Ben eltimle(simdi ex oldu) kaynim ondan ayrilana kadar görüsmedim kadini evime de sokmadim ama kizim en basta hic bilmedi onunla görüşmediğimi ve kuzenleri her zaman bize gelebildi ben de kızımı gönderdim.. . ama birgun kaynımın çocukları gelip bana annemiz dedi ki seni sevmiyormuş sen kötü biriymissin, o zaman anladım ki bazı insanlarla sorunun oldu mu herkes bilmeli... bu arada çocuklar 4 ve 5 yasindalardı bu diyalog olduğunda, benim kızımsa 8... aynı cümleleri kızıma da kuracaklarını bildiğimden aldım karşıma konuştum, kızımın bana cevabı ise, anne boşver o kadın manyak zaten ben çoktan beri farkındayım ve onu hiç sevmiyorum... meğer benim kızıma sürekli kızıp bağırıyormuş, kızım da benim onunla sorunum olmadığını düşündüğü için beni üzmek istememiş ondan anlatmıyormuş... ben çocuğum daha küçük 8 yaşında ona kin ve nefret tarzı duygular aşılamayayım diye bişey söylemiyorum kadın 4 yaşındaki çocuğunu doldurup bana yolluyor...demem o ki, kızınızın yaşı kaç bilmiyorum ama halasıyla aranızda bir sorun varsa bilmeli, ama bunun onun için bir sorun teşkil etmediğini de bilmeli... evinize gelmesine de engel olabileceğinizi sanmıyorum sonuçta o ev eşinizin de evi...ama geldiğinde ona hoşgeldin bile demek zorunda degilsiniz... çayıyla pastasıyla sevgili kardeşi ilgilensin... cok uzun yazmisim bu arada ozur dilerim