• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin altınları çalındı

Delimisinnn hiç karışma.. İyi olur allahtan kötü olur senden bilinir.. Kv yarın başka bişi için suçlar kabak senin başına patlar.. Uğraşma ..
Kayın validene selam her eve lazım :)

kayınvalidenin atikliğine bayıldım kadına helal olsun. ayıp olur felan diye düşünmemiş hemen polisi çağırtmış çok da iyi yapmış. kaynanan çakal karşıdakiler ondan çakal.
kızın hırsızlık huyu oldugunu biliyolar, madem etrafa belli etmek istememiş, çağırmasaydı hiç?? hadi çağırdı diyelim kızı gözünün önünde tutsaydılar çalmasına izin vermeseydiler. buna göz yuman da çalan kadar hırsızdır kusurabakmasınlar görümcen de haklı, nişanlısı bi tavır koyamadıysa onun da erkekliğine yazıklar olsun. kaynanan olmasa görümcenin adı iftiracıya çıkacaktı demek. sen neden aralarını yapmaya çalışıyosun ki ısrarla

Son düzenleyen: Moderatör:
kayınvalidenin atikliğine bayıldım kadına helal olsun. ayıp olur felan diye düşünmemiş hemen polisi çağırtmış çok da iyi yapmış. kaynanan çakal karşıdakiler ondan çakal.
kızın hırsızlık huyu oldugunu biliyolar, madem etrafa belli etmek istememiş, çağırmasaydı hiç?? hadi çağırdı diyelim kızı gözünün önünde tutsaydılar çalmasına izin vermeseydiler. buna göz yuman da çalan kadar hırsızdır kusurabakmasınlar görümcen de haklı, nişanlısı bi tavır koyamadıysa onun da erkekliğine yazıklar olsun. kaynanan olmasa görümcenin adı iftiracıya çıkacaktı demek. sen neden aralarını yapmaya çalışıyosun ki ısrarla
ya ben aslında oğlanı kötü nıyetlı bulmadım ama bılemem yınede ama karısmıyacagım

Damat bey teyze kızının huyunu suyunu biliyor(hırsızlık)neden evlerine davet ediyorlar,ben olsam asla çağırmam evime görümcenizin kayınvalideside tuhaf bacısının kızını korumak için geline suç bulmaya çalışıyor,böyle bir aileye kesinlikle gitmek istemezdim,tamam onların bir suçu yok ama baştan beri teyze kızının huyunu biliyorlarmış onu korumak adına masum birisine yüklenmeyi tercih ettikleri için benim gözümde en az onlarda suçludur.Görümceniz şikayetini devam ettirdi değil mi o kadın şuan nerde dava devam ediyor mu?

vaaaay o ne akıllı bi kaynana öyle aman hoş tut sen onu akıllı kadınmış vesselam

kaynanandan korktum kiz masallah ne kafa var kadinda ay bizim basimiza gelse ay kim aldi acaba vah kim aldi acaba der dururuz ve oylece aglar dururuz kapaklanir gider aferim kadina gorumcene gelince bence hic karisma sonra bisye olursa ben ayrilicaktim nisanliyken yengem baristirdi o ikna etti karisti benim isime der hic karisma

Kv nizin tebrik ediyorum aklli kadinmis bence de siz karismayin yarin obur gün evlenr. Anlaşamaz ben ayrilacatim basindan senin yüzünden oldu der iyi olur allah tan kotu olur okulundan bilinir derler ayrıca kiz hakli ne demek yigenini rezilmi etsin goruncen ne oluyor bu durumda aileden olacak bu kizin yerinde kvdesi terbiyesizlik yapmis nisanli tastiklemis senin yerinde olsam eşime kizin durumunu citlatirdim en azindan o bilsin anne babaya soylemiyorsaniz henüz :)

Görümcene kötülük etme
Sen kendin yeğeninin hırsızlık huyu olduğunu bildiği halde sırf örtbas etmek için seni ve anneni suçlayacak kayınvalide ister miydin?
Hem niye bilmenden geliyor,belki anlaştı yeğeniyle de altınları kırışacaklar
Valla ben kk da okuduklarından sonra herşeyi beklerim

Sözüm meclisten dışarı, dinsizin hakkından imansiz gelirmiş dedikleri mesele bu olsa gerek. Tebrikler cidden :KK53:

oha yani ağzım açık kaldı polis çagırmışlar resmen yahu benim başıma öyle birşey gelse beni polis arasa varya , agzıma geleni sayıp söver tüm mahalleye rezil eder giderdim o evden herkesi hırsız yerine koymuşlar resmen bizim sülalede yapmak sıkar onu hele yapsın yani birdaha kimse yüzüne bakmaz bizim adetlerimiz böylemi ya ne oldu bize böyle,, ayıp ortaya dökülmez çaldıysa çalmıştır bir altın için degermiydi okadar tantanaya, ya kaybolmuş olsaydı kimse almamış olsaydı o altın kıyıda kösede çıksaydı ne olacaktı herkesi hırsız yerine koycaktınız o utanmıycakmıydınız ne büyük cesaret allah kimseye böyle bir cesaret vermesin....

Çok şaşırdım bu yoruma. Elbette herkesin hırsız yerine konulduğu yok.

Mesela o kızdan şüpheleniliyormuş aslında, ama gidip sadece kızın üstünü arayamazlar, asıl bu hırsız muamelesi yapmak olur.

Herkes arandığı için herkese eşit muamele yapılmış ve diğer ihtimaller elenmiş oluyor, aramayı yapanın ortamdan bağımsız ve resmi bir görevli olması da güvenilirliği sağlıyor.

Bunun hangi kısmı yanlış?

Yani çalmadığından emin olan insan, ortada böyle bir hırsızlık durumu mevcutken, aranmaktan neden rahatsız olsun?

Ben açıkçası üzülürüm gelin olan kız için, ve aransın herkes de ortaya çıksın isterim. Benden başlayın aramaya derim hatta.

ya ben aslında oğlanı kötü nıyetlı bulmadım ama bılemem yınede ama karısmıyacagım
bence de canım sen desteğini eksik etme yeter onun dışında özellikle gidişatı değiştircek şekilde karışma.
erkek belki kötü niyetli değildir ancak bu durumda annesine tavır alamayıp bir de napsın yeğenini rezil mi etsin yorumu ne demek? demek ki haklı buluyor annesinin hareketini. çok rezil etmek istemeyen en azından şunu der kayınvalidene, bizde böyle bir kız var ondan şüpheleniyorum ama birlikte odaya çekelim misafirler de görmesin. rezil olmamış olur işte. gelinini niye suçluyo

Back