- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi The Calender
-
keşke herşey empatiyle hallolsa...eşide öyle yapar mıydı acaba
Kesinlikle doğru yoldasın. Hiç yorum yapma bence kendi aralarında napıyolarsa yapsınlar. Bişey dersin seni suçlarlar. İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Hep suçlanacak birini arar. Ama sen karışmazsan hiçbir şey söylemeye hakları yok. Bak ne guzel masallah bir bebeğin var. Onunla geçirebildiğin en guzel vakitlerini gecır, bebegın buyumesini keyifle izle ve dua et Allâhaçok sağol cnm bunları duyunca doğru yoldayım diyorum hepimizin gönlüne göre versin RABBİM......
kararımı verdim kesinlikle karışmayacağım...bunların mükafatını İNŞALLAH görürüm....vicdanım böyle daha rahat en azından......Kesinlikle doğru yoldasın. Hiç yorum yapma bence kendi aralarında napıyolarsa yapsınlar. Bişey dersin seni suçlarlar. İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Hep suçlanacak birini arar. Ama sen karışmazsan hiçbir şey söylemeye hakları yok. Bak ne guzel masallah bir bebeğin var. Onunla geçirebildiğin en guzel vakitlerini gecır, bebegın buyumesini keyifle izle ve dua et Allâha
Göreceksin emin ol. Allah hiç kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. Ki bu dünyada hakkın kalsa nolur ki. Öbür dünyası da vsr bu işin. Sen gönlünü ferah tut. En önemlisi üzülüp kendini yıpratma. Hatta herzamankinden daha iyi ol. Herkes seni güçlü görsünkararımı verdim kesinlikle karışmayacağım...bunların mükafatını İNŞALLAH görürüm....vicdanım böyle daha rahat en azından......
bir kurtu sakinleştirici içsem bu kadar tesirli olmazdı çok sağol.....Göreceksin emin ol. Allah hiç kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. Ki bu dünyada hakkın kalsa nolur ki. Öbür dünyası da vsr bu işin. Sen gönlünü ferah tut. En önemlisi üzülüp kendini yıpratma. Hatta herzamankinden daha iyi ol. Herkes seni güçlü görsün
Ne demek insanlık ölmez hiçbirzaman benm nebzemde. Nezaman istersen buralardayım. Lafı bile olmaz...bir kurtu sakinleştirici içsem bu kadar tesirli olmazdı çok sağol.....
benimde hazımsızlığım bunaydı cnm altın kredisini biz ödedik biz yaptık evlenirken herşeyi, birde parazit olmasalar bari kaynıma herşey yapılmış zamanında bize bişey yok diğer kaynımada zamanında çekemediği kredi için araba parası yollanmiş eee bizim başımız kelmi daha doğrusu eşimin....şimdide eşim bu fedakarlığı yapmak istiyor asla engellemeyeceğim ama içimden annesine hakkımıda helal edermiyim bilmem....Canim rabbim sana bebegini bagislasin, masallah iyi bakmissin. Benm kaynana ve kayinpeder ayri kayinpederi tanimiyrm bile. Dugunu kredi cekip ysptik. Kaynanamin bir kurusu gecmedi takacaklari takiyi bile eline verdi esim. Evliyiz kardesinin dersane parasi otekinin harc parasi kilik kiyafetleri yine esim karsiliyor. Esim annesine kardesim yirmi dort yasinda bi ise girsn calissin para biriktrsn nssil evlenecrk. Yarin obur gun dedi. Kaynanamn dedigi yeter ki evlrnmek istesn iki arsa satarz gerekeni yaparz. E simdi sorarim size bu cocuk uvey miydi universitede burslarla kendi okudu ev kendimiz tutup dayadik dosedik. Cocugumuz dogdu halen kredi borcu mobilya taksiti oduyoruz. Yeri gelince ihtiyaclarini da karsiliyrz. Bisey yapmamasina kizmiyrm evlat ayrimi yapmasna kiziyrm.
çok şükür,kanserden korktuk eşim ameliyattan sonra düzeldi ama obsesyon sıkıntılarıyla boğuşuyor şuan ilaç kullanıyor ama bugünümüzede şükür....bebişimde iyi motor gelişimi falan fena değil,her ikisi içinde yeterince korku yaşadım ama çok şükür ikiside yanımda.....bunların hepsimi düşüncesiz yaaa , albirini vur ötekine
sanırım bebeğiniz ve eşiniz iyi çok şükür
çok şükür,kanserden korktuk eşim ameliyattan sonra düzeldi ama obsesyon sıkıntılarıyla boğuşuyor şuan ilaç kullanıyor ama bugünümüzede şükür....bebişimde iyi motor gelişimi falan fena değil,her ikisi içinde yeterince korku yaşadım ama çok şükür ikiside yanımda.....
kocam biraz benim gözümden görebilse zaten sorun olmaz ama tabiki göremiyor herşeyden evvel erken doğum riski olan gelinini bu kadar sıkıntıya sokan bir kv ye ne denir ki başka... sanki 2 ay beklese nolurdu...iş en başından vahim zatende işte böyleler ve değiştiremiyorsun bu bencilliği.....Seni hamileliginde bu kadar yipratmaya kimsenin hakki yok!! Iyi ki hamileligim boyunca kimsenin yuzunu gormeyecek kadar uzaktaymisim.. yoksa benimkileri de seninkilerle ayni kefeye koy yani. Cok terbiyesiz ve vicdansiz senin kv. Kocan da annesinin ayibini goremiyir ne yazik.. ayni benim koca, ayni benim kv, ayni benim kayinlar!!!!!!
Ver yesin; ört uyusun!!!
çok haklısın ilk fırsatta araba alacağım diyordu bende ev alalım diyordum ...şimdi destekleyeceğim alsın ve onu ödemekten kahramanlık yapmasına fırsat kalmasın....çok şükür canımmm
eşinin düşünmeden para vermelerini kesmek için onu borca sokacaksın ben 10 yıldır öyle yapıyorum
ve çok şükür bugunkü durumumuza . tecrübeyle sabittir
Kaynanan arabasini satsn az keyif yapsn gorumcenin ameliyat parasini odesin. Bak oglu evlenmis cocugu olmus bir aile olmus artik. Otuz bin ne demek . otuz kurus eksik olsun dolmusa binemiyoruz. Az para mi yazik gunah ya., sende uzme canini bu dunyanin otesi de var, esin bu parayi verirse senle bebeginin rizkini vermis olacak. Anladigim kadaryla ihtyaclari yok. İyi niyeti suistimal etmek kaynananin yaptigi. Ne diyim . ihtiyaci olsa gercekten sen zate . Buraya bu konuyu bile acmszdn diye dusunuyorum. İnsan doluyo kendi annesine kardesine bile anlatamiyo . ici sisiyo insanin. Sen yogunlugunu yine de kocana bebegine ver canim.bebeğim 34 haftalıkken doğdu bu kadar sıkıntının üstüne sütüm de az geldi ardına 1,5 aylıkken yavrum,babamı kaybettim zaten kanserdi ölüm döşeğindeymiş benden gizledi annemler erken doğum riskim olduğu için..... bu sıkıntıların üzerine sütüm az geldi , sezaryandı doğumda o çok bilmiş pinti ama paragöz kv bana mama parasını ima eder gibi konuşuyor ya,bana kendini çok tasarruflu gösterme çabasında ,anne sütü ver sakın mamaya düşmesin diyor ya gırtlağını sıkasım geliyor bazen.....
Asla degismezler.. Beles kapi cok tatli geliyor. Bastan tattirmamak lazim kayinlar gibi. Her evde bitane yolunan kaz oluyor ya. Yolunmayanlarin karilari hindi gibi kabarir gezer bi de havalarindan da gecilmez. Bu boyle maalesef..kocam biraz benim gözümden görebilse zaten sorun olmaz ama tabiki göremiyor herşeyden evvel erken doğum riski olan gelinini bu kadar sıkıntıya sokan bir kv ye ne denir ki başka... sanki 2 ay beklese nolurdu...iş en başından vahim zatende işte böyleler ve değiştiremiyorsun bu bencilliği.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?