- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
- Konu Sahibi The Calender
-
evet aynen bu fedakarlığı yapmaktan kaçmam çünkü sağlık ...sadece diğerlerinin kullanmaya çalışması üzüyor beni sadece eşime yüklemeye çalışıyorlar işte....
malesefBen olsam kocama izin vermezdim. Satsın arabasını ödesin. Kızından kıymetli mi?
Sizi çok güzel sömürüyorlar.....
yani bu erkekler hep tek taraflı düşünüyor.işte o da ayrı ama burada kimsesi yok eşimin de gönlü tek yaşamasından yana değil kaynımın.....fazla merhametliyiz zaten ortada değilmi....elini verip kolunu kaptırma meselesi hep bizden hep bizden artık benimde canıma tak dedi ama eşime değil ailesine tepki vereceğim daha çok.....
konserve yapar sağolsun hiç ne kadar tuttu demez ama eminim parasını fazlasıyla eşim yollar bana söylemez.....kaynımda yapar ALLAH için ne eksikse üstüne düşeni yapar bizim ikimizinde sağlık sorunu olduğunda yani ameliyatla doğumumda çok koşturdu sağolsun....yani bu erkekler hep tek taraflı düşünüyor.
Senin ailenden biri olsa emin içi o kadar rahat eder ki tek yaşamasına aklına bile gelmez. Ama kendileri olunca..
Yardımları oluyor mu peki kaynın kalıyor diye? Kvaliden bir şeyler göndeiryor mu memleketten falan?
o zaman başka.konserve yapar sağolsun hiç ne kadar tuttu demez ama eminim parasını fazlasıyla eşim yollar bana söylemez.....kaynımda yapar ALLAH için ne eksikse üstüne düşeni yapar bizim ikimizinde sağlık sorunu olduğunda yani ameliyatla doğumumda çok koşturdu sağolsun....
İyide ameliyat olacak kızın 3 abisi ve anne babası var. Maddiyatları da fena değil. Altlarında araba var. Eeee neden sadece bir abiye yükleniyorlar. Diğerleri ne? Satsınlar arabayı yapsınlar tedaviyi. Kusura bskma ama bana yapılsa bi keriz benmiyim derim.Şimdi görümcem ve KV yazan kısımları, kızkardeşim ve annem olarak değiştirip öyle oku, son kararını öyle ver bence.
bu muhakemeyi çok yaptım canım ve emin ol krediyi çeksede sadece diğerlerinin dokunmamasına kızacağım yoksa sağlık için görümceme çekildiğinden değil....ama ne kv annem ne de görümcem kızkardeşim çünkü böyle bir durumda annem daha çok özverili olurdu resmen sömürüyor annesi bizi.....Şimdi görümcem ve KV yazan kısımları, kızkardeşim ve annem olarak değiştirip öyle oku, son kararını öyle ver bence.
çok sağolun tam anlamıyla anlattığınız gibi yani manen hep tutkunlar ama işin içine para girince çil yavrusu gibi dağılıyorlar eşimde kızkardeşinin bu durumdan kurtulmasını sağlamaya yönelik hareket ettiğinden vicdanımla sınanıyorum resmen...sağlık gerçekten çok çok önemli.. Rabbim kimseyi sağlığıyla sınamasın.
Karşı tarafın size karşı en küçük ilgi ve merhametini görmüyorsanız, sizin yeriniz de ben de olsam sinir olurdum. Deiğin gibi konserveyi bile sana satıyorlarsa sizi resmen kullanıyorlar. Bir insanın evladı hastaysa önce kendi lükslerini elden çıkarıp çaresine bakmalı. Zaten siz onun çabasını ve zor durumda olduğunu görünce kendiliğinizden yardım edersiniz.
Onlar kadar burda suç eşinde de var. Artık bu konuda bir sınır çizmeli. Gerçekten zor bir durum, kolaylıklar diliyorum.
ALLAH razı olsun çok haklısın...işte insanoğlu bir yandan da nefsiyle ve şeytanıyla uğraşıyor .....herşeye bedel yaptıklarımın sonucu belkide RABBİM meleğimi bağışladı bana ...ve babamda oğlum doğduktan 1 ay sonra vefat etti şimdilerde eşim olmazsa sanki kimsem kalmayacak gibi yani onu hiç üzmemeye gayret ediyorum.....sadece evlenirken aldıkları altınların kredisini eşime yüklediler diğer oğullarına kendileri yapmalarına rağmen biz hala o krediyi bitiremezken birde bunu eşime yüklemeye çalışmaları beni kızdırıyor işte ne bilim dediğiniz gibi rahmani düşünmek en iyisi.....Empati kurarak okumak için gayret ettim. Kendimi sizin yerinizede eşinzin yerinede koydum. Çok şükür yavrunuz sağlıkla sıhhatle sizinle.Allah kötü gününü göstermesin. Sırf bunun için bile geri kalan herşey umrumda olmazdı. Eşinizin kardeşi sonuçta kimde var diye bakmazdım ben kardeşim için. Diğer kardeşlerim yapmıyor da demezdim. Kendimi de kullanılmış olarak düşünmezdim. Allah bilir o görür gerisi boş. Ben elimden geleni yapar eşimin kardeşini ameliyat ettirirdim. Gerisiyle de ilgilenmez elimdekiler için şükrederdim. İçinizi doldurmayın boş verin. Eşinizinde üzerine gitmeyin. Siz zaten dile getirip diğerlerinin yapmadığını anlatmış eşinizin farkındalığını arttırmışsınız. Para için düşünmeyin Allah sağlık versin çalışılır kazanılır rabbim görür sizi darda bırakmaz. Boşverin gerisini. Bebeğiniz ile eşinizle hayırlı güzel sağlıklı günleriniz olsun inşallah. Üç günlük dünya kendinizi doldurup mutsuzlaştırmaya değmez.
çok sağol cnm bunları duyunca doğru yoldayım diyorum hepimizin gönlüne göre versin RABBİM......Ne vicdansızmş onlar ya. Allahım korumuş seni inşallah yardımcın olur. Bosver takma üzme kendini, naparlarsa yapsınlar. Sen huzurunu bozma. İnşallah Allah daha fazlasını verir size ilerki zamanlarda
e harıkaymıs maşallah bebegınız saglıkla sıhhatle gelmıs bugune buyumusde bosverın hepsını bebegınze odaklanın gerısınıde kocanız ugrassın sana bu konu acılıncada ben bısey dıyemem esımle konusunde bırakbebeğim 2400 doğdu şu an Maşallah 8,5 kilo ve 6,5 aylık sağlığında çok şükür sorun yok....
Hayır kendisine bağlı görümcem bekar...ayrıca davranış bozukluğu var ciddi anlamda...herkesten nefret eder samimi sıcak bir hareketini görmezsiniz ne ailesine ne de başkalarına hastalığından olsa gerek....haklısınız kv konusunda ancak eşinizin ameliyat parasını verme konusun değilsiniz bence.yani annesi babası durumu varken para vermiyor diye,abisi de mi vermemeli? bence herkes kendisinden sorumlu bu hayatta,annesi vermiyorsa kendi ayıbıyla yaşayacak bundan sonra.kardeşi sara hastası ve hayatı kötü durumdadır eminim.,Allah şifa versin.siz bu süreçte açlıktan ölmeyecekseniz vermelisiniz parayı.
demem o ki muhattabınız eşinizin kardeşi,anne babası değil.
yeri geldiğinde ben olsam kv ye laf söylerim,altındaki araba parası kadardı ameliyat ama biz kredi çektik olsun sen gez sorun yok dersin için soğur :)
bu arada engelli maaşı dmeişsiniz görümcenizin kendisinden dolayı mı yoksa çocuğu falan mı var engelli?
eşide öyle yapar mıydı acabaŞimdi görümcem ve KV yazan kısımları, kızkardeşim ve annem olarak değiştirip öyle oku, son kararını öyle ver bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?