- 25 Ağustos 2014
- 20.918
- 49.873
- 798
- Konu Sahibi kiraliceari58
Yav he
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayile
Sadece gelmek
Farzi meral
Ve daha anlamadigim bi sürü sey. Yani bu sekilde saglik sektorunde cidden insanlarla dogru iletisim kurabiliyor musunuz![]()
En çok sizin yorumunuza güldümEğitim hayatını kresden başlayıp tekrarlamani tavsiye ederim.
Konuyu iki kere okudum yine bişey anlamadım herkes komik demiş gülmüş ama yine anlamadım daha doğrusu anlayamadım![]()
İnsallah gercek degildir zaten. Gercekse durum cok vahimYok arkadaş böyle yanlış yazarak komik olmaya çalışmış. Araya şive de katmış. Üşenmemiş mesajla falan uğraşmış. Bir takım komiklikler. İnanır mısınız on beş dakikadır hala gülüyorum. Aşırı komik.
Tezgahtar gibisi gelmez daha burayaNerede @tezgahtarnebahat , nerede bu hemşir kamil abi...
Öf..
Tezgahtar gibisi gelmez daha burayaHa bir de Lale var
![]()
Nolursa olsun Nebahatin yeri baska amaValla lale bile daha iyiydi gerçekten :)))
Kiz cidden boyle konusan insan yok ya.Hayır boyle sive falan katmissinda,gercekten boyle konuşan insanlarimiza saygisizlik bu.Nerden geldigini unutma konu sahibi.Bir dr aklı sira dalga gecmis.Bos insan bos konu iste cokta uzerinde durmamak lazim![]()
Tezgahtar gibisi gelmez daha burayaHa bir de Lale var
![]()
Kim kime hortum takmış kızkocasının şeyine fortum takanda bile yüzümde bi kıpırdama olmuştu ama bunu kalitesi oldukça düşük.