• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcemgilin tuhaf adetleri....baybshower???

mrb arkadaslar sadece geleyim lisede ailemin isdegi ustune saglik meslek lisesi att bolumunu bitirdim 5 seneden belli bildiginiz gibi memleketim tokatda bu arada hemsolara selam :* ozel bir hastanede calisiorum isim kolay hastalara inne neyin yapiyorum mesleimi sevmiorum ama para kazanmak icin calismak mecburundayim farzi meral bir hasta gelior ufak bir yeri agriiyor sanarsin merkep citmis iste boyle zamanlar ummuklerini sikasim gelior velhasili kalem is olaylari icimi bunaltiyorr ama sadece geleiyim Ben 2 senedir evliyim amma ayilesi bana cok garip gelior surekli konusmalarima mana buluyorlar ve hebire hebire meygalemlere adet edip dururlar cogu dedikleri seyi anlamiorm bugun oyleleyin whatsaptan boyle konusduk sizce esimle bu duruu konusup ailesine bu konuyu nasil cozebilecegiimi eşimi kirmadan nasil soyleyebiliirm anesine yaziyorum bana carsamb gunu cuma mesaj gosteryo bayishower falan ne yapmam lazimiyor sizce
:D :D :D

Sahte yazışma da yapmışsın ama olmamış bir Maturecim, biraz daha gayret ve sabırla çok daha güzel fake konular açacağına inanamıyorum ama, var o ışık sende!.

😮

Eklentiler

• images (10).webp
    images (10).webp
    10 KB · Görüntüleme: 18
  • images (9).webp
    images (9).webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 24
  • images (11).webp
    images (11).webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 32
Back