• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümceme teşekkür ediyorum:)

öncelikle merhaba

direk konuya girmek istiyorum biz evlendiğimizde görümcem bekardı ve bizden 1.5 yıl sonra evlendi yaşı benden ve eşimden büyüktü görümcemin o evlenir evlenmez çocuk istedikleri için korunmadı ve ikinci ayında hamile kaldı biz 4 yıla yakın korunduk çünkü kendimizi hazır hissetmiyorduk görümcemle aramızda anlaşmıştık o ikinci çocuğu istediğinde bende ilk çocuk için kendimi hazır hissettiğimde birbirimize haber vericektik ve yakın zamanlarda hamile kalıp bebeklerimizi birlikte büyütecektik:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

biz 4 yıl korunduktan sonra karar aldık ve korunmayı bıraktık ama ne olur ne olmaz diyede korunmayı bıraktığımızı kimseye söylemedik

görümceme sana haber veririm demiştim çünkü biz birinci çocuk için karar aldığımızda oda ikinci çocuğu yapacaktı öyle anlaşmıştık :1:ama onada haber vermedim çünkü onun bebeği küçüktü ben söylesemde o ikinci çocuk için erken olduğunu düşündüğünü bildiğimden söylemedim bişey

bir ay oldu iki ay oldu 3-4-5.............derken 1.5 yıl geçti aradan ama bebek yok tabi biz herkese korunduğumuzu söylüyoruz çünkü baskı olmasın diye 1.5 yılın sonunda dr. a gittik ve hiçbir problem olmadığını söyledi gerekli testler vs. yapıldı eşimede banada doğal yoldan hamile kalmamı engelleyecek hiçbir sebaep yoktu

o sıralarda görümcem ikinci çocuğu düşündüğünü ama tamda karar veremediğini söyledi bende dedim bizde düşünüyoruz bu aralar anlaştık ve ikimizde birbirimizden haber bekliyoruz müjdeli haber:49:

görümcem bu kararı birlikte aldığımızı biliyordu yani ona söylemeden önceki her ay hüsranla ve gözyaşıyla geçen bir buçuk yıldan haberi yoktu neyse ben hep içimden düşünürdüm hamile kalırsam görümceme nasıl söylerim diye sonrada yok en iyisi söylememek o da hamile kalana kadar saklarım ki üzülmesin diye aklımdan geçerdi biz bu kararı aldıktan sonra aradan 6 ay kadar zaman geçti ve haftasonu görümcem ve eşimin tarafından başka misafirlerim geldi ve bana görümcemin üç aydır hamile olduğunu ama bana söyleyemediğini söylediler benim üzülmemem etkilenmemem için saklamış benden hamileyim haberini duyana kadarda saklamayı düşünüyormuş

hemen içeri gidip görümcemi öptüm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün dedim şaşırdı kim söledi falan diye sonra ama sen üzülme bizim ikinci diye ben çabuk hamile kaldım yoksa daha erken ben doğurana kadar bakmışsın sende hamilesin vs. konuştuk yani benim kırılmamam üzülmemem için hamileliğine sevinemedi bile hatta büyük görümcem sen hamile olsan kardeşimden daha çok sevinirdim dedi ve benim yanımda olmaları beni çok mutlu etti bende hamile kalsaydım ondan önce bende ondan saklardım karnım büyüyene dek saklıycaktım böyle yanımda olacaklarını destek olacaklarını bilseydim 2 yıldır bebek düşündüğümüzüde söylerdim en başından neyse uzun lafın kısası görümcelerimi seviyorum ve büyük görümceme yanımda olduğu için küçük görümcemede benim kırılmamam üzülmem için elinden geleni yaptığı için çoooook teşekkür ederim iyiki varsınız:70::70::70:

bu arada hamile kalırsam bebeğimin tüm odasını hediye olarak görümcem yani halası alacakmış

umarım yazdıklarımdan abisi ve yengesinin arasını bozmak için elinden geleni yapan kötü görümcelerde bişeyler çıkarır:47:

şimdi baktımda bayağı uzun olmuş:53::53::53:okuyanlara şimdiden teşekkürler:71:

""""Bende sızı tebrık edıyorum allah nazarlardan saklasın ılk defa goruncesınden bu kadar guzellıklerle dolu söz eden kişi oldugunuz için.........:))""""

Back