• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemi eve almak istemiyorum

aciz1978

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
78
75
8
47
Merhaba yakında kızımın doğum günü var. Görümcemle görüşmüyorum. Daha önce bana ve anneme hakaret etmişti. Özür de dilemedi. Bugün eşime annenle baban doğum gününe gelecek mi diye sordum. Gelecekler kardeşim de gelecek dedi. Kavga ettik. Bana sormadan nasıl çağırırsın dedim. Ben çağırmadım kendisi geleceğini söyledi dedi. Ne yapacağım şimdi. Annem de gelecekti doğum gününe. Şimdi çok sinirlenecek. Acaba görümceme mesaj atıp hakaret ettiniz insanın evine hangi yüzle geliyorsun desem mi? Ya da ne önerirsiniz.

Ben olsam ben de istemezdim kendime hadi neyse ama anneme edileni asla affedemem.simdi gelmeye kalkana da ne diyceksin bilemedim ki.keske esin diyebilse kvm de gelcek senin gelmen hos olmaz diye ama sanirim o diyemiyor.siz derseniz de tatsizlik cikar mi ki acaba.eger esinle aranda sorun olmayacaksa gelmeni istemiyorum diyebilirsin direk.sinirlendim gercekten annene de saygisizlik yapmis olmasina

Sizin eviniz olduğu kadar eşinizin de evi, sizin çocuğunuzun olduğu kadar eşinizin çocuğunun da doğum günü. Kardeşine nasıl gelme desin? Siz sevmeseniz de, kızgın kırgın olsanız da onun kardeşi, atamaz satamaz. Eşlerinizin ailesine böyle bakmayı deneseniz, kendinizi yerine koysanız sorun diye bir şey kalmayacak.

Tamam elbette haklısınız görüşmek istememekle ancak o kızınızın halası. Onu halasına düşman etmemelisiniz, bu doğru değil. Siz görüşmezsiniz, yüzüne bakmazsınız tamam ama kızınız ileride akil baliğ olduğu zaman kendisi görüşmek istemezse görüşmesin. Siz şimdiden onun adına karar vermeyin.

Son düzenleme:
Acaba görümceniz annenizden bir kötülük gördü de patlamış olamaz mı... Bir de ona sorsak kimbilir ne der... Bu işlerin her zaman 2 tarafı vardır. Kimse kaşı gözü için kimseye hakaret etmez. Kaldı ki hakaret algısı bile kişiden kişiye değişiyor. Zart desen " aaa bana hakaret etti" diyen insanlar var.

Bence eşiniz haklı. O kişi çocuğun halası.

Merhaba yakında kızımın doğum günü var. Görümcemle görüşmüyorum. Daha önce bana ve anneme hakaret etmişti. Özür de dilemedi. Bugün eşime annenle baban doğum gününe gelecek mi diye sordum. Gelecekler kardeşim de gelecek dedi. Kavga ettik. Bana sormadan nasıl çağırırsın dedim. Ben çağırmadım kendisi geleceğini söyledi dedi. Ne yapacağım şimdi. Annem de gelecekti doğum gününe. Şimdi çok sinirlenecek. Acaba görümceme mesaj atıp hakaret ettiniz insanın evine hangi yüzle geliyorsun desem mi? Ya da ne önerirsiniz.
Gelsin ama ederi kadar muamele görsün hiç muhatap olmayın eşşek değilse anlar

Annen geldin , gelmemezlik yapmasın .. görümcende geliyorsa hizmet etmezsin , gelip gidicektir yatıya gelmiyordur umarım ..

Bu anlar kısa aslında ama düşününce cehennem gibi geliyor , haklısın .. evdeki huzurunu değerlendir , sinirle adım atma

Ben eltimle(simdi ex oldu) kaynim ondan ayrilana kadar görüsmedim kadini evime de sokmadim ama kizim en basta hic bilmedi onunla görüşmediğimi ve kuzenleri her zaman bize gelebildi ben de kızımı gönderdim.. . ama birgun kaynımın çocukları gelip bana annemiz dedi ki seni sevmiyormuş sen kötü biriymissin, o zaman anladım ki bazı insanlarla sorunun oldu mu herkes bilmeli... bu arada çocuklar 4 ve 5 yasindalardı bu diyalog olduğunda, benim kızımsa 8... aynı cümleleri kızıma da kuracaklarını bildiğimden aldım karşıma konuştum, kızımın bana cevabı ise, anne boşver o kadın manyak zaten ben çoktan beri farkındayım ve onu hiç sevmiyorum... meğer benim kızıma sürekli kızıp bağırıyormuş, kızım da benim onunla sorunum olmadığını düşündüğü için beni üzmek istememiş ondan anlatmıyormuş... ben çocuğum daha küçük 8 yaşında ona kin ve nefret tarzı duygular aşılamayayım diye bişey söylemiyorum kadın 4 yaşındaki çocuğunu doldurup bana yolluyor...demem o ki, kızınızın yaşı kaç bilmiyorum ama halasıyla aranızda bir sorun varsa bilmeli, ama bunun onun için bir sorun teşkil etmediğini de bilmeli... evinize gelmesine de engel olabileceğinizi sanmıyorum sonuçta o ev eşinizin de evi...ama geldiğinde ona hoşgeldin bile demek zorunda degilsiniz... çayıyla pastasıyla sevgili kardeşi ilgilensin... cok uzun yazmisim bu arada ozur dilerim

Gorumcemde bana hakaretler etti.
Abisine emri vaki yaparak bu hafta sonu sana geliyorum diye aramıştı.
Eşimde eşimi ara o müsaitse gelebilirsin diye kibarca konuşmuştu.
Neyse bu aradı ben engelini kaldırmadım.
Eşimi o kadar taciz etti ki en sonunda engeli kaldırdım.
Bi saat boyunca inanın yaptığını yüzüne vurmaktan ben yoruldum o ise o lafları dinlemekten yorulmadı. Özür diledi.
Evime geldi. Tekrar özür diledi.
Ama o laflar asla unutulacak şeyler değil. Yazdıkları ve öncesinde evimizde bana söylediği laflar inanın bir insanı cinnet geçirtip katil edecek konuşmalar ve yazışmalardı. Bunları unutmamın imkanı yok.
Neyse geldiler. Kaldılar. Gittiler.
Ben evine adım atmam.
Eşime de bir daha eve almayacağımı söyledim. Gelirse de evden gideceğimi söyledim.
Eşim haklı olduğum için sonuna kadar arkamda. Allah esimden bin kere razı olsun.
Size öyle hak veriyorum ki.
Bı yolunu bulun gelmemesini sağlayın.

Yani orası eşinizin de evi ve yeğenini görmeye geliyor. Böyle günlerde bir kenara bırakılabilir kırgınlıklar. Bir de hakaret ne onu bilsek daha saglikli yorum yaparız
Ufak tefek bir şey değil. Zaten bana attığı msj da bana ve anneme hakaret etti. O dönem hakaret davası açmayı düşünmüştüm. Annemin de haberi var

Ben olsam ben de istemezdim kendime hadi neyse ama anneme edileni asla affedemem.simdi gelmeye kalkana da ne diyceksin bilemedim ki.keske esin diyebilse kvm de gelcek senin gelmen hos olmaz diye ama sanirim o diyemiyor.siz derseniz de tatsizlik cikar mi ki acaba.eger esinle aranda sorun olmayacaksa gelmeni istemiyorum diyebilirsin direk.sinirlendim gercekten annene de saygisizlik yapmis olmasina
Benim de beklentim eşimin demesi ama öyle birisi olsaydı zaten o hakaretler yapılmazdı

Back