Görümcemin ameliyat için tedavisi ve sonrasında olanlar...

El kızı yiyeceğine biz yiyelim diyorlar başka açıklaması yok, eşinin ameliyatına ne katkıları oldu??
Alır çocuğu giderim baba evine ben olsam
bunu sorunca tüylerim diken diken oldu malesef, zararsız kist diye devlette ameliyat olsun diye bir sürü dır dır etti...sonra eşim borçla yaptı ve eşime arkadan çok söylendi...şimdide o çok devlet hastanesine güvenen, özel, para tuzağı diyen kv gitti yerine kızını özelde ameliyat ettirmek isteyen kv geldi neden acaba?

Bak beni bilen bilir ben kimseye kalk baba evine git demem sana diyorum çünkü kocan mal, kendisi bunca şeyi görmüyorsa ameliyatta beynini de aldılar demektir

ihtiyacı olsa ASLA açmam bu konuyu hatta memnun olurum yardımcı olmaktan ama işte anlattığım gibi ne koparsa kar mantığı...çok haklısın...

Bak beni bilen bilir ben kimseye kalk baba evine git demem sana diyorum çünkü kocan mal, kendisi bunca şeyi görmüyorsa ameliyatta beynini de aldılar demektir
ne diyeyim sende haklısın eşim bu kadarına izin verirken çok akıllı demem abes olur ama iyi bir evlattan öte çok fazla fedakar ailesine karşı hemen öne çıkar bişey olsa hep kendini bir ispat çabasında anlam veremiyorum ki.....

Valla esının ve cocugunun sag oldguna sukret basının gzunun sadakası olsn zrlanırsanız kayınpederıne telefn edersnız yetsemyruz deyın odsnlr evet ck haklısın amma eşin ve cocgunun hayatta olmasına cok sukret

Hiç bir şey sağlıktan aile huzurundan önemli değildir. Bence kendinizi doldurmayin ve esinizin size verdiği degerin genel durumuna bakın.imkan varsa yada olduğu kadariyla kardeşine yardimci olmasını teşvik bile etmelisiniz.Uc günlük dünyada can sıkmaya değmez kalp kırmaya değmez

Kv terbiyesiz ve yüzsüz, eşin de anlamıyor. Kızına gelince özelde yaptırmak istiyor hem de sizin paranızla, eşine gelince devlette yaptırsın.. Evlat ayrımı yapıyor resmen. Eşin o parayı vermeyi kafaya koyduysa verir mi yoksa ikna ihtimalin var mı elinden geleni yap gerekirse tehdit et boşanırım diye. 30 bin az para değil. Devlette de aynı tedavi yapılıyorsa ne gerek var, üstelik kv nin altında arabası varken niye eşine yükleniyorlar. Gereksiz kahramanlık yapıyor eşin.

ah cnm bunları düşünmekten yoruldum 5 senedir....eşim ikizmiş ve ikizi 1,5 yaşında vefat etmiş benimkide çok çelimsizmiş ve ölecek diye hep ilgili büyütmüşler sözüm ona.....Bundan olsa gerek annesine aşırı zaafı var ve sözde anneside hepsi bir yana eşim için bir yana der ALLAH tan öyle yoksa düşünemiyorum yani....eşimle ilk duyduğumda konuştum sadece sonra üzmemek için sordum ama yorum yapmadım....şimdilerde herkeste bir sessizlik kv elti dahil kimse aramıyo beni duyacakları şeyleri bence kestiriyorlar.....yanlız eşim başına bişey düşmüş gibi herkes yapacak elinden geleni demeye başladı ..ve ben kim ne yapacak hiç bilmiyorum...bu arada kv, evli kaynım ev almaya kalktı ve diğer kaynımdan borç istedi diye o el kızını rahat ettirirsen seni evlatlıktan silerim demiş bekar kaynıma! böyle bir kadın yani

Tam bir cadı

Sen bence eşinle konuş o sana tamam ödemicem derse sen annesini ara ters bi laf edesede yaptıklarını birbir dök bana kim yardım etti de zaten yapabileceğini yaptı fazlasıyla de ay valla ben burda sinir oldum ya resmen enayi yerine koymuşlar bukadar şey atlatmışsınız eşinizde suç siz eşinizle bi konuşun araştırsınlar devlet hastanesi bulsunlar

cnm şu an cerrahpaşada ameliyat günü vermelerini bekliyorlar zaten yani tüm tahliller ,filmler falan çekildi sadece araştırma gün verecek ama 9 aydır ses yok ordan.....bu anlattıklarım yaşadıklarımızın binde biri.....daha neler var ama işte sıkmak istemiyorum sizleride...Eşim her seferinde yapıyor bunu, hayır ameliyat olunca ters giden bişey olsa korkum şu eşimi suçlarlar sen sebep oldun diye...tevekkül yoktur onlarda sadece sebep olanı suçlarlar....Ama gelde anlat bu saf adama....

Ya 30binlirayı bankadan çeksinler siz bankamısınız

ah bu erkekler, aileleri sözkonusu olunca bankada oluyorlar cnm...
Ya çıldırırım ben olsam benim eşimin ailesinin durumu çok iyi eşim bile tereddüt ediyo acaba torununun bağdemcik ameliyatını yaptırırlarmı diye 2en fazla 3000liralık ameliyat size Allah yardım etsin eşinize düzgün anlatın mesafe koyun bilemiyorum evladın rıskını resmen veriyorsunuz onların imkanı varken ha durumunuz çok çok iyi olsa neyse derim

merhaba geçmiş olsun devlet veya üniversite hastanesi için epilepsi cerrahisinde 30bin tl çok ütopik bir rakam.
imkanınız varsa epilepsi cerrahisinde başarılı olan ankara gazi ünv tıp fakültesi hastanesini de düşünebilirsiniz.ilk 2 sayfayı okudum sadece arada kaçırdığım noktalar varsa kusura bakmayın.

teşekkür ederim ilginize....Ersin erdoğan çok iyiymiş alanında ve özelde yapıyor ameliyatı,görümcemin durumu ağır epilepsi yani ilaçlar malesef kar etmiyor sürekli nöbet geçiriyor...bu durum 6 aylıkken başlamış ve 35 yaşında anlayacağınız onlar için durum çok zor tabi...davranış bozukluğuda üstüne eklenince daha da zorlaşıyor ve eşim bu durumdan kurtulması için çook araştırdı....

eşim akıllısı; kardeşimle bana 10 bin ek işten gelecek, ve geri kalanada kendim kredi çekip annem ve bekar kardeşimle birlikte ödeyeceğiz dedi .....sadece o hasta kızı düşünüyorum yoksa kavganın alasını haketti ama neyse Allah görsün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…