- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi kiraliceari58
İşsiz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mature ayrı sektör ya bize uymazben de ona üzüldüm. Bu gercekse ve mature calısıyosa yazık ülkenin haline
Ay yaz tatili zamanı da değil ki liseli gençler yapacak bir şey bulamadığından burda takılıyor diyelim.Mune bir bakıversen.
Valla 25 yıllık tokatlıyım böyle konuşma hiç işitmedimmrb arkadaslar sadece geleyim lisede ailemin isdegi ustune saglik meslek lisesi att bolumunu bitirdim 5 seneden belli bildiginiz gibi memleketim tokatda bu arada hemsolara selam :* ozel bir hastanede calisiorum isim kolay hastalara inne neyin yapiyorum mesleimi sevmiorum ama para kazanmak icin calismak mecburundayim farzi meral bir hasta gelior ufak bir yeri agriiyor sanarsin merkep citmis iste boyle zamanlar ummuklerini sikasim gelior velhasili kalem is olaylari icimi bunaltiyorr ama sadece geleiyim Ben 2 senedir evliyim amma ayilesi bana cok garip gelior surekli konusmalarima mana buluyorlar ve hebire hebire meygalemlere adet edip dururlar cogu dedikleri seyi anlamiorm bugun oyleleyin whatsaptan boyle konusduk sizce esimle bu duruu konusup ailesine bu konuyu nasil cozebilecegiimi eşimi kirmadan nasil soyleyebiliirm anesine yaziyorum bana carsamb gunu cuma mesaj gosteryo bayishower falan ne yapmam lazimiyor sizce
Tokatlı ama Türkiyede olan Tokattan mı bilemeyeceğimValla 25 yıllık tokatlıyım böyle konuşma hiç işitmedim
Bacım sen tokatlı olduğuna eminmisin bizim orada böyle konuşmuyorlar
Ayrıca mesleğini sevmiyor olman hasta insanlara böyle davranma lüksünü vermez sana.
Neyse konuya gelirsek almancılar baby shower yapar türkiyedekiler mevlüt
Yani davet edildiyseniz icabet edin bunda büyütecek bişey yok.
Valla ya kendi kendine mesaj atıp ekran görüntüsü de almış inandırıcı olmak içinTokatlı ama Türkiyede olan Tokattan mı bilemeyeceğim
Tek üzüldüpüm neden ekşınsız konu açtığı. Azıcık eğlensek fena mı olurdu?
Benim favorim hala karnındaki bebeğine balkonda hava aldıran abla, onun üzerine daha komik fake açılmadı![]()