Görümcemi dövdüm :(

be olsam saçlarını alime dolayıp o koca ve boş kafasını raflara sürtmek suretiyle bir işe yaramayan beynini dağıtırdım.

Son düzenleme:
Ellerine saglik , Keske sacini basini yolsaydin Terbiyesize bak !!
Soylenecek lafmi o simdi. .. dengesiz...

Eline saglik bende b benim kine girseydim keske.ama o dansci kasli guclu bisey kesin ben dayak yerdim:) gelinlerle ugrasmayin anam katir gucu gelir valla sonunuz dayak olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Emin ol daha fazlasını hak etmiş, bi kere eşini ailesinden çalsan yemeğe sen niye gidesin fazla saçmalamış görümcen ki bi kadına söylenecek en çirkin kelimeyi söylemiş hiç hoş değill

asla şiddet taraftarı değilim ama fazlasıyla haketmiş o tokadı, söylediği hakaret yenir yutulur cinsten değil ayrıca abisini de düşürdüğü konum ne oluyor beyinsiz görümcen bunu hesap edememiş mi...

Şiddet taraftarı değilim ben de. Ama dövmek değil bu. Bir tokat iyidir söylediklerinin farkına varsın kendine gelsin. Bu ne rahatlık yahu.

Aynen bende sacindan tutar kafasini yerlere sürtüp kıvılcımlar çıkartırdım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ooohh içimin yağları eridi.ben yerinizde olsam eşimede söylerdim.eşimin gitmek istememesine rağmen benim yüzümden gelmediğinin konuşulduğu ortamda, bu konuda değiştirilip karşınıza çıkarılabilir.aslında o kelime hiç söylenmemişte siz tepki vermişsiniz gibi gösterilebilir yani.o kelimeyi söyleyen insandaki zihniyet bunlarıda beraberinde getirir diye düşünüyorum

nıye uzgunsun
oyle bı laf ettıyse nıye sadece bı tokatta kaldım keşke dovseydım, sacını basını yolsaydım dıye üzül

Yavrum bu olayın bi geçmişi olmalı ama. durup dururken o raddeye gelmemiştir değil mi?
yani gelinler genelde o şekilde suçlanır hep evet, her ailede olur hemen hemen.. ama durum senin yüzüne karşı o.. diyecek raddeye gelene kadar naptınız?
yani tabii ki iyi etmişsin haddini bildirmekle.
ama sende ve eşinde suç var biraz. bu eleştirimi dikkate almanı rica ederim. senin eşine söylememen, sessiz kalman olayları bu hale getirmiş olabilir. senin sessizliğin onlara bu cesareti vermiş çok belli.
eşinin suçu da müdahale etmemesi.
mutlaka eşinle konuş. olan biteni en başından anlat. eş müdahalesi olmadan düzelmez. gitsin konuşsun anasıyla bacısıyla, masum kızı suçlayıp durmayın ben kendim gelmiyorum desin, kardeşine haddini bildirsin azcık seni savunsun. yüze karşı o.... demek nedir yani nası bi kafadır.

Oha ya , benim Allahtan böyle görümcem yok hayatta bir tokatla kurtulamazdı benden. valla tebrık ederim bana göre cok sakin ve iyi bir yengesin. başkası olsa oooooo çoktan kocaya olayı yetıstırmıs sulaleyı olaya katmıştı.

Hahayt! Az bile yapmışsın !

Dönsün de kendine baksın. Haa acayip haşır neşir olursun arkadaş gibi kardeş gibi , espiri diye BİR nebze şakaya vurula bilir.

Ama bu baya kaşınmış .. Sakın gidip'te özür dileyim deme dayak yeme bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…