görümcem de 8 buçuk aylık hamile. Eşi olacak hayvan herif kızı bayramda köye götürmüş, ve orda ailesiyle kavga edince kıza demedikleri kalmamış. Akşam eve gelince de görümcemin sancısı tutunca hastaneye gitmişler ve her ihtimale karşı yatış verilmiş. Tabii bunları bize söylemedi çünkü eşi telefonunu almış ve eğer abin veya ailen duyarsa çocuğu sana göstermem vb konuşmuş ve sanırım biraz itip kakmış hayvan. Neyse bir şekilde kızcağız bize ulaştı bizde haftaya gidip onu ordan alacağız. Neden haftaya derseniz eşim maalesef 1 yılı doldurmadığı için senelik izin alamıyor. Şuan eşinin, bizim bildiğimizden haberi yok. Tabii ki boşanma davası açacak hatta bizim yanımıza başka şehire alacağız onu da bebeğini de sizlere sorum şu, sadece kolund abir morluk oluşmuş ama onun için darp raporu alamamış boşanma davasında yeterli delil olmazsa ve kendisi de şuan çalışmadığı bir süre de çalışamayacağı için velayetin babaya verilmesi gibi bir durum olabilir mi? Derdimiz kızımızı o hayvandan kurtarmak ve tabii minik bebeğimizi. Yardımcı olursanız çok memnun oluruz. Birde gidince herşeyi bilip susan ' Oğlum iyi sustur abisi duyarsa seni de mahveder onu da burda bırakmaz aman haa' diyen o kayınvalide denilen anne bozuntusuna bir güzel saydırıp yüzüne tükürmek istiyorum bunun davaya kötü etkisi olur mu ?