• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumcemgilin tuhaf adetleri....baybshower???

Aman ne komik? Yarıldım gülmekten..
:işsiz: Bak bu da gülen halim..

Ay yaz tatili zamanı da değil ki liseli gençler yapacak bir şey bulamadığından burda takılıyor diyelim. Mune Mune bir bakıversen.

Farzı meral! yazı dili diye bir gerçek var :KK53: Siz bir helva kavurup davete gidin. Tövbeler tövbesi....

Yazı dili, bir ülkede konuşulan şive ya da ağızlariçinden yaygınlaşıp egemen olan ortak dilin yazışmalarda kullanılması, bilim ve sanat yapıtlarının bu ortak dille yazılması sonucu ortaya çıkan yazılı dildir.

Zahmet etmişsin keşke sadece gelmeseydin.

Ay yaz tatili zamanı da değil ki liseli gençler yapacak bir şey bulamadığından burda takılıyor diyelim. Mune Mune bir bakıversen.

Bütün öğrenciler haldır haldır ders mi çalışıyor sanki?
Geleceğini youtuberlıkla, soytarılıkla kurtaracağını sanan şaklaban dolu ortalık..

Birazcık zeka parıltınız yoksa, yazı yazmayın.
Hayır yani, ne gerçek ne yalan ne uydurma, hiçbir şey yazmayın siz.
Drama, yaratıcılık, gerçekçilik, özdeşim falan hikaye, 29 harf alfabeden rast gele yan yana dizince biz size inanacağız, bu da çok komik olacak, öyle mi?

Üzüldüm adınıza, zeka parıltısı önemli!

Ülkece böyle bir günde -kadın ya da erkek farketmez- biri kalkıp bunun için kafa yoruyor, uğraşıyor...
Gerçekten aklım almıyor ya? İşsizlik desen değil, komik desen hiç değil, hiciv yok, zeka pırıltısı desen sıfır...
Niye biz böyleyiz ya niye? :kızgın:

Valla ben de sizi anlamakta çok zorlandım . Bence kv anlayışı yüksek bi kadın .bu şartlarda iletişim zor herkese Allah kolaylık versin

mrb arkadaslar sadece geleyim lisede ailemin isdegi ustune saglik meslek lisesi att bolumunu bitirdim 5 seneden belli bildiginiz gibi memleketim tokatda bu arada hemsolara selam :* ozel bir hastanede calisiorum isim kolay hastalara inne neyin yapiyorum mesleimi sevmiorum ama para kazanmak icin calismak mecburundayim farzi meral bir hasta gelior ufak bir yeri agriiyor sanarsin merkep citmis iste boyle zamanlar ummuklerini sikasim gelior velhasili kalem is olaylari icimi bunaltiyorr ama sadece geleiyim Ben 2 senedir evliyim amma ayilesi bana cok garip gelior surekli konusmalarima mana buluyorlar ve hebire hebire meygalemlere adet edip dururlar cogu dedikleri seyi anlamiorm bugun oyleleyin whatsaptan boyle konusduk sizce esimle bu duruu konusup ailesine bu konuyu nasil cozebilecegiimi eşimi kirmadan nasil soyleyebiliirm anesine yaziyorum bana carsamb gunu cuma mesaj gosteryo bayishower falan ne yapmam lazimiyor sizce
Valla 25 yıllık tokatlıyım böyle konuşma hiç işitmedim 😂
Bacım sen tokatlı olduğuna eminmisin bizim orada böyle konuşmuyorlar 😂
Ayrıca mesleğini sevmiyor olman hasta insanlara böyle davranma lüksünü vermez sana.
Neyse konuya gelirsek almancılar baby shower yapar türkiyedekiler mevlüt 😂
Yani davet edildiyseniz icabet edin bunda büyütecek bişey yok.

Valla 25 yıllık tokatlıyım böyle konuşma hiç işitmedim 😂
Bacım sen tokatlı olduğuna eminmisin bizim orada böyle konuşmuyorlar 😂
Ayrıca mesleğini sevmiyor olman hasta insanlara böyle davranma lüksünü vermez sana.
Neyse konuya gelirsek almancılar baby shower yapar türkiyedekiler mevlüt 😂
Yani davet edildiyseniz icabet edin bunda büyütecek bişey yok.
Tokatlı ama Türkiyede olan Tokattan mı bilemeyeceğim :D
Tek üzüldüpüm neden ekşınsız konu açtığı. Azıcık eğlensek fena mı olurdu? :(
Benim favorim hala karnındaki bebeğine balkonda hava aldıran abla, onun üzerine daha komik fake açılmadı :D

Tokatlı ama Türkiyede olan Tokattan mı bilemeyeceğim :KK70:
Tek üzüldüpüm neden ekşınsız konu açtığı. Azıcık eğlensek fena mı olurdu? :KK43:
Benim favorim hala karnındaki bebeğine balkonda hava aldıran abla, onun üzerine daha komik fake açılmadı :KK70:
Valla ya kendi kendine mesaj atıp ekran görüntüsü de almış inandırıcı olmak için😂 yazık eğleneyim derken eğlencemiz oldu😂😂😂

Back
X